Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tremont fihaa:) podozrivy pokles a vzostup, ja by som uz asi testovala ![]()
vazne by ste testovali ? nie je skoro ja mam take nutkanie odlozene na zajtra ![]()
hezké ránko ![]()
lauritka ty migrény jsou vážně hnus
,já na bolení hlavny vůbec netrpím až ted v těhu mě bolí tak 2× do týdnehodně hlava-takže to si fakt užiju.kámoška ta mívala hrozný migrény a pak i v těhu,ale naštěstí jen v začátku a ted má malá 8 měsíců a říkala,že už ani jednou a to měla před tím několikrát do měsíce..
tremonti testuj ![]()
tremonti no a co ? zijeme len raz, ak bude bielo, nevadi zajtra zase… ale mozno anznak bude..mmm
![]()
pajinka, no ja to mavam tak raz, dvakrat do mesiaca.. nastastie. keby to bolo castejsie, asi ma porazi. ![]()
milujem tuto pesnicku -vsetko ostatne vypnite toto vypeckujte na hlase zavrite oci a pocuvajte…:)
posielam ju nam vsetkym co tak velmi tuzime a isto budeme najlepsimi mamami na svete…
lauritka vpráci sme měli paní,která měla strašné migrény tak 2 do týdna,to zvracela a bylo jí úplně šíleně,že jí museli poslat domů,10let chodí po vyšetření a nic jí nezjistili a navíc bere nějaký šílený prášky,ale stejně jí moc nezabírají..Stejně myslím že nějaký spouštěč migrény prostě je,když něco bolí,vždycky to má nějakou příčinu,ale u té migrény,se na to nedá přijít..
![]()
dobre ranko babulky, vcera som sa nestihla ani rozlucit a popriat vam dobru noc, co som tak zaspala, hehe…
tak vam dnes prajem krasne dobre ranko ![]()
tremonti, testuj!!!
idem si vas precitat, co ste este vcera popismenkovali…
tremonti mne sa tiez paci ten song, ale vo viac bluesovej verzii.
inac ten chlapec co ju spieva uz zomrel, vela jedol.. vo veku 38 rokov ![]()