Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
28.9.10 22:31
rere12 píše:
michi a už sem fakt nasraná,najradšej by som ten krám rozkopala :pocitac: :pocitac: :pocitac: ja neviem prečo sa rozčulujem však mám po MS :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to už bývám kľudná :cert:

Reré,mám pro tebe špatnou zprávu :cry: :cry: :cry: ten „krám“ za to nemůže :cert: :cert: :cert: problém vidím mezi klávesnicí a židlííí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279
28.9.10 22:31

Michi Beřkovice-neznáš? 8-o Ano(lázně akorát pro nás),tam by z nás měli radost :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
28.9.10 22:32
Michelangelo píše:
rere12 píše:
michi a už sem fakt nasraná,najradšej by som ten krám rozkopala :pocitac: :pocitac: :pocitac: ja neviem prečo sa rozčulujem však mám po MS :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to už bývám kľudná :cert:
Reré,mám pro tebe špatnou zprávu :cry: :cry: :cry: ten „krám“ za to nemůže :cert: :cert: :cert: problém vidím mezi klávesnicí a židlííí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-P :-P :-P
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279
28.9.10 22:33

Michi není nad to vlídným slovem tu nešťastnici utěšit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593

śmejdila som u Tojky na profilu,tak ona tu bola naposledy včéra večer :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
pmysacek píše:
Michelangelo píše:
rere12 píše:
tak ten graf mi nejde tak ser.. na to :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:
to už děláš dvě hodiny 8-o 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Co se divíš 8-o 8-o 8-o Vždyť je naše :hug:

ježíííš 8-o 8-o 8-o já už zapomněla,jak jsme se dobře bavily,když přišla nová a neuměla se ani podepsat :-P :-P :-P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
28.9.10 22:34
Kamccaa píše: :mavam: :pankac: :zed: :pocitac: 8-o :roll: :mrgreen: :dance: :-P :nevim: :think: :palec: :pocitac: :srdce: :cert: :srdce: :mrgreen: :mavam:

Kamí,kurňa ty ses odvázala :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279
28.9.10 22:35

Michi ty taky o toje nic nevíš?
Rere taky jsem koukala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
28.9.10 22:35

beřkovice to je niekde u Mělniku,ne?to by som vás tam chodila navštevovať,ak by ma za vami pustili :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
28.9.10 22:36
Kamccaa píše:
Si vařila ty špenát a knedlik?sakra..ty boduješ teda. :dance: :-P
zakupanda píše:
kamca ja delala str.polívku ammame pečený maso,br.knedlík a spenat tak mas typ :pankac:
Příspěvek upraven 28.09.10 v 22:28

a proč né

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030

Myší neznám Beřkovice :cert: znám jenom Černovice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279
rere12 píše:
beřkovice to je niekde u Mělniku,ne?to by som vás tam chodila navštevovať,ak by ma za vami pustili :lol: :lol: :lol:

Nepustili,uzavřený pavilon 8-o 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279
28.9.10 22:37
Michelangelo píše:
Myší neznám Beřkovice :cert: znám jenom Černovice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Neva,líbilo by se ti tam :palec: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
28.9.10 22:37
To máš za to..že se ti nelíbilo,že furt píšu dobré ráno a dobrou noc.A nebo jen 1 smailika..tak sem to vykompenzovala. :mrgreen:
Michelangelo píše:
Kamccaa píše: :mavam: :pankac: :zed: :pocitac: 8-o :roll: :mrgreen: :dance: :-P :nevim: :think: :palec: :pocitac: :srdce: :cert: :srdce: :mrgreen: :mavam:
Kamí,kurňa ty ses odvázala :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
54030
28.9.10 22:38

Kočky o Tojušce nic nevím :cry: :cry: :cry: už dávno jsem ji hledala a dnes tu vůbec nebyla :cry: :cry: :cry: třeba jim nejde proud :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí