Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5530
29.9.10 16:08

Kica ano, to je nasa bambulka. No nie som si ista, ci velkost babatka hovori o jeho pohlavi :D

Ella nie si divna, ja to tiez tak citim, tiez mam pocit, ze by som o nieco prisla, keby som nemohla normalne rodit, tak uvidime.

Albi a ake auto ste si kupili s Hanickou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
29.9.10 16:12

Mouk ja mam to ockovanie proti rakovine krcka maternice. Ja som si to dala hned ako to zacali predavat u nas. Sice stalo ma to nieco okolo 13 000, ale ja som nevahala, dvaja gynekologovia mi potvrdili, ze to nevadi, ze uz nie som panna a ockovanie sa mohlo vykonat do 26 rokov. No dufam, ze to malo vyznam nejaky. Ale kym som to nemala, tak sa mi robili take male vyrastky pri posve, asi tie genitalne bradavice, mi to stale doktorka odstrihavala, a odvtedy som to uz nemala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047

Katka, je krásna, taký malý veľký človek :mrgreen:
Viem, že veľkosť bábätka nehovorí nič o pohlaví, ale my s mm si tak medzi sebou … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641

rere sikulka :palec:

moukuska no mne pomohol rtg vajcovodov, ktory mi jeden z nich spriechodnil pravdepodobne, druhy je stale upchaty…a po 5 rokoch som otehotnela hned na druhy cyklus po tomto vysetreni…a po porode dalsie tehotenstvo hned v stvrtom cykle…a to je pri jednom upchatom vajcovode a mojo veku teda obrovsky uspech 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.9.10 16:14

katka: tak vek som uz presvihla, zatial v pohode… rozhodnem sa este, vraj pri tom sa moze aj normalne snazit :palec: akou vakcinou si sa dala zaockovat? su dve na SR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
29.9.10 16:14

lisa no na SLovensku sa neda dat mala do skolky pokial nosi plienky. Takze toto je uplne pase, musime to vymysliet inak. Ale aspon MM je flexibilny, aj ja, takze to nejak zvladneme a aspon si MM uzije :mrgreen:

pobezka ale jasne aj pampersky, uz nejake mame aj doma :mrgreen: V zime, ked pojdeme von, nechcem aby mi nachladla, tak dame jednorazovku. Ale my mame takeho ekologickeho ducha v sebe trochu, tak to chceme skusit s latkovkami :think:
Inak presne na taketo nieco by som chcela aj ja! :palec: Klasicky sportak :think: A univerzalna pekna farba :palec:

katlinn klobuk dole! Co ty vsetko zvaldas? 8-o

katkamarek kupili sme Ford Fusion, ma to velky kufor na kocik a Hanickine haraburdie, ked pojdeme k babke. A teraz maju zlavy, tak sa to vyplatilo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.9.10 16:15

lisa: my mame iny problem, udrzat babätko a to je len o stasti :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
29.9.10 16:16

albi tu su skolky od 3 mesiacov!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
29.9.10 16:17

baby ja musím na poštu,celý deň čakám na pošťačku,že prinese balík,bola som o 11 sa pozreť do schránky tam nič a teraz ,že tu bola o 10tej a pre balík si mám dojsť na poštu :nevim: :nevim: :nevim: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
29.9.10 16:19

Kica no ale nechcela sa nam poriadne ukazat, bola cely cas chrbtom, toto len tak dr. vystihla, sa trosku natocila.

Mouk ja som bola ockovana silgardom.

Albi tak ja tiez budem vyberat nejake auto, ale skor to bude nejake SUV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641

moukuska tak to ano, len o stasti…my sme tiez skoro prisli o prveho, ale nastastie zabojoval…anglicania ani nic nepodnikaju v prvom trimestri a nechavaju vsetko na prirodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835

Ellinka moc moc dakujem :srdce: :srdce: :srdce: som ta rada videla a duuufam, ze mas ten vysoko nakazlivy tehu virus od Albi :dance:

Soldi, to su uzasne fotecky :srdce: :srdce: :srdce: obrovska gratulacia :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225

lisa ja viem :pankac: Jedine, ze by sa nasla skolka hned za hrnaicami - Marcheeg a tak, v Rakusku su tiez od malickym babatiek. Ale ja planujem pracovat tak od stvrteho mesiaca a to radsej chcem aby sa staral MM. Ja budem robit z domu, takze keby nieco, som poruke. Ale neviem, ci takto vydrzime do 3 rokov :think: Mozno, ked bude mat tie 2 rocky, pozrieme v Rakusku skolku hned z ahranicami, kedze v SR je to slabeeeee :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
29.9.10 16:21

katka ja som povodne chcela jazdene, ale to sa naozaj neoplati teraz, ked su tie akcie a 2-3 rocne stoji tolko co nove po zlavach :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
29.9.10 16:23

no budem sa musiet rozlucit nateraz…maly je hore, takze sa idem venovat jemu :wink:

papapa a drzte sa vsetky :huban: :hug: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital