Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
baby no pre mňa je to rovnako zlá správa ako keby sa to týkalo mojho mimi. Lebo ja som videla umierať na rakovinu otca, takže mám z nej nenormálny des.
Hnať sa za dr. asi nemá význam nakoľko lieky mi asi nepredpíše, že? Asi len zavolám sestričke, že už viem výsledky a uvidím, čo povie.
katlin: je to neprijemne zistenie, ale v podstate znamena to castejsie prevetivky…ze o tom vies je jednine dobre, aspon sa vcas zachytia mozne priznaky.
nema vyznam rozmyslat nad tym ako si k tomu prila a kedy…
lieky na to pokial viem nie su… ved to je na tom to najhorsie ze sa s tym neda nic robit ked uz raz ho v tele mas. preto sa ockuju dievcata pred 1. pohlavnym stykom.
mouk suhlasim
katlinn naozaj to nic neznamena len zvysenu ko…
dnes idem na velky ultrazv.3D, drzte palce ![]()
idem sa chystat
pekny den ![]()
katlin urcite to nie je take zle a je dobre ze o tom vies, lebo sa to moze aspon sledovat, ale urcite to bude dobre, neboj ![]()
som zvedava na soldii ![]()
katlin: presne viem ako sa citis, ja som si tym tiez presla celkom nedavno
tiez som stresovala, bola som nasr… , dokonca som sa s mm ani nerozpravala 1 vecer chudacik… potrebujes cas tuto informaciu spracovat, zajtra bude lepsie a potom uz na to zabudnes a nebudes to riesit.
Příspěvek upraven 29.09.10 v 12:53
Baby ďakujem za podporu ![]()
mouku - ale pre chlapa HPV nepredstavuje vlastne žiadne nebezpečenstvo, alebo sa mýlim?
Idem si pohľadať nejakú potravu, lebo som v tom strese zabudla z čoho som živá… ![]()
albi to je aj moj sen mat izbietku plnu knih s velkym pohodlnym kreslom a este vyklenkom v okne s kopou vankusov kde sa da sediet
teraz v byte nemame vobec miesto na knihy, mame len jednu kniznicu a tam par knih ![]()
katlin: vo vynimocnom pripade rak. genitalii alebo bradavice… ale to je fakt len velmi zriedka a vynimocne.
katlim ja som tiež tak pred mesiacom dostala docela zlú správua tiež u mňa hystéria plać(mm ma ukľudňoval)a pozri aj napriek tomu sa stále snažíme a nemislím na to ![]()