Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
natulaa
29.9.10 12:11

ještě není doma,já tu bulím jak kráva :cry: ,to nemužem stihnout :cry: ,to bude hádka jako blázen :cry: ,fakt mě sere a už v životě se neobjednám na odpoledne ale vždycky na ráno,toto bylo naposledy :cry:

• Citovat
  • Upravit
5530
29.9.10 12:13

Natul kolko vam v priemere trva cesta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa

užžž je domáááá :cert: :cert: a hádka že,nakonec jsem já ta furie co ho nahání :cry: ,tak jedem papa :-(

• Citovat
  • Upravit
7606

natul: :hug: tak sa snazte nepohadat pred cestou, nejak to predychaj… ako dlho vam tam trva cesta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
29.9.10 12:14

natul ja mam toto stale, uz sa ani nerozculujem. Kasli na to, zbal mu rozky, konaj chladnokrvne. Vyriesite to vecer, teraz skus veci co najviac urychlit :hug: Ja som tiez velmi presna, vsade sa snazim chodit na minutu presne alebo skor. A MM je opak :nevim: Ale nema zmysel to riesit, keby som ho surila, este by mohol niekde z nervozity havarovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6158
29.9.10 12:15

když já ten hleník nerozeznám a krček už vůbec ne:-)
ale zadala jsem tam ovubolení 17. a 18 DC a to ff ignoroval…
skrátka budu věřit spíš sobě, než programu a nebudu se tím trápit, že?
já mívám poovu teploty VŽDY nad 36,6..tak to taky zohledňuju…
kéž by to klaplo:-)
dnes mi volala maminka a řekla, že má dobrou zprávu pro mě, že při nejbližším milování otěhulím, že se ji zdálo o spoustě ryb:-)
ani jsem ji neřekla, že jsem po ovuli, to by nadávala, že se sleduju:-)
takže bych měla mm zakázat sex až do dalších plodných dnů:-) chdááááček:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530

Albi dakujem, asi to nebudem prehanat, ja aj tak knihy velmi nemusim, mne sa to nechce citat :mrgreen: Okrem toho mam este hrbu casopisov od svagrinky, co ma caka prestudovat, vraj sa tam vela dozviem. Tak to nejak zvladnem aj s tou jednou knihou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593

natul :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
29.9.10 12:18

Adalim preco zakazat sex? Nie je dobre dlho abstinovat, lebo spermie potom starnu a odumieraju, je potrebne miesok stale vyprazdnovat, pravidelne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.9.10 12:18

mne je dnes nejak divne, sa mi kruti hlava, popichava ma, mna z toho pocasia raz klepne pepka :cert: :roll:

nemam rada prechodne obdobia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
29.9.10 12:19

katka vidis, to ja som opak. Ja som knihomol a casopisy akosi nemusim :nevim: :lol: Len teraz mame problem, ze nas v tomto malom bytiku knihy utlacaju, tak ich uz balim do krabic a idu prec :pankac: Raz, ked uz bude domcek, si spravim obrovsku kniznicu a vsetky krabice tam vybalim :srdce: Na to sa nesmierne tesim. A dam si do kniznice hojdacie kreslo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6158
29.9.10 12:20

no…tak to vypadá, že min. měsíc jsem měla poovu 36,6…sorry, dala bych stydlína smajla, ale nemám je:-)
tak jsem tam, kde jsem byla:-)
nevadí…hlavně, že je po a teď už jen čekat:-)
na konci cyklu se to vyřeší:-)
natul: hodně štěstí v Brně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2573
29.9.10 12:22

""http://img1.obrazkyanimace.com/oa/033/021.gif:http://img1.obrazkyanimace.com/oa/033/021.gif

Natul doufám, že to dobře dopadne :hug:

Soldi netrpělivě čekám na Tvoji zprávu od dr.

Smouli :srdce: :srdce: krásná fotečka :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6158
29.9.10 12:24
katkamarek píše:
Adalim preco zakazat sex? Nie je dobre dlho abstinovat, lebo spermie potom starnu a odumieraju, je potrebne miesok stale vyprazdnovat, pravidelne :wink:

to byl žert:-) že maminka říkala, že otěhotním při NEJBLIŽŠÍM MILOVÁNÍ:-) tak, aby byla šance, tak až u příští ovulace:-)
jen srandička katko:-)
ono to mate, když nemám ty smajloše!!!!:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
29.9.10 12:25

ahojte dcérky
keď som dnes odchádzala z kontrolného výteru na mykoplazmy tak ma napadlo či tá soja čo som brala nemá vply na to tam dole. ale to ja len tak :lol:
inak bola tam so mnou jedna babenka, držala v ruke ružovučkú tehu knižku a taká spokojná bola aaaach. som jej závidela :oops:
šmolíku krásna fotečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital