Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12225
29.9.10 15:47

pobezka :lol: Tak aspon budu moct v Novom Case dat nadpis „rodicka vyhodila prezidenta“ :lol: :lol: :lol: To sa budu predavat noviny vyborne! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sse
482
29.9.10 15:48

moukuska najlepšie by bolo keby sme všetky boli už dole :-)

soldi verím, verím, už som sa vyzbrojila ovu testami od Lauritky. Písala mi, že prinášajú šťastie tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519

mouku - pomer dorovnáme a to čoskoro! Som sa rozhodla! :mrgreen: To som zvedavá, ako to zvládnem. Neznášam také vážne rozhovory :poblion: Ale hold on ten život nie je vždy komédia. Som zvedavá čo budem hovoriť takto o týždeň, keď budú výsledky imuno :think:

Příspěvek upraven 29.09.10 v 15:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205

lisa, mne dali pol flase oxytocinu, nieco slabucke som citila, potom povedali, ze sa to hadam rozbehne a bolo po kontrakciach… miska sa narodila cisarskym, lebo cele tri dni pred porodom mala ozvy okolo 100, co by inak mali byt okolo 140..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
29.9.10 15:50

albi - keďže mm nemá krčok maternice tak pochybujem, že sa bude báť o seba. Ale v poslednej dobe má také stavy, že by ma najradšej držal a nikam nepustil akoby sa bál, že ma stratí… no musím opatrne, to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1576
29.9.10 15:50

albi - :dance:

lisa - dá sa to vybaviť, ja mám zatiaľ nízko placentu, neviem ako sa mi vytiahne…to je tiež indikácia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
29.9.10 15:53

soldi už ten graf mám,ono som si zkopírovala len obrázok a už potom to neślo dať do iného formátu :nevim: ,tak som si ho poslala na mail a tam som si ho nechala uložiť v tom správnom formáte :lol:
idem na ten tickerit,dúfam,že mi to nebude trvať hodinu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519

mouku - až teraz som sa zamyslela. Ak má tvoj mm HPV si je veľké riziko, že ten vírusík preskočí aj na teba. Si sa nechala očkovať či nie nakoniec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593

michi kŕasný obrázok :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641

babenky este netehulky…prepacte za ten nalet…ale ked sa mozem kooonecne s niekym porozpravat o tehu… :oops: :huban:

albi uz som na materskej…inak ist do prace bol najlepsi napad za poslednu dobu, normalne som si tam oddychla :mrgreen: teraz sa nabeham viac za malym…ja by som si kedysi nemyslela, ze byt 3 roky na materskej je dlho…ale JE to dlho, aspon pre mna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
29.9.10 15:55

pobezka aj ja som mala, ale uz je hore nastastie. Ani keksik sme nemohli, dva razy som kvoli tomu slabo krvacala :zed: Davaj na seba pozor :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.9.10 15:57

katlin: nedala som sa ockovat zatial, mm ide na kontrolny vyter len este sa neobjednal… a neviem ci sa dam zaockovat :think: radsej budem chodit castejsie na vytery a tak. dr. ma do toho nejak netlaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641

elllla nase male babulo regovalo velmi zle uz na par ml oxytocinu, ozvy tak 70…tak to po 3 hodinach vzdali

pobezka tak to je jasne, ak by ti ostala placenta prilis nizko, tak ani ina moznost ako sekcia nie je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225

lisa vsak prave, ja by som chcela taku rovnovahu. Aby ennastala ponorka, aj ked sprvu budem revat, ked necham malicku na tri hodinky ocinovi :lol: Ale taka rovnovaha v zivote je pre mna dolezita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1576

albi-my sme normálny keksík ani nemali, nejak sme sa báli - a dobre radšej takto, nejako vydržíme :mrgreen:

máte už niečo kúpené, kočiarik vybratý??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí