Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
156
21.7.10 11:12
katkamarek píše:
Ano Simib, ked je hore, tak na neho tazsie dotiahnes. Ked je dole, tak narazis na neho skor.

A pri tehu by nemal byť tvrdý a dlhý?Alebo pokial je tvrdý tak je jedno,či je hore alebo dolu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
21.7.10 11:13

ahoj holky, četla jsem, jak poznat, kdy je krček nahoře. Já na ně tak nějak skoro dosáhnu, jde to občas špatně, je tvrdý a trochu kolem něho bílý krémový hlen, to znamená jako co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
21.7.10 11:15

Natul, ked ti kupi mamatest 20 tak uz by tam rano nieco mohlo byt vidno. Ja som 10 DPO mala v podstate takmer rovnaku ciarku na 10tke a 20tke, ved kukni v albume

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
21.7.10 11:17

pridala som nejaké najaktuálnejšie fotky Janka do albumu… tak môžete nakuknúť… kto chcete :-D :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5530
21.7.10 11:17

Simib, praveze by mal byt dole pri tehu, ale tak dufam, ze to nebude nic vazne, uvidim co mi na to povie doktor, lebo ked sa ti krcok skracuje, tak hrozi aj potrat, dufam, ze sa to este zmeni a coskoro mi klesne.
Denca aky den cyklu si teraz? Uz si po ovu? Mas grafik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
21.7.10 11:18
Flam posílám ti žádost o přátelství..chtěla bych kuk..Díky. :srdce:
flamenga píše:
pridala som nejaké najaktuálnejšie fotky Janka do albumu… tak môžete nakuknúť… kto chcete :-D :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
flamenga
21.7.10 11:20
Kamccaa píše:
Flam posílám ti žádost o přátelství..chtěla bych kuk..Díky. :srdce:
flamenga píše:
pridala som nejaké najaktuálnejšie fotky Janka do albumu… tak môžete nakuknúť… kto chcete :-D :srdce:

potvrdené :-D

• Citovat
  • Upravit
5530
21.7.10 11:20

Denca uz som videla grafik, no tak zatial to je dobre znamenie, ze ho mas dole a tvrdy a okolo hlienik. A nemas odsledovane ako sa ti meni pred mrchou? Lebo vtedy by mal makknut. Nechces rano skusit testik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
21.7.10 11:23

Flam maly Janicko je neskutocne krasny. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
21.7.10 11:24

FLAM náádherné miminko :-P :-P :-P

• Citovat
  • Upravit
17268
21.7.10 11:26
flamenga píše:

nadherny je :huban: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
21.7.10 11:26

Flam malý je jaký svetový :dance: .Parádny :palec: .Aj my by sme chceli chlapčeka strašne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
21.7.10 11:27
katkamarek píše:
Simib, praveze by mal byt dole pri tehu, ale tak dufam, ze to nebude nic vazne, uvidim co mi na to povie doktor, lebo ked sa ti krcok skracuje, tak hrozi aj potrat, dufam, ze sa to este zmeni a coskoro mi klesne.
Denca aky den cyklu si teraz? Uz si po ovu? Mas grafik?

Jsem 30.DC, 12.DPO, grafík je na první stránce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
21.7.10 11:29
katkamarek píše:
Denca uz som videla grafik, no tak zatial to je dobre znamenie, ze ho mas dole a tvrdy a okolo hlienik. A nemas odsledovane ako sa ti meni pred mrchou? Lebo vtedy by mal makknut. Nechces rano skusit testik?

právě že nevím, jak se mění před MS. Zítra budu nejspíš testovat, už se z toho neskutečně trápím, tak aspoň budu vědět na čem jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
21.7.10 11:30

ďakujem babuchy :oops: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat