Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kica veru veru, proti gustu… ![]()
soldi paradicka!!! gratulujem
Neboj, aj ja som uz mala cipky proti mykoze a nic som necitila.
To ti potvrdzuje, ze si tehu ![]()
mouk, lebo ona skor nedava ![]()
ale aj tak chcem prestupit k inemu gyn, zajtra mu zavola a popytam sa na detaily ![]()
rere, to su kvasinky, v tehotenstve velmi caste, aj bezne to zeny davaju, ja to mam ale prvy krat v zivote ![]()
vacsinou sa prejavuju svrbenim, co ja nemam.
Soldi gratuluji k
já nožičky i ručičky vidím. Já se těším na příští pátek ![]()
Tak to mám úplně stejný, fakt, žádný příznak, žádné svědění. Ale Dr. mi říkal, že to mají těhulky často, že tím trpí… tak mě to uklidnilo ![]()
Soldi, krásne fotočka a gratuľujem.
Ja som dostala tehu knižku tiež pomerne neskoro- 10tt. Dúfam, že tá mykóza jedna ťa rýchlo opustí ![]()
baby ako vás tu furt čítám najradšej by som šla na to IUI ešte dnes aby som bola už tehuuu ![]()
bambi, vsak som prisla dom a hned som sadala za notebook
len som vas este pol hodinu docitala a zbytocne napinala ![]()
ono to asi zalezi od gyn, ale ja ju asi vazne zmenim ![]()
petru, srdiecko blikotalo ako o zavod, hned som ho zbadala, skoda, ze nebol aj zvuk ![]()
rere, dakujem, coskoro nam aj Ty budes ukazovat podobne fotky ![]()
albi, dakujem, som teda rada, ze mam mykozu, ktora potvrdzuje moje tehotenstvo- inac by bolo neiste ![]()
Bambi, chcem sa spýtať, neviem či berieš duphaston alebo utrogestan, ale to je jedno, dokedy ho máš brať???
soldi, bambi - GRATULUJEM !!! ![]()
ja som mala kvasinky hneď na začiatku tehu a potom som si v 2. trimestri dávala také žlté guľky do pošvy-a teraz to vyzerá OK
oni to dávajú aj preventívne, lebo kvasinky môžu spôsobiť predčasné otváranie krčka…
kica píše:
Bambi, chcem sa spýtať, neviem či berieš duphaston alebo utrogestan, ale to je jedno, dokedy ho máš brať???
beriem utros… povedal ze sa sice berie do 12tt ale ze mne ho asi necha pre istotu do 13tt
to zase suvisi s tym PCO ![]()
soldi
![]()
Len si robim na to srandu, ze nic ncitis. Ani ja. A ked som to mala predtym - netehu, to svrbenie bolo strasneeeee
Ani som nemohla obsediet na stolicke. A zrazu nic necitim a oni my povedia mykoza? ![]()
Soldi gratuluju
Krásné fotečky
málem jsme se tě nedočkaly,já už tě před chvilkou podezřívala,že dočítáš ![]()
Soldi gratulujem, vsak som mala pravdu, ze si srdiecko hned uvidela. Zase nemam smajle, tak si predstav toho tancujuceho.