Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
užžž je domáááá
a hádka že,nakonec jsem já ta furie co ho nahání
,tak jedem papa ![]()
natul:
tak sa snazte nepohadat pred cestou, nejak to predychaj… ako dlho vam tam trva cesta?
natul ja mam toto stale, uz sa ani nerozculujem. Kasli na to, zbal mu rozky, konaj chladnokrvne. Vyriesite to vecer, teraz skus veci co najviac urychlit
Ja som tiez velmi presna, vsade sa snazim chodit na minutu presne alebo skor. A MM je opak
Ale nema zmysel to riesit, keby som ho surila, este by mohol niekde z nervozity havarovat
když já ten hleník nerozeznám a krček už vůbec ne:-)
ale zadala jsem tam ovubolení 17. a 18 DC a to ff ignoroval…
skrátka budu věřit spíš sobě, než programu a nebudu se tím trápit, že?
já mívám poovu teploty VŽDY nad 36,6..tak to taky zohledňuju…
kéž by to klaplo:-)
dnes mi volala maminka a řekla, že má dobrou zprávu pro mě, že při nejbližším milování otěhulím, že se ji zdálo o spoustě ryb:-)
ani jsem ji neřekla, že jsem po ovuli, to by nadávala, že se sleduju:-)
takže bych měla mm zakázat sex až do dalších plodných dnů:-) chdááááček:-)
Albi dakujem, asi to nebudem prehanat, ja aj tak knihy velmi nemusim, mne sa to nechce citat
Okrem toho mam este hrbu casopisov od svagrinky, co ma caka prestudovat, vraj sa tam vela dozviem. Tak to nejak zvladnem aj s tou jednou knihou ![]()
Adalim preco zakazat sex? Nie je dobre dlho abstinovat, lebo spermie potom starnu a odumieraju, je potrebne miesok stale vyprazdnovat, pravidelne ![]()
mne je dnes nejak divne, sa mi kruti hlava, popichava ma, mna z toho pocasia raz klepne pepka
![]()
nemam rada prechodne obdobia
katka vidis, to ja som opak. Ja som knihomol a casopisy akosi nemusim
Len teraz mame problem, ze nas v tomto malom bytiku knihy utlacaju, tak ich uz balim do krabic a idu prec
Raz, ked uz bude domcek, si spravim obrovsku kniznicu a vsetky krabice tam vybalim
Na to sa nesmierne tesim. A dam si do kniznice hojdacie kreslo ![]()
no…tak to vypadá, že min. měsíc jsem měla poovu 36,6…sorry, dala bych stydlína smajla, ale nemám je:-)
tak jsem tam, kde jsem byla:-)
nevadí…hlavně, že je po a teď už jen čekat:-)
na konci cyklu se to vyřeší:-)
natul: hodně štěstí v Brně!
""http://img1.obrazkyanimace.com/oa/033/021.gif:http://img1.obrazkyanimace.com/oa/033/021.gif
Natul doufám, že to dobře dopadne ![]()
Soldi netrpělivě čekám na Tvoji zprávu od dr.
Smouli
krásná fotečka
![]()
katkamarek píše:
Adalim preco zakazat sex? Nie je dobre dlho abstinovat, lebo spermie potom starnu a odumieraju, je potrebne miesok stale vyprazdnovat, pravidelne
to byl žert:-) že maminka říkala, že otěhotním při NEJBLIŽŠÍM MILOVÁNÍ:-) tak, aby byla šance, tak až u příští ovulace:-)
jen srandička katko:-)
ono to mate, když nemám ty smajloše!!!!:-)
ahojte dcérky
keď som dnes odchádzala z kontrolného výteru na mykoplazmy tak ma napadlo či tá soja čo som brala nemá vply na to tam dole. ale to ja len tak ![]()
inak bola tam so mnou jedna babenka, držala v ruke ružovučkú tehu knižku a taká spokojná bola aaaach. som jej závidela ![]()
šmolíku krásna fotečka
ještě není doma,já tu bulím jak kráva
,to nemužem stihnout
,to bude hádka jako blázen
,fakt mě sere a už v životě se neobjednám na odpoledne ale vždycky na ráno,toto bylo naposledy