Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
,jedu od doktora. Viděla jsem něco na UTZ,něco mělo 3 mm
. Tak mám radost
![]()
jj hovořím,jen jsem musela kuknout na KATLINN
,ale jak ji psala MOUKUSKA,znamená to jen častěji preventivky a je dobře,že to ví,i když ji plně chápu
a Na fotku SOLDI jsem musela kuknout a moc moc ji gratuluju k
![]()
No a já ,muj vaječník je uplně v pořádku,vubec na něm nejde vidět,že byl stimulovaný,bez cyst bez zvětšení ,probírali jsme ten náš případ,takže protokol mám trošičku upravený,jinak pořád krátký a za 16 dní začínám znovu píchat
,brala nám krev,ale jen na některé složky z imuna,není to takové celkové imuno,kde jede |Moukus do Prahy,ohledně těch spermii jsme se bavili,s tím nejde bohužel nic dělat,měly by být do 70% vadných my máme 77%,ale stále normo no takže taak
![]()
Jinak mám na tom jednom vaječníku 13 folikulu
,to byla překvapená,protože minule jich bylo jen 6 před stimulkou a právě proto je dobré začít po menší pauze,dokud je nabuzený a jeden 13mm,tak se máme zkusit ještě posnažit
![]()
A pro holky,které se tu zajímaly o ten soft a nativ,takže nativ vyjde se všim všudy 10 000,když dr. viděla ten folikul,tak se nás ptala,že co teda,jestli klasické ivf nebo nativ,ale my se rozhodli ještě jednou pro ivf a v případě neuspěchu by jsme pak šli do těch nativu po vánocích
a Soft ,s tím je to složitější,jelikož poj na něj nedává ani korunu,tak to znamená clostil ale riziko je tam velké snížení sliznice a mnohdy kvuli tomu nedojde ani k ET a nebo stimulovat puregonem,ale ten i když nižší dávky bez pojištovny by nás přišel na 10000 plus icsi 10 000, a jelikož by stimulovali 2,3 foliky,tak by se muselo aplikovat i něco aby se neuvolnilo LH a to asi 4 dny po 1000kč,takže 4000,takže celkem 24 000 bez pojištovny a nepočítá se to do třech pokusu,ale to už jdem rovnou do ivf,ten nás přišel na 28 000kč
KOFI
,nikdo tady není
,já si taky píšu sama
,však holky až doazí,tak budou mít co číst
,
gatuluju k dutince
,já chci taky dutinkuuu
![]()
ahojte babulky, ja som uz doma z prace, urobila som tuniakovu natierku, svokra uz odisla a mam teda cas na vas…
soldi, krasna izbicka, jeeeej!!!
co sa tyka kocika, tak stale som presvedcena o tom, ze nam staci nejaky farebny polsky s velkou vanickou a sietkou proti hmyzu, hehe… sportovy mame PP atlantico…
kofilka, gratulujem k dutinke ![]()
natul, parada, mozno sa vam to tento mesiac podari bez pomoci, co ty vies… velmi vam drcim palce na tento cyklus!!!
soldi .{color: fuchsia} gratulujemk
fotky su fakt ukazkove a ostre. ![]()
ja som asi prisla na povod mojej migreny,od vcera nam malovali vchod v brane a chodbu, dnes bolo strasne citit riedidlo, kedze som na prvom,vsetko sa nejak vstrebalo do bytu ![]()
natuli děkuju
pravda,něco jim tru sepiš,ať mají pak co dělat ![]()
Kéž bych tě mohla nějak pozitivně nakazit..
hééépšššííííkk ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10742.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10742.gif ![]()
jeej kofila aj ty mas nejaky ulovok z usg
supeeer. gratulujem
ELLI no já se ji ptala,že jakou šanci máme s vejcovodem pruchodným jen pod vyšším tlakem a řekla mi,že šance tu je,ale spíš malinká,ale že by měla spíš obavy z mimoděložního u mě,což já jsem tušila,protože tím,jak to vajíčko vyputuje,by tam mohlo uviznout
a stavovala jsem se ještě s něčím ted k mému gyn,on má ordinaci kousiček ode mě z domu a taky jsem se ho nezávazně na to zeptala,jelikož mě zajímá názor více dr. a řekl mi to samé
,že zkoušet joo,ale procento je malé,že se zadaří
![]()
ahojte
tak som tu z utz… vsetko v poriadku, male sa vrtelo a nakoniec bolo hore nohami, tak sme sa smiali aj s dr…
strasny kamen mi spadol zo
ze je vsetko v poriadku
a mam uz aj tehu knizku ![]()