Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
katka- lebo sa bojím že budem pol dňa stonať a neotvárať sa…a cca 2% prvorodičiek porodia do 2 hodín od začiatku kontrakcií - tak aj preto
soldi - vďaka za povzbudenie. Máš krásne babuliatko
blahoželám k srdiečku ![]()
baby, ja som misku rodila sekciou a chcem klasicky porod!!! chcem to prezit aspon raz za zivot… ja chcem vediet, co to su kontrakcie a chcem si svoje dieta vykricat a vytlacit… som divna?
katlin: ved mne tiez neprekazaju len by sme mali dorovnat pomer ![]()
no povedat mu to nejak tak ze co sa tyka plodnosti su vysledky zatial ok len je tam taky problemik s tym virusom ale ze muzi nie su az tak v ohrozeni a vysvetlit mu ako to je s tym virusom aby sa nebal ani o teba ani o seba…
lisa no ale krasne sa ti to krati. Uz si na materskej? Ako ste to zvladali? Maly mal opatrovatelku, ked si pracovala? Ja spekulujem, ako to zvladnut, chcem robit potom tak na tretinovy uvazok asi ![]()
pobezka nestras
Ja do TV nechcem
To ich vyhodim z izby aj s celym stabom.
Katka a to je vaša fotka
No ja už sa toho pondelka nemôžem dočkať. My sme namotaní na chlapca, takže veríme, že sa to ukáža na jeho veľkosti ![]()
Pobezka aha, takze strach, no ja s tym ratam, ze budem stonat, no uvidime, ci nevzniknu u mna nejake komplikacie, ze nakoniec budem musiet predsa len na ten cisarak, ale ja by som chcela tri deticky aspon, tak nechcem hned prve takto rodit.
soldi tak aspon som sa tomu teda vyhla ![]()
pobezka a to ti povolia mat sekciu len kvoli tomu?
smouli, Tvoju neviem, ja som svoju videla v kontexte, tak je to lahsie, mala si sa opytat svojho dokyho ![]()
ale vyzera to tak, ze hore je hlavicka, dole telicko a na boku rucicka a ta gulka dole, to moze byt ten zltkovy vak. ![]()
rere, do podpisu sa kopiruje bbc kod a das vlozit ako obrazok, vola sa to ticker.
ozaj, si pisala vcera ze Ti nejde ten graf dat do jpef, co Ti konkretne neslo?
katlinn nezabudni sa tvarit tak lahko akoby „ledabolo“
Chlapi su haklivi a casto maju sklony byt hypochondricki ![]()
elllla tak to zase ja viem, co su kontrakcie, kvoli vyvolavacke…a najma kontrakcie, ked sa nepostupuje…ale inak sa necudujem, ze to chces
Soldík
GRATULUJI
![]()
""http://img1.obrazkyanimace.com/oa/v1/de/de004.jpg:http://img1.obrazkyanimace.com/…de/de004.jpg title="Obrázky a citáty Nejlepší obrázky pro Dĕti