Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
michel, pri tvojich cykloch urcite od 3DC.
5dc je, ked uz mas vytvoreny folik, aby silnejsie rastol… ale kedze mas dlhe cykly, my chceme u teba co najskor nastartovat rast/tvorbu folikov… pripadne dalsi cyklus mozes zacat uz rovno od CD1-2
aj take pripady som videla… a fungovalo to..
natul
„otvor do piskovny“
Ty si cislo ![]()
ellla samozrejme, ze som kedysi urobila rovnaku blbost a kontrolovala krcok. A samozrejme, ze bol hore a makky … a tak som pisala sem a flam ma ukludnila, ze to mala tiez tak naopak. Takze kliiiiidek
Vsetko je poriadku
A uzivaj si tu trosku kludu od nevolnosti, mozno ta coskoro dobehnu, alebo uz mas dokonca po nich.
Viem, co prezivas, aj ja som strasne stresovala (vnutorne asi kazdych 5 minut
), ale uvidis, ze je to v poriadku ![]()
Dr.Elllla děkuji za vyčerpávající odpověď
takže od zítra mi bude zase blbě
a doufám,že ovulku přežiju
musím hooodně pít,zanedbávám to
![]()
**Pavka mi psala,že má pořád hnačku
a odpoledne uvidí,jestli zvládne cestu
**
ELLI na čípek se vykašli i Katka psala,že ho ma jiný a je v pohodě
,já už na čípek taky z vysoka kašlu,protože jsem ho měla tvrdý a vytáhla jsem krvavý prst
,podle mě to nedovedeme ani tak perfektně poznat,že jaký je
a nešahej si tam ,ještě si tam něco zavlečeš,i když vím,že máš ruce čisté,užívej si toho,že je ti dobře
. A popravdě já zvracela ještě v den utz a na prsa jsem si nemohla ani šáhnout a dr mi oznamila MA i přes příznaky,a pak mi bylo blbě ještě nějakou dobu,než mi kleslo hcg,a tys byla na kontrole a vše bylo v pořádku,ono kdyby ti už zmizely příznaky ,tak to by znamenalo,že by ti kleslo hcg a tudíš by si už dávno krvácela nebo špinila,takže se fáákt neboj,bude to v pořádku
michel: pavka ma hnacku?
ja som tiez mala po ovulke a skoncilo to //, som zvedava, okrem hnacky nic?
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s4650.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s4650.gif
ahojte. v praci cakame velky audit.
tak iba na tajnaska pokukujem
Ja som mala tiez hnacku tesne po ovulke a potom 4 dni zapchu…tolko moj prvy tehotensky priznak. ja uz sa tiez blizim k ovulke
uz tri dni ![]()
ellka v tom krčku sa ani ja nevyznám,mala som sice len 1 deň MS ale kŕćok bol tvrdý a máličko otvorený
teraz som uź 4 dni nekrvácala a mám kŕćok mekký a otvorený
![]()
Moukuško,Albí noo,Pavke je zle od ovulky,ale má i horečky
uvidí odpoledne,dá mi vědět,jestli přijede
![]()
Májuško hezká báseň na str.6715
radši ju nekopíruju,lebo by mě Soldi zabila za extra citace
![]()
ahojte
tak kukam soldi ešte sedi u dokiny no som zvedava s čim pride dufam že len dobre spravy a možno aj knižkou ![]()