Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mscat, katka, ok, uz som na to prisla.
ona tam ten link dala nejako divne, ze sme kazda videla svoj graf v tom prvom prispevku, som myslela, ze to tam ma odfotene ako obrazok preto ma to zmiatlo
![]()
katka, keby bol ten ovu test aspon trosku silny, tak by som hned testla. ale takto ma to vobec nelaka. vsak vies, ze teploty mozu klamat ![]()
aj ked je pravda, ze na mna to je absolutne nezvycajny grafik, je krasny trojfazovy, ale bohuzial, aj tak to tehu nepotvrdzuje ![]()
soldi:áha
![]()
hele…já už jsem to tu psala…můj ovulační test na 11dpo…čárka tam nebyla vůbec vidět strašně slabunká. ![]()
Soldi, ked bolo uhniezdenie pred tym zvysenim, tak si teraz 4. den po uhniezdeni, kukni si moj ovu testik na 9 DPO, tiez 4.den po uhniezdeni, velmi slabucky, takze ti hovorim, ze ovu testik nic ale nic nedokazuje
Natulaa- doufám že ráno testneš znovu! Zkus to vyfitit i tak- my tam stejně něco vykoukáme ![]()
katka, mscat, ja viem, ja viem, mam jeden mamatest 10 tak si ho setrim ![]()
dalsia vec je, ze mozem byt uplne iny pocet dpo, kedze ovu je len natipovana ![]()
pockam este tak dva tri dni ako sa bude teplota vyvijat.
ak klesne co len o desatinu, tak ms prichadza, to uz poznam ![]()
gabi vitaj, samozrejme, ze mozes, viem, ze ta sem zavolala soldi, precitala som si aky problem mas. No tvoj grafik je „ukazkovo“ anovulacny. Ja by som na tvojom mieste asi isla na vyvolavacku. Nema zmysel cakat, ale nerob si z toho tazku hlavu, kazda zena by za rok mala mat aspon jeden anovulacny cyklus.
ahoj gabi, vitaj medzi nami ![]()
pozri si stranku 1 ak chces, prvy prispevok, su tam uzitocne odkazy a zoznam nas vsetkych aj s linkami na grafy ![]()
a mozes nam napisat nieco o sebe, ze ako dlho sa snazite, ci uz mate deticky, ci je u vas nejaky problem a taaak ![]()
holky to není ružové,je to kanálik,na venkovním světle jde vidět kanálek bílý,ne ružový
,takže tak a ráno ještě testnu,toje jasnéé
![]()
natu:krucipísek..a nemůžeš nám to vyfotit a furt to neobrblávat!!
![]()
Jeeej natul, nova fotka, aka si tam pekna. A myslis, ze vidis dobre?
A to mas mamatest 25ku? Ved tieto falosnych duchov nerobili
tak hernajs chcete pčisý test,tak já vám ho teda vyfotím
,ale kujník nic tam není ,mm mě zabije ![]()