Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ja mam doma tiez tu 9 mesiacov otazok a odpovedi, kupili sme ju, ked som cakala misku.. mala by som ju niekde vyhrabat, hehehe… aj som na nu zabudla…
albi: jeee aky zlaty kralicek, nechapem ako ich niekto moze jest, ja odmietam jest zajacov na smotane a pod.
a ty si videla moje babo? vcera som ho sem davala ale zmazala som ho tiez, este je malinke pri maminke, ked podrastie pojdeme si pre neho ![]()
albi aky peknucky. samcekovia su viac cool.. ![]()
ani moj kocur sa nechce velmi muckat.
len ked je hladny tak sa obtiera.. ![]()
hooolkyyyy! tak jsem vás dočetla (jen dnešek):-)
zdravím všechny nově příchozí…
prosím, mrkněte mi na graf, já si myslím, že ff se mýlí a že ovulka byla až 18.Dc, ne ten 15…
i bromelain jsem si nasadila podle svých teorií. beru ho dnes 2.den, tzn, podle mě od 2DPO, ale podle ff až od 5.DPO a to je už nanic, že?
Já jsem nevěděla, že mi ff takto vypočíííítáááá!!!!
díky za reakce:-)
mouk
Jeeej, uz je tvoj havinko na svete?
Naaaadhera
Tak to si uzijes coskoro, to je ako mal dietatko - zachodik, vychova, … apson sa natrenujes ![]()
lauri presne tak, on bol vzdy cool.
Ale teraz uz na to kasle a chce sa nechat maznat az nevladzem tolko skrabkat
Uz je proste kralici starcek
Mouk presne tuto mam
Albi, takze myslis, ze mi je ta druha zbytocna, ja tuto mam co sem dala mouk. Ked mne sa tam zda vsetko jasne, ze uz vsetko viem
Aj ked k porodu som sa este nedostala.
adalim no veru tazko povedat, moze byt aj 15 aj 18 DC
Ono ten prudky narast moze byt aj trosicku neskor ked sa zlte teliesko „zobudi“. Ale uz pokracuj s bromelainom ako si zacala, vsak tych par dni sa to neskazi ![]()
ada: na grafy su tu väcsie odbrnicky ako ja, ale na 15 DC by aj kludne mohla byt ovu ![]()
adalim, podla mna si mala ovu na 18DC, asi FF nevie dat iny termin, lebo nezadavas hlienik ani krcok…
mouk, havinko je krasnucky!!!
albi, ale to nemas toho zajka doma, ze? som ho tam nikde nevidela… ![]()
katka tak si pozri tu „9 mesiacov“ v knihkupectve, ci ta nieco zaujme. Mna zaujala najviac
Ale ked chces vediet, co su doslova knihy o nicom, tak napriklad tato: ![]()
http://www.martinus.sk/?…
Adalim, tak podla minuleho grafu bola 36,6 uz tvoja poovu teplota, fakt to nie je jednoznacne, skoda, ze si nerobila ovu testiky, to by nam viac pomohlo, ale ked ty si to tak citila, ze si mala bolesti a hlienik este aj ten 18 dc, tak sa riad podla svojich pocitov. Mozne su obe varianty. Ale len podla teplotky sa to neda jasne urcit.
ellla nie, on je kancelarsky typ. Tazko pracuje, tu so mnou
Najradsej je tu vylezeny pri mojom kolene a drieme pri mne cely den ![]()