Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17268
29.9.10 19:37

no nakoniec to budu robit vsade, len v posranych Kosiciah nie… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
natulaa píše:
RERE no my už budem píchat i dřív,za 4,5 dnu by měla být ovu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: natulka do toho :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030

SOLDÍK :huban: :srdce: :srdce: :srdce: DÍKY,SPADL MI BALVAN ZE SRDCE :hug: :hug: :hug: JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ :dance: :dance: :dance: SE NÁM ZAKECALA OPICE JEDNA,TAKHLE NÁS STRAŠIT :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268

soli nemam rada vlaky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.9.10 19:38

LAURI pokud máš vejcovody a ovuluješ,což ty joo a vzoně,tak bych vyčerpala všechny IUI co lze,ale je třeba dopilovat ten spermigram :zed: :zed: a máte to doma podle mě :nevim: ,Jde tvuj mm na to vyšetření přes toho :think: :think: jak to napsat :think: :think: ,no vždyt víš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
esther03
29.9.10 19:39

ahojte
andulka, ano nativ robia aj v iscare, ale je raz tak drahy ako v cechach, navyse sa ta od neho snazia vsemozne odhovorit :wink:
natulka, drzim moc palce :hug:

• Citovat
  • Upravit
5080
29.9.10 19:40

esti fakt? tak to je smutne :cert: a sak ja to tiez nemam daleko do brna :mrgreen:

a uz som citala ze tojka sa nasla :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
29.9.10 19:40

natulla musime sa objednat na kontrolny spg :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.9.10 19:41

SOLDI,ANDUL no to není tak jednoduché :zed: :zed: ,folikulu muže být 20 ale zbydou jen vhodné 2 :zed: :zed: ,to je právě to :zed: :zed: ,ale nechci na to ted myslet,ti je ještě daleko :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Minewka

Ahojte!!

Soldi, Kofi, Sonic - veeeeeeeeeeeeeeeeľká gratulejšn k dutinkám, srdiečkam a tak :srdce: :hug: :hug: :hug: :huban: :huban: :dance:

Baby snažilky : posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TFUJ TFUJ TFUJ TFUJ

Natulka - ty kokyyyy 13 folikov, ja odpadnem, ak sa to podarí prirodzene, ale tak toto je zázračná téma!!

Soldi - aj ja beriem lieky na nejakú baktériu v pošve, ale nič necítim, tak neviem :nevim:

Michel :huban: :huban: :huban:

• Citovat
  • Upravit
17359
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03

andulka, no mam to ceknute :mrgreen:
baby som nasrata, dr. mi navrhla stimulaciu clostilbegytom a vedela, ze ako na mna ucinkuje. Ako fakt si zo mna niekto robi srandu? :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
17268
29.9.10 19:43
esther03 píše:
ahojte
andulka, ano nativ robia aj v iscare, ale je raz tak drahy ako v cechach, navyse sa ta od neho snazia vsemozne odhovorit :wink:
natulka, drzim moc palce :hug:

no prosim :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.9.10 19:44

ESTI kolik ty si platila za ten NATIV,mi řekli dneska,že ten stojí 10 000 přesně :think: a o tom softu,mě hned upozornila na tu sliznici :zed: ,že to prý je dost velký problém u toho :zed: ,četla si právě co jsem psala?

• Citovat
  • Upravit
esther03
29.9.10 19:44

lauri my idemem bobakovi na imuno k vam do kosic, ale neviem co od toho cakat :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex