Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
pobezka
Tak aspon budu moct v Novom Case dat nadpis „rodicka vyhodila prezidenta“
To sa budu predavat noviny vyborne! ![]()
moukuska najlepšie by bolo keby sme všetky boli už dole ![]()
soldi verím, verím, už som sa vyzbrojila ovu testami od Lauritky. Písala mi, že prinášajú šťastie tak uvidíme ![]()
mouku - pomer dorovnáme a to čoskoro! Som sa rozhodla!
To som zvedavá, ako to zvládnem. Neznášam také vážne rozhovory
Ale hold on ten život nie je vždy komédia. Som zvedavá čo budem hovoriť takto o týždeň, keď budú výsledky imuno ![]()
Příspěvek upraven 29.09.10 v 15:51
lisa, mne dali pol flase oxytocinu, nieco slabucke som citila, potom povedali, ze sa to hadam rozbehne a bolo po kontrakciach… miska sa narodila cisarskym, lebo cele tri dni pred porodom mala ozvy okolo 100, co by inak mali byt okolo 140..
albi - keďže mm nemá krčok maternice tak pochybujem, že sa bude báť o seba. Ale v poslednej dobe má také stavy, že by ma najradšej držal a nikam nepustil akoby sa bál, že ma stratí… no musím opatrne, to je fakt.
albi - ![]()
lisa - dá sa to vybaviť, ja mám zatiaľ nízko placentu, neviem ako sa mi vytiahne…to je tiež indikácia
soldi už ten graf mám,ono som si zkopírovala len obrázok a už potom to neślo dať do iného formátu
,tak som si ho poslala na mail a tam som si ho nechala uložiť v tom správnom formáte ![]()
idem na ten tickerit,dúfam,že mi to nebude trvať hodinu ![]()
mouku - až teraz som sa zamyslela. Ak má tvoj mm HPV si je veľké riziko, že ten vírusík preskočí aj na teba. Si sa nechala očkovať či nie nakoniec?
babenky este netehulky…prepacte za ten nalet…ale ked sa mozem kooonecne s niekym porozpravat o tehu…
![]()
albi uz som na materskej…inak ist do prace bol najlepsi napad za poslednu dobu, normalne som si tam oddychla
teraz sa nabeham viac za malym…ja by som si kedysi nemyslela, ze byt 3 roky na materskej je dlho…ale JE to dlho, aspon pre mna ![]()
pobezka aj ja som mala, ale uz je hore nastastie. Ani keksik sme nemohli, dva razy som kvoli tomu slabo krvacala
Davaj na seba pozor ![]()
katlin: nedala som sa ockovat zatial, mm ide na kontrolny vyter len este sa neobjednal… a neviem ci sa dam zaockovat
radsej budem chodit castejsie na vytery a tak. dr. ma do toho nejak netlaci ![]()
elllla nase male babulo regovalo velmi zle uz na par ml oxytocinu, ozvy tak 70…tak to po 3 hodinach vzdali
pobezka tak to je jasne, ak by ti ostala placenta prilis nizko, tak ani ina moznost ako sekcia nie je
lisa vsak prave, ja by som chcela taku rovnovahu. Aby ennastala ponorka, aj ked sprvu budem revat, ked necham malicku na tri hodinky ocinovi
Ale taka rovnovaha v zivote je pre mna dolezita.
albi-my sme normálny keksík ani nemali, nejak sme sa báli - a dobre radšej takto, nejako vydržíme ![]()
máte už niečo kúpené, kočiarik vybratý??