Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
natulaa píše:
RERE,MICHI mě to strašně baví,ikdyž to většinou prbulím,zajímají mě ruzné osudy lidí,které jsou stršně smutné
natul,to je neaký program v tv?já myslela,že jdeš ven a čučiš do neba a buliš u toho ![]()
Jaaaaaaaj..Katlin..ta co…neznas 2 sruby odskrutkovac??
![]()
No veď všetko priprav a posledné dve bude musieť mm pomôcť… To sú aké šrúby? Krížový šrubovák na nich treba, alebo normálny…sú hlavičkou dnu, alebo aj nejakým kľúčom sa dajú vytočiť?
rere12 píše:
ja pijem kontryhel![]()
![]()
,kdo si dá somnou?
![]()
já taky mám
![]()
RERE
na markize to ted běží
,jsou tam lidé s nějakým osudem a jejich známi nebo rodina jim vysní nějaký sen,je to strašné dojemné ![]()
michi nazdraví
a ako je to s ovu testami?má sa na ne čúrať 10sec.?ja to tu tak vidím sice po anglicky neviem ani ň ![]()
Ahoj Holky krásné miminka holky Soldi ,Katkamarek.Ješte že tu techniku mame co ???
Tak malinké a už je to mimineškooooooooooooo …
Ja jdu až za týden ale už se moc tesim
![]()
Jsem taky dnes dělala ovu testík.
A DOCELA silnej,ale rozhodně ne pozitivní.
Jsem zvědavá jestli ovu bude.Bo mě bez clostilu vůbec nebolí vaječníky.
Natul 13 folíííííííííku to je dobrá zprava jsi na dobré ceste jeste je hodne pred tebou ale dobre to dopadne uvidis
![]()
Milly psala jesm ti..myslela si tu elišku z konika -co porodila daliborka nebo ne????????????
Lauritka píše:
rere 10 sekund namacaj a pockaj 10 min.
no tak som to robila a už sa mi tam robí slabá ruž. čiarka a ovu by mala dorazit až bud.výkend ![]()
na wondfo mám písané už len 3 secundi ![]()
myslíž,že by mi tá sója urychlila ovulku?som len 5DC
Ellla dobrou ![]()
Natul taky čučím
![]()
Michi co Pavka,nějaké nové zprávy?
RERE,MICHI mě to strašně baví,ikdyž to většinou prbulím,zajímají mě ruzné osudy lidí,které jsou stršně smutné