Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Natula, ale ked uz testujes ovu testom tehu, tak sa testuje rano ![]()
No já vim Kati ale je to furt stejnééé,jako v předešlých dnech víš?Takže
![]()
baby ja neviem prečo, asi mi šibe, ale cítim,že ovu už bola - iba tomu nič nenaznačuje
![]()
Dneska má testovat Elis těhu testem,ona je od nás,tak vím,psala mi,ale ona vstává do práce ve 4 a přichází domu kolem oběda,tak nevím,kdy bude testit
![]()
Smouli, Ty nejlépe znáš svoje tělo. A mě třeba můj doktor řekl, že metoda měření BZ pro něho není spolehlivá. Takže klidně ovu mohla být. A kdyby nebyla, věřím, že ještě přijde ![]()
Smouli som velmi zvedava na tvoj dnesny ovu testik, je to len tvoj vnutorny pocit, ze ovulka uz bola?
Natul, koukám, že Ty už v pondělí budeš taky zralá na těhu testík
![]()
Kacul já budu spíš zrala na psychinu
,myslela jsem si,že dnešní ovu testík už by mohl silit
![]()
ahojte holky, mám dotaz prosím
jak se pozná zánět močáku? Mě ráno vzbudila taková bolest ale jakoby na obou vaječnících, takové ostré píchání a měla sem plný močák, pak sem šla na záchod a pomalu to sláblo a už vcelku zmizelo. myslíte že to je zánět močáku? ![]()
Nicolka ked to preslo a uz nic necitis, tak to ti mohol aj plny mechur tlacit na podbrusko a ked ta to nepali pri moceni, tak asi to fakt nic nie je
Kaculko já jsem si řekla,že zkusím těhu test,až když mi zesílí ovu test,to už máme přece dokázáno nééé?
Nicol já když měla močák,tak mě uuuplně rval cellý spodek,hoooodně pij a uvař si urologický čaj,to mi vždycky pomohlo
![]()
no neviem mám taký pocit…lebo kŕčok včera a predvčerom bol tvrdý ![]()
a inak ani môj dr. moc bt neberie do úvahy ![]()
katkamarek píše:
Nicolka ked to preslo a uz nic necitis, tak to ti mohol aj plny mechur tlacit na podbrusko a ked ta to nepali pri moceni, tak asi to fakt nic nie je
Katka děkuji, já už se bála, že zase další problém budu muset řešit, tak to jsem ráda. příští týden dojdou ovu testíky snad v pondělí, tak zkusím taky. Jen nevím jestli už nejsem po…tento cyklus neměřím.