Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nely: ale to by mal ist na vyter aj mm, lebo keby nieco tak to treba preliecit obom naraz. moj mm bol a vysledky 2 tyzdne, prave cakame ale sa nevieme dovolat dr.
ale ja myslim, ze aj u vas aj u nas to bude v poriadku
mouku to áno, najprv idem ja a uvidíme. no verím, že to bude v poriadku. musí.
nela00 píše:
acko a tieto?
tak jsem uděla mamatest 25 a nic
,ještě zkusím ráno,ale tomu už nevěřím
![]()
LAURI
držím palce ![]()
a mm dorazil OK - ešte, aby dnes pekne prišiel domov a už ho nikde nepustím-ani za svet ![]()
Tak to si este pekne pockaj, co ja mam teraz skusenost, tak mamatest 20tka sa velmi pomaly vyfarbuje a ja po 10 minutach mam rano uplne slabu ciarku, az neskor stmavne viac. No a ty si predpokladajme menej DPO ako ja a nerobis to z ranneho mocu.
Smouli neboj sa, letecka doprava je ovela bezpecnejsia ako auto. Ja tiez mam strach o mm, ked leti, ale je to lepsie ako keby isiel autom ![]()
Kati no to je 25 mamatest,ale Kati já nějak nevěřím,všechny těhulky co tu jste,tak měli už na 10dpo aspon dušíka a já to ani necítím,že by to mohlo vyjít však víš,tys to prostě vycítila ![]()
Natul ano, to mas pravdu, ale vsetky sme testovali rano, nie? A ja keby som testovala 10 alebo 11 DPO poobede, tak neviem ci by tam nieco bolo vidno. Jasne, ze ta nechcem drzat vo falosnej nadeji, len ti hovorim, aby si este pockala. Stale na nom nic nevidis?
Kujnik něco tam ted prosvítá,vidi to i mm,ale co pak já vím,jestli to je barva,nebo kanálek,nebo k…a cooooo
,i mm to vidí a to už je co říct,ale je to po limitu,je to asi 15minut
![]()