Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Minewka my sme na tom rovnako, ja zatial nespinim, este cakam co bude zajtra, ale podbrusko ma dost pobolieva na mrchu. Ono kym to nie je asi cervena krv, tak spinenie v obdobi ocakavanej mrchy asi nevadi. ![]()
Minewko, klíííd- hoď nohy hore a dej si vitamín C /to jsem chytrá,že??? To mám od Albi
/
minew, bola si uz u dokyny? nevravela si, ze endoska ti hovorila, ze akonahle otehu, tak mas k nej dobehnut?
No mňa nebolí, skôr som včera celý deň cítila také napätie, dnes celý deň nič, teraz zas také napätie, a mierne, ale fakt mierne pobolievanie.
Ja počkám na mm a pôjdem na pohotovosť, nech mi predpíšu nejaký utroš, alebo čo…
![]()
Ahoj holky…
prosím Vás o radu.. nepoužívám žádnou antikoncepci, řešíme to s manžou různě..přerušování, kondom.. před 2lety jsem si nastudovala přirozené plánování, ale nejsem důsledná..
nicméně stále se k tomu chci vrátit. No a teď ten dotaz, jsem 14měsíců po porodu a ms už mám asi 5měsíců krásně pravidelně. Teď v neděli jsem špinila i mne píchalo v podbřišku..soudím -ovulace, včera jsem byla na gyndě a on mi to potvrdil, koukal se i ultrazvukem(měla jsem totiž před časem cystu), vše je čisté, říkal, že to opravdu byla ovulace.. A já se ptám vás, zkušených kdy si můžu dovolit s manželem naplno se pomilovat, bez zábran
to přesně totiž nevím,kolik dní to je po ovu riskantní
(Jedná se mi o to, abych určo nezapadla..)
minewka:já bych radši být tebou utíkala k dr.at ti něco nasadí na udržení.já s tím špiněním už mám špatnou zkušenost..začla jsem v den očekávané ms a tři týdny nepřčestala a na konec se rozjelo krvácení.
ale jasné..hodně bab špiní když očekávají mrchu..tak ti držím pěsti!!
![]()
Minewka píše:
No mňa nebolí, skôr som včera celý deň cítila také napätie, dnes celý deň nič, teraz zas také napätie, a mierne, ale fakt mierne pobolievanie.Ja počkám na mm a pôjdem na pohotovosť, nech mi predpíšu nejaký utroš, alebo čo…![]()
minewka:dobrý nápad
aspon budeš vědět že jsi pro to něco udělala a nenechala to jen tak ![]()
Acko nebola, som chcela počkať, kým potvrdia tehu, aj ona mi tak povedala..
Minewka, a tvůj doktor už teď neordinuje? Že bys mu aspoň zkusila zavolat???
soldi, no spravila si v tej veci so sestrou maximum co si mohla…
vsak ked jej frajer nie je chlap, tak nech ide od neho prec, majetkovo sa to vzdy da nejak vyriesit. dom sa preda, rodicia si vezmu svoj podiel a hypoteka sa splati z predaja…
ono asi je treba, aby sestra vyviedla nejaky poriadny pruser a padla na hubu, potom sa aj rodicia spamataju. kolko mladych ludi je naozaj v situaciach ked riesia vazne problemy za ktore nemozu a vedia sa im postavit. ale sposob akym na to nazeraju tvoji rodicia, nezmenis zo dna na den. postupne snad ano.
ja som tiez s niekym v takej situacii ze neviem s tym clovekom pohnut, ono sa to proste neda, ked dany clovek ma na vec iny nazor a nie je schopny pozriet sa na to z ineho uhla pohladu…
Soldi: jinak je mi velmi líto jak to s tvou sestrou je.ono vidím že všude je něco. ![]()
Ale když to někdo umí hrát na rodiče tak hold umí no ![]()
Od mm jeho sestra…to je vychcaná mrcha a oni uznávají jenom ju a vše dostane jen ona a Lukyho jako by ani neměli.Tak my s nima nekomunikujem.A velmi velmi velmi
se těším na jejich ksichty až zjistí že jsem těhu a ani jsme jim to neřekli!!!VELMI VELMI VELMI
chi a to budu mrcha ![]()
ale samozřejmě..tím nemyslím že tvá sestra je mrcha jen to umí líp jak ty
ví jak na rodiče ale chudák ten klučina ![]()
dajma, najlepsie by bolo zacat si merat BT. a akonahle ti teplota vyskoci po ovulke, tak sexik by mal byt bezpecny az bez ochrany… ale, ale… zena moze mat po ovulacii aj druhu ovulaciu, takze ono na 100% spolahliva tato metoda nie je.
minewka: ano hrozně ale…proto jsem si byla jistá tehdy že dostanu mrchu. Asi 6 dnů dopředu mě bolelo neskutečně měla jsem takové nepříjemné tlaky dolů ale hlavně taky se mi zkracoval a měknul čípek.
Vůbec to nemusí být tvůj případ…já cítila hned od začátku že to není ono..jde o to i jak to cítíš..žena to vycítí prostě
ale na pohotovost zajed určitě .nenechávej to tak pro jistotu.at ti něco napíšou!
protože to vypadá u tebe i na dvojčata totiž.!! ![]()