Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2249
29.9.10 13:54
andulqa píše:
bambi nebola, aj ja ju tu furt vyhliadam :-Dmy mame par obleckov, aj minule sme si kupili jeden motivacny,t ake bodynko cerveno biele pasikovane s traktorom :mrgreen:

andul, ja nemam zatial ani len ponozticku… bojim sa nieco kupit, aj ked tuzim aspon jedno bodycko mat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.9.10 13:54

no ked sa zamyslim, moja babika Barborka ma oblecene jedny moje dupacky :pankac: a moja mama urcite skladuje po mne nejake vecicky, len to by muselo byt dievcatko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.9.10 13:55

katlin: no ja sa bojim lebo nase parkety v dome su nebezpecne, smyklave sak ja uz som sa skoro dolamala na nich, takze ja jednine protismykove :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
29.9.10 13:57

Mouk tak nakoniec len tu jednu knihu, o jedle, nic viac, nebudem teraz na blbosti rozhadzovat :)

A ty mi posli do IP cislo uctu a sumu aj s postovnym, kolko ti mam poslat, ja to hned cez E-banking prevediem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
29.9.10 13:57

bambi ked tuzis mat tak aspon jedny kup, uvidis ze to bude fajn, ved srdiecko bije ako zvon :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
29.9.10 13:58

mouku - takže nemáš na výber. musíte makať na dievčatku :wink: Aj moja bábika ferko mal jahodkové dupačky ale to asi po ssestre boli. Ale Ferko je už pár rokov nezvestný, no mám podozrenie, že mama vie , kde je. Asi ho odložila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.9.10 13:58

katka: sa ti to oplati posielat na ucet? :think: :lol: ty s kym bankujes? :pankac: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
29.9.10 13:59

andul, no mam taky plan ze po najblizsej kontrole tak ucinim :lol: :dance: aj ked moj priatel mi hovori nech pockam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.9.10 14:00

katlin: tak ja Barborku mam stale v izbe, sice je skryta ze na nu nevidno ale prasi sa nanu dostatocne :lol: ja sa neviem zavit veci ku ktorym mam nejaky citovy vztah :mrgreen:

ale vies co? som rada, ze si vesela :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
29.9.10 14:01

andul, aj my s mm sme si kupili motivacne pasikave bodycko v juli a v auguste sme otehu, je z tesca??? :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
29.9.10 14:02

Mouk ja bankujem presne s tou :D
Platim pausalne myslim 5 eur mesacne a uz nic navyse, cize mne je to jedno.

Preco mi nejdu smajle, toto sa mi nestavalo (tu si teraz predstavte certa)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.9.10 14:02

elli: tak do Prahy uz idem posuchat tabulky, puzzle tiez skladam, Bojnice neviem kedy sa tam dostanem, este aj dupacky? a co este? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ty furt nieco nove vytiahnes a ja nestiham :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
29.9.10 14:03

mouku - keby som si nechala v izbe všetky moje babulienky tak sa mi sem už mm nezmestí :mrgreen: Ešte stále na mňa striehnu oveľa horšie veci ako ten poondiaty HPV, takže nemá zmysel roniť slzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
29.9.10 14:04

bambi bambi, podla mna par veci kludne kupte, pre radost :-) co sa ma stat sa stane, a par oblecenia doma na tom nic nezmeni :-) ale u teba to bude urcite ok, tak po kontrole si sprav pekne radost :-D

elli je z tesca :-D to tvoje som videla, ale nemame presne to iste, ale velmi podobne, aj som ho odfotila ze vam to sem dam, ale potom som zabudla :oops: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.9.10 14:04

katka: no ja tiez s tou :think: vidim, ze ich budem musiet navstivit :cert: :mrgreen:

ale neposielaj mi ich prevodom, peniazky mi das ked tu knizky budu :palec: pekne z rucky do rucky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí