Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
andulqa píše:
bambi nebola, aj ja ju tu furt vyhliadammy mame par obleckov, aj minule sme si kupili jeden motivacny,t ake bodynko cerveno biele pasikovane s traktorom
andul, ja nemam zatial ani len ponozticku… bojim sa nieco kupit, aj ked tuzim aspon jedno bodycko mat ![]()
no ked sa zamyslim, moja babika Barborka ma oblecene jedny moje dupacky
a moja mama urcite skladuje po mne nejake vecicky, len to by muselo byt dievcatko ![]()
katlin: no ja sa bojim lebo nase parkety v dome su nebezpecne, smyklave sak ja uz som sa skoro dolamala na nich, takze ja jednine protismykove ![]()
Mouk tak nakoniec len tu jednu knihu, o jedle, nic viac, nebudem teraz na blbosti rozhadzovat ![]()
A ty mi posli do IP cislo uctu a sumu aj s postovnym, kolko ti mam poslat, ja to hned cez E-banking prevediem
bambi ked tuzis mat tak aspon jedny kup, uvidis ze to bude fajn, ved srdiecko bije ako zvon ![]()
mouku - takže nemáš na výber. musíte makať na dievčatku
Aj moja bábika ferko mal jahodkové dupačky ale to asi po ssestre boli. Ale Ferko je už pár rokov nezvestný, no mám podozrenie, že mama vie , kde je. Asi ho odložila ![]()
andul, no mam taky plan ze po najblizsej kontrole tak ucinim
aj ked moj priatel mi hovori nech pockam ![]()
katlin: tak ja Barborku mam stale v izbe, sice je skryta ze na nu nevidno ale prasi sa nanu dostatocne
ja sa neviem zavit veci ku ktorym mam nejaky citovy vztah ![]()
ale vies co? som rada, ze si vesela ![]()
andul, aj my s mm sme si kupili motivacne pasikave bodycko v juli a v auguste sme otehu, je z tesca??? ![]()
Mouk ja bankujem presne s tou ![]()
Platim pausalne myslim 5 eur mesacne a uz nic navyse, cize mne je to jedno.
Preco mi nejdu smajle, toto sa mi nestavalo (tu si teraz predstavte certa)
elli: tak do Prahy uz idem posuchat tabulky, puzzle tiez skladam, Bojnice neviem kedy sa tam dostanem, este aj dupacky? a co este?
![]()
ty furt nieco nove vytiahnes a ja nestiham
![]()
mouku - keby som si nechala v izbe všetky moje babulienky tak sa mi sem už mm nezmestí
Ešte stále na mňa striehnu oveľa horšie veci ako ten poondiaty HPV, takže nemá zmysel roniť slzy.
bambi bambi, podla mna par veci kludne kupte, pre radost
co sa ma stat sa stane, a par oblecenia doma na tom nic nezmeni
ale u teba to bude urcite ok, tak po kontrole si sprav pekne radost ![]()
elli je z tesca
to tvoje som videla, ale nemame presne to iste, ale velmi podobne, aj som ho odfotila ze vam to sem dam, ale potom som zabudla
![]()
katka: no ja tiez s tou
vidim, ze ich budem musiet navstivit
![]()
ale neposielaj mi ich prevodom, peniazky mi das ked tu knizky budu
pekne z rucky do rucky
![]()