Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5530
29.9.10 18:20

Natul, ale to podstatne hovor :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
29.9.10 18:22

Ahoj holky :srdce: ,jedu od doktora. Viděla jsem něco na UTZ,něco mělo 3 mm :lol: :-P . Tak mám radost :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
29.9.10 18:27

Kofi to bola dutinka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.9.10 18:27

jj hovořím,jen jsem musela kuknout na KATLINN :-( ,ale jak ji psala MOUKUSKA,znamená to jen častěji preventivky a je dobře,že to ví,i když ji plně chápu :hug: :hug: a Na fotku SOLDI jsem musela kuknout a moc moc ji gratuluju k :srdce: :hug:

No a já ,muj vaječník je uplně v pořádku,vubec na něm nejde vidět,že byl stimulovaný,bez cyst bez zvětšení ,probírali jsme ten náš případ,takže protokol mám trošičku upravený,jinak pořád krátký a za 16 dní začínám znovu píchat :dance: :dance: ,brala nám krev,ale jen na některé složky z imuna,není to takové celkové imuno,kde jede |Moukus do Prahy,ohledně těch spermii jsme se bavili,s tím nejde bohužel nic dělat,měly by být do 70% vadných my máme 77%,ale stále normo no takže taak :dance: :dance:

Jinak mám na tom jednom vaječníku 13 folikulu 8-o ,to byla překvapená,protože minule jich bylo jen 6 před stimulkou a právě proto je dobré začít po menší pauze,dokud je nabuzený a jeden 13mm,tak se máme zkusit ještě posnažit :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
3113
29.9.10 18:29

takže dutinka :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
29.9.10 18:33

Achjo,musím zase jít,no nic. Mějste se moc krásně :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.9.10 18:34

A pro holky,které se tu zajímaly o ten soft a nativ,takže nativ vyjde se všim všudy 10 000,když dr. viděla ten folikul,tak se nás ptala,že co teda,jestli klasické ivf nebo nativ,ale my se rozhodli ještě jednou pro ivf a v případě neuspěchu by jsme pak šli do těch nativu po vánocích :dance: a Soft ,s tím je to složitější,jelikož poj na něj nedává ani korunu,tak to znamená clostil ale riziko je tam velké snížení sliznice a mnohdy kvuli tomu nedojde ani k ET a nebo stimulovat puregonem,ale ten i když nižší dávky bez pojištovny by nás přišel na 10000 plus icsi 10 000, a jelikož by stimulovali 2,3 foliky,tak by se muselo aplikovat i něco aby se neuvolnilo LH a to asi 4 dny po 1000kč,takže 4000,takže celkem 24 000 bez pojištovny a nepočítá se to do třech pokusu,ale to už jdem rovnou do ivf,ten nás přišel na 28 000kč

• Citovat
  • Upravit
natulaa
29.9.10 18:36

KOFI :hug: :hug: ,nikdo tady není :cry: :cry: ,já si taky píšu sama :mrgreen: :mrgreen: ,však holky až doazí,tak budou mít co číst :mrgreen: :mrgreen: ,
gatuluju k dutince :hug: ,já chci taky dutinkuuu :zed: :zed: :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9205
29.9.10 18:39

ahojte babulky, ja som uz doma z prace, urobila som tuniakovu natierku, svokra uz odisla a mam teda cas na vas…
soldi, krasna izbicka, jeeeej!!!

co sa tyka kocika, tak stale som presvedcena o tom, ze nam staci nejaky farebny polsky s velkou vanickou a sietkou proti hmyzu, hehe… sportovy mame PP atlantico…

kofilka, gratulujem k dutinke :)

natul, parada, mozno sa vam to tento mesiac podari bez pomoci, co ty vies… velmi vam drcim palce na tento cyklus!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
29.9.10 18:41
:mavam:

soldi .{color: fuchsia} gratulujemk :srdce: :palec: fotky su fakt ukazkove a ostre. :-)

ja som asi prisla na povod mojej migreny,od vcera nam malovali vchod v brane a chodbu, dnes bolo strasne citit riedidlo, kedze som na prvom,vsetko sa nejak vstrebalo do bytu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
29.9.10 18:41

natuli děkuju :huban: pravda,něco jim tru sepiš,ať mají pak co dělat :mrgreen:
Kéž bych tě mohla nějak pozitivně nakazit.. :think: hééépšššííííkk ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s10742.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s10742.gif :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
29.9.10 18:42

jeej kofila aj ty mas nejaky ulovok z usg :palec: supeeer. gratulujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
29.9.10 18:44

lauri děkuji ti :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.9.10 18:45

ELLI no já se ji ptala,že jakou šanci máme s vejcovodem pruchodným jen pod vyšším tlakem a řekla mi,že šance tu je,ale spíš malinká,ale že by měla spíš obavy z mimoděložního u mě,což já jsem tušila,protože tím,jak to vajíčko vyputuje,by tam mohlo uviznout :nevim: a stavovala jsem se ještě s něčím ted k mému gyn,on má ordinaci kousiček ode mě z domu a taky jsem se ho nezávazně na to zeptala,jelikož mě zajímá názor více dr. a řekl mi to samé :zed: :zed: ,že zkoušet joo,ale procento je malé,že se zadaří :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2520
29.9.10 18:47

ahojte
tak som tu z utz… vsetko v poriadku, male sa vrtelo a nakoniec bolo hore nohami, tak sme sa smiali aj s dr…

strasny kamen mi spadol zo :srdce: ze je vsetko v poriadku
a mam uz aj tehu knizku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí