Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
katka, lauri, flam zatial nic neodpisala ![]()
toji, ja cystu citim tak, ze ma vo vajecniku obcas pichne pri niektorych pohyboch. pri vysetreni to moze boliet, ale nemusi. cysta sama o sebe neboli. citis ju len vtedy, ked na nieco tlaci.
uvidis, ze s ms odide ![]()
a som presvedcena o tom, ze nie je mozne si pomylit cystu s tekutinou z folika.
tojka, mat cystu je normalne. urcite si uz nejaku mala, len si o tom nevedela. oni sa tvoria a miznu. dozvieme sa o nich len nahodne, alebo ked robia sarapatu. ale folikularna cysta skutocne vacsinou sama odide. aj ked chapem ako Ta trapi.
ja mam sama podobne trapenie, lebo citim, ze mam nalavo cystu a citim trochu krize, tak sa bojim, aby mi neobracala vajecnik. to sa mi raz stalo a ma museli ihned operovat, inac by odumrel. a vtedy som tiez citila krize.
ale to bolelo tak, ze som az od bolesti vracala, tak dufam, ze to teraz nedopadne rovnako.
dobru nocku babulky, neviem, ci budem mat zajtra cas cez den nakuknut, budem mat toho vela v praci…
soldi som rada,ze si sa ozvala
,pises este seminarku?
dakujem ti za info,skoda,ze si tam u lekata nebola ty ako sestricky,by som ti nechala 100 eur v obalke
![]()
budeme mysliet pozitvne ok? vyzenieme tie sproste cysty von z tela. pijes alchemilku? citala som,ze aj nechtik lekarsky je na to dobry a vraj treba take 2 tyzdne aj 2 litre toho caju
to nic smouli, verim, ze ovulka pride u teba ![]()
soldi tak dufam, ze zajtra odpise
toji, ja som tiez mavala vodove cysty a tie odchadzaju s ms, ked dosiahnu urcitu velkost tak prasknu, ale neviem aku cystu si mala ty. Mna to bolelo tiez tak na vajecniku, bolo to asi ako ovu bolest, ked som to pred ms tak citila tak som vedela, ze to cysta praska
hehe no mame tu wifinku, tak som si vas precitala nez sa mamina sprchuje ![]()
smouli, pytala si sa na cvicenia podla mojzisovej. ja som bola na kurze ako ich cvicit, prave u tejto pani, ktora robi teraz ten seminar na ktorom som. ako pisala lauritka, ak to ma mat efekt treba to cvicit poctivo kazdy den a odporucaju sa zacat cvicit 6-12 mes pre zaciatkom snazenia, po otehotneni sa cvicit nemozu. su na pohlad jednoduche, ale odcvicit to cele poctivo je dost fuska a hlavne trva to tak hodinku denne. plus naozaj naucit sa ich len podla obrazkov z netu moze byt nebezpecne, ide tam o kombinaciu nadychov pri urcitych pohyboch. su super pre cele telo, mozu ich cvicit ako zeny tak aj muzi.
viem, ze mala by som ich zacat cvicit, ale sa do toho proste neviem dokopat
som proste leniva jak vos ![]()
WAAAU, som tu prva
![]()
od piatej som hore a dorabam seminarku ![]()
tak mozno predsa len u mna ovu bola, lebo o piatej som mala teplotu 36,8, tak som si ju zmanipulovala, aby mi vyznacilo ovu ![]()
ale rozuzlenie sa ukaze az v dalsich dnoch ![]()
Dobré ránko dievčatá ![]()
tak večer bol krčok dole a tvrdý, som sa tešila ako decko, ale teraz sa už mrcha rozbehla, tak ma tá radosť hneď prešla, no čo už ![]()
Ahoj babulky, tak dnes som testovala a je to tam, na mamateste 10, boli hned krasne // , ja sa taaaaaaak tesiiiiiiim
![]()