Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mscat píše:
no nic…tak tady je…až se víc sbarvil.čárka není nějak jiná oproti pondělku.snad zítra.
Mscat krásna čiarka
![]()
elllla píše:
simi, MM20 su lepsie nez tie 10… a ovu testik po ovu slabne a potom okolo 7dpo zase je silnejsi, kuk sem:
http://www.consumerreports.org/…_default.gif
No uvidím.Veď to len tak som skúsila.Mám ich dosť totiž. ![]()
simib píše:mscat píše:Mscat krásna čiarka
no nic…tak tady je…až se víc sbarvil.čárka není nějak jiná oproti pondělku.snad zítra.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
simib:děkuji ![]()
mscat píše:
no nic…tak tady je…až se víc sbarvil.čárka není nějak jiná oproti pondělku.snad zítra.
super dialnice, aj ja chceeeeeeeeeeeeeeeeem ![]()
Simib nehnevam jasne, tak nech to znamena len dobre, ze je tmavy ![]()
Baby moj mamatest 10 vyzera dnes asi tak ako ma mscat, ked nie trosku silnejsi. A u mna neplati, ze MM 20 su lepsie ako MM 10, ja mam silnejsiu ciarku na novom a na starom sa aj dlho vyfarbuje, kym naskoci.
natulik ale mas robit z ranneho nie vecer a ten vecerny je fotka kde nooooooooo ![]()
Mscat keby nebolo len toho jedneho sexiku, tak tvrdim, ze si mala ovulku neskor ![]()
Lauritka, já kupovala 2 ks za 35,– Kč.
Ella, za grafík moooc děkuju… Vyvodila jsem si z toho, že jestli už jsem opravdu po ovu, tak by měl testík slábnout… Jak jsi říkala, že je to s těmi ovu testy- nedělat před 10-tou???
katkamarek píše:Ďakujem.
Simib nehnevam jasne, tak nech to znamena len dobre, ze je tmavyBaby moj mamatest 10 vyzera dnes asi tak ako ma mscat, ked nie trosku silnejsi. A u mna neplati, ze MM 20 su lepsie ako MM 10, ja mam silnejsiu ciarku na novom a na starom sa aj dlho vyfarbuje, kym naskoci.
Natul ty si robila test vecer, predtym si pila, test ani neviem aky si mala a k tomu 25ka, tak co by si chcela? A ovulku si mozno mala neskor.
Tak u vas su tie testy lacnejsie
U nas stoja asi raz tolko ako u vas