Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17268
29.9.10 19:17

natullaaa tak to je vynikajuce, cloveka aspon potesi, ze ovuluje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.9.10 19:18
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen:
SOLDI já taky,hned jsem si vzpoměla na to,jak ji nebylo dobře a bolela ji tak ta hlava :-( :nevim: :nevim: ,snad je v pořádku a jen se ji nechce psát,ale to není u ní zvykem,vždycky aspon pozdravila :nevim: :nevim:
kofila píše:
to je závislot,může mě někdo kopnout do p.....e,ať už jdu? Děkuji :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
natulaa
29.9.10 19:20

LAURI joo,protože v případě neuspěchu 3 ivf ,mužu aspon počítat s pokusy nativu :dance: :dance: :dance: :dance: ,

• Citovat
  • Upravit
17268
29.9.10 19:21

oh fakt, ved aj toja sa stazovala na hlavu sakra :cert: zeby aj jej malovali branu…

MICHI TEBA NEBOLI HLAVA Z NATIRANI ??? :-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.9.10 19:22

sOLDÍK TEĎ JSEM PSALA PAVCE,ŽE JÁ TAKY :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
29.9.10 19:23

natulla ty to mas super, ze nemas Brno daleko…keby som nebola v prdeli az na vychode… :nevim: mozno neskor by sme aj my nieco skusili, ale teraz to neprichadza do uvahy ani financne.. :cert:

a mimichdom preco to nerobia v Kosiciach, malo penazi z toho maju ?? :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.9.10 19:24

TOJUŠKA PSALA AJI Z MOBILU,KDYŽ BYLA NA DOVČI A TOHLE UŽ CÍTÍM JAKO NĚJAKEJ PRŮŠVIH :cry: :cry: :cry: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.9.10 19:27

Laurí dnes mě bolí,pže jsem natírala kovovou konstrukci zábradlí a na to je jiná barva než na dřevo :poblion: :poblion: :poblion: chemie a ředidla :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.9.10 19:27

LAURI no ono 200km je taky dost :zed: :zed: ,ale ty to máš ještě dál,kruci já nechápu,proč to nedělají u vás :zed: :zed: :zed: ,o co jim jako jde :zed: :zed: ,LAURI a myslíš,že zajít do nějakého centra poblíž a narovinu říct,my na to nemáme,nemohli by jste udělat toto :zed: :zed: ,myslíš,že by vám nevyhověli?zkoušela to Ester ,nebo to fáákt nejsou ochotni udělat? :zed: :zed: ,kruci třeba příklad Ester,nemuže být stimulována kvuli riziku rakoviny,tak přece musí takovým pomoct,vždyt není jediná :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
17359
29.9.10 19:28

natul, toji, michi, lauri, napisala som jej sms, dufam, ze odpise :srdce:

natul, ale 13 folikov je uplne ze wau 8-o :dance: a jeden dookonca uz taky velky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
29.9.10 19:28

aha co sa mi podarilo, spi posediacky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
29.9.10 19:29

jeeeeeej, tojka odpisala, ze vcera do noci cucala u kamoska a dnes je prave na domovej schodzi, tak ked skonci, tak pride :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa

MICHELL a nevíš,telefon na ni nikdo nemá?jak jste měli ten srazík :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10279

Kočky,taky už mám o Tojušku,vždyť šmíruju celý den,kdy se ukáže :cry: Chodí i později,tak musíme vydržet :think:
Natul takže za čtrnáct dní znovu do boje?Super,že to jde takhle rychle :hug:
Kofi gratulace k dutince :huban:
Lauri :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
29.9.10 19:30

michi
mna boli tak zvlastne, niekde az za usami taky tlak,, ale uz je to lepsie ako bolo rano :poblion:

natulla to nieee, oni maju presne cenniky a postupy, to by mohol kazdy spekulovat vies… :nevim: mozno za par rokov.. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí