Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.7.10 17:34

Soldi, ducha nevyfotím, protože je to opravdu duch, co by na fotce nebyl asi vidět. :-D Ovu mívám 18-19 DC,teď jsem 33 DC, takže předpokládám, že už ovu byla. Jinak mívám cykly 28-30 dnů a mým problémem je několikadenní špinění před MS.Jenže tentokrát jsem ještě ani nezašpinila, což mě trošku mate.Zkusím asi zítra ráno testnou těhu testem co byl k těm ovu testům, ten má citlivost 25, tak uvidím :nevim:

Jinak vím,že jste expertky na ducha na Mamatestech :lol: :lol: občas vás čtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
21.7.10 17:34

Hej, mala by som sa, aj chcem, ale tak tieto dva predaje musím dokončiť, nemá ma kto zastúpiť, ja robím sama na seba. Riešia sa už 2 týždne, teraz to finišuje.

No a ja neviem, ale keď sú také horúčavy, že ja vôbec nie som hladná…Ale dnes bol taký špecifický deň, že som toho mala strašne veľa.

To špinenie je len tak jemne hnedasté, čerstvá krv tam nie je, ani žiadne zrazeniny, ani nič…Tak verím, že to je len špinenie počas MS.. :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Minewka
21.7.10 17:37

A vôbec, nič to nebude! To si len bambinko robí miesto!
:srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
9429
21.7.10 17:39

minewka:ale nejsi sama…já vůbec nejím.sním jedno jídlo za den a pak možná něco málo večer..ale nemám na nic chut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
21.7.10 17:50

babyyy, tak na pohovor idem v pondelok na 2.kolo… ufff, uz teraz mam nervy a cakam vsetky tipy, na co sa pripravit pri pohovore (moze byt v anglictine)..
nielen otazky, co sa ma mozu pytat, ale aj vhodne odpovede :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
21.7.10 17:51

jandulka, no, urob aj zajtra ovu test a porovnaj s dnesnym, ci zosilnel. ak ano, tak to bude mozno aj to hcg. :huban: a jasne, ze urob aj tehu test :dance:

ell, a to je ten pohovor, kde budes potrebovat swotku a ZC vyrobku? rozumela si vsetkemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
21.7.10 17:52

tak jsem doma i z gyndy a domluvila jsem se na odběrech na HP,v případě že dostanu ms a sestřička si dělala srandu,že ji třeba nedostanu :mrgreen: a já říkám no třeba néé a uté přiležitosti jsem se zeptala na ten těhu test a dostala jsem ho jako dárek 8-o ,nemusela jsem ho platit 8-o ,a řek mi,že mi přeje aby byl pozitivní 8-o 8-o ,hmm,tak jsme se nasmáli aspon a šla jsem ,je to nějaký GALMED GOLD :nevim: ,v životě jsem takový neviděla :think: .a sestřička šla na mě s nádobkou a já ji říkám,že néé,že do toho nebudu čurat a ona že joo :mrgreen: ,tak jsme se handrkovali s kelimkem v ruce :mrgreen: ,no nakonec jsem tam nečurala,jsem neřekla,že jsem si už jeden dělala a že byl negativní :mrgreen:

Minew na pohotovost určitě jed ale taky si myslím,že to bude jen špinění počas ms :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
9429
21.7.10 17:53

natulaa: :mrgreen: tak super..že máš takého dr a sestřičku.to se jen tak nevidí. :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
21.7.10 17:53

natul, aha:

Já mohu Galmed gold doporučit, ukázal mi to již 2 dny před MS a z odpolední moči a nelhal!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
21.7.10 17:55

soldi:kdy??ty jsi byla někdy těhu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
21.7.10 17:55

soldi, ano, to je ta swotka a ZC… ten ZC mi je jasny, tu swotku nechapem v tej druhej casti (ked mas rozdelene SWOT, davas rozne vahy a podla coho a co dalej s tym, tam uz trosku tapem… ale naucim sa…

natul, nasla som o nom na nete… Citlivost: 25mlU/ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
21.7.10 17:57

mscat, niee, to pisala jedna kocka, len som natuli chcela ukazat, ze je kvalitny :hug:

ell, juuuj, ja by som Ti to tak rada vysvetlila, pisnem Ti IP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9429
21.7.10 17:59

soldi:áha..já už jsem se lekla že něco nevím :hug:
a ty jako máš vplánu kdy testovat hm?? :-D
vidím že máš teplotky neobvykle vysoko :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
21.7.10 18:00
soldi píše:
mscat, niee, to pisala jedna kocka, len som natuli chcela ukazat, ze je kvalitny :hug:ell, juuuj, ja by som Ti to tak rada vysvetlila, pisnem Ti IP?

posli mi na teba cislo do IP a mozno ti zajtra poobede kvoli tomu zavolam :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
21.7.10 18:01

idem ja babulky na brusne tanceky, pred chvilou som si dala pecenu klobasku, tak tam budem funiet..... domov pridem az o deviatej vecer, tak neviem, ci sa ozvem… ak nie, tak zajtra z prace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí