Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17359
6.5.10 21:07

katka, lauri, flam zatial nic neodpisala :nevim:

toji, ja cystu citim tak, ze ma vo vajecniku obcas pichne pri niektorych pohyboch. pri vysetreni to moze boliet, ale nemusi. cysta sama o sebe neboli. citis ju len vtedy, ked na nieco tlaci.
uvidis, ze s ms odide :hug:
a som presvedcena o tom, ze nie je mozne si pomylit cystu s tekutinou z folika.
tojka, mat cystu je normalne. urcite si uz nejaku mala, len si o tom nevedela. oni sa tvoria a miznu. dozvieme sa o nich len nahodne, alebo ked robia sarapatu. ale folikularna cysta skutocne vacsinou sama odide. aj ked chapem ako Ta trapi.
ja mam sama podobne trapenie, lebo citim, ze mam nalavo cystu a citim trochu krize, tak sa bojim, aby mi neobracala vajecnik. to sa mi raz stalo a ma museli ihned operovat, inac by odumrel. a vtedy som tiez citila krize.
ale to bolelo tak, ze som az od bolesti vracala, tak dufam, ze to teraz nedopadne rovnako.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
6.5.10 21:13

dobru nocku babulky, neviem, ci budem mat zajtra cas cez den nakuknut, budem mat toho vela v praci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
6.5.10 21:13

soldi som rada,ze si sa ozvala :srdce: ,pises este seminarku?
dakujem ti za info,skoda,ze si tam u lekata nebola ty ako sestricky,by som ti nechala 100 eur v obalke :mrgreen: :wink:

budeme mysliet pozitvne ok? vyzenieme tie sproste cysty von z tela. pijes alchemilku? citala som,ze aj nechtik lekarsky je na to dobry a vraj treba take 2 tyzdne aj 2 litre toho caju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
6.5.10 21:16

to nic smouli, verim, ze ovulka pride u teba :hug:

soldi tak dufam, ze zajtra odpise

toji, ja som tiez mavala vodove cysty a tie odchadzaju s ms, ked dosiahnu urcitu velkost tak prasknu, ale neviem aku cystu si mala ty. Mna to bolelo tiez tak na vajecniku, bolo to asi ako ovu bolest, ked som to pred ms tak citila tak som vedela, ze to cysta praska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
6.5.10 21:17

tak dobru nocku babulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
6.5.10 21:21

dobruuuuuuuuuuu :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
6.5.10 21:23

kati diky, idete spat? tak nech sa vam zajtra dari..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
6.5.10 23:17

kdo je tu ještě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
6.5.10 23:19

kdo mi poradí jak na tyhle testy,dnes mi přišli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
6.5.10 23:26

vy už všici spíte?
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
6.5.10 23:42

hehe no mame tu wifinku, tak som si vas precitala nez sa mamina sprchuje :-D

smouli, pytala si sa na cvicenia podla mojzisovej. ja som bola na kurze ako ich cvicit, prave u tejto pani, ktora robi teraz ten seminar na ktorom som. ako pisala lauritka, ak to ma mat efekt treba to cvicit poctivo kazdy den a odporucaju sa zacat cvicit 6-12 mes pre zaciatkom snazenia, po otehotneni sa cvicit nemozu. su na pohlad jednoduche, ale odcvicit to cele poctivo je dost fuska a hlavne trva to tak hodinku denne. plus naozaj naucit sa ich len podla obrazkov z netu moze byt nebezpecne, ide tam o kombinaciu nadychov pri urcitych pohyboch. su super pre cele telo, mozu ich cvicit ako zeny tak aj muzi.
viem, ze mala by som ich zacat cvicit, ale sa do toho proste neviem dokopat :nevim: som proste leniva jak vos :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
7.5.10 06:06

WAAAU, som tu prva :dance: :dance: :dance:

od piatej som hore a dorabam seminarku :zed:

tak mozno predsa len u mna ovu bola, lebo o piatej som mala teplotu 36,8, tak som si ju zmanipulovala, aby mi vyznacilo ovu :-P

ale rozuzlenie sa ukaze az v dalsich dnoch :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
7.5.10 07:03

Dobré ránko dievčatá :-)
tak večer bol krčok dole a tvrdý, som sa tešila ako decko, ale teraz sa už mrcha rozbehla, tak ma tá radosť hneď prešla, no čo už :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
7.5.10 07:10

tak u mě ovu asi bude ještě ten pád :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
7.5.10 07:12

Ahoj babulky, tak dnes som testovala a je to tam, na mamateste 10, boli hned krasne // , ja sa taaaaaaak tesiiiiiiim :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí