Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Baby POMÓC!!!!!!
chytá ma hrozná panika, že dačo je s mimisom…
Sa mi v noci sníval zlý sen..že sa niekto dusil…až sa zadusil…a od rána mám hrooooznú úzkosť…
Mám pocit, že ma nebolia prsia a nie je mi už zle…ach jaj…že sa dačo stalo…
![]()
Milli18 píše:
Natul ty jsi si jeste nezvykla to jsou chlapi…Elisce se vcera narodil kluk 52cm 4230g to je macek vid???co tam jedete delat?konzultace???
minew: neboj nic, to bude dobre
tehulky maju bezne nocne mory. kedy mas dalsiu kontrolu? aha uz vidim… ziadna panika to prejde aj ta uzkost
Příspěvek upraven 29.09.10 v 12:28
Albao…ty jsi jak já:-)
taky jsem knihomol a můj milovaný mm mi postavil velikou knihovnu:-) mám tam houpací křeslo, lampičku a šachový stolek, co mi taky vyrobil On.
jednou v tom křesle budu kojit naše miminko:-)
minew, viem, ako sa citis, dnes je asi nejaky blby den bez tehu priznakov alebo co…
soldi mozno rozdychava dvojcatka, hehe
katlinn, cakame ta!
nela coskoro ju budes stiskat aj ty
Ja som si ju citala asi kazdu hodinu.
A tvoja bude zasluzena, to bude krasny pocit ![]()
Kde je dnes katlinn? V kosiciach na vysetreniach?
minew zive sny su v tehu normalne. Kedy mas najblizsiu kontrolu?
Citujem: zachytili sme HTP vírus zo skupiny A9 vysoko rizikových genotypov /16,31,33,35,52,58/.
adalim
velmi s ana to tesim, aj ked moja kniznica je este len v projekte
Ale bude to nadherne, moja „zasivaren“ na galerii, takze jednym ockom uvidim aj na deti dole v obyvacke a pritom budem zasita so svojou knizkou ![]()
minew, neboj…já mám noční mory pořád…že se dětem něco děje…já se ale vzbudím a jdu si je zkontrolovat, to ty nemůžeš, vím, jak ti je… přejde to, neboj, jste v pořádku:-)
kvantitatívna hodnota je log 3,57 = klinická významnosť, nemožné vyvodiť záver o displázii, ale existuje riziko jej rozvinutia… Potom tu odporúčajú po 2 mesiacoch opakovať test na HPV a cytológiu. Bože, prečo tá sprostá rakovina okolo mňa furt krúži jak sup?!