Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
michel no, tak opar a hnacka sedi so mnou
Ale horucku som nemala. Som celkom zvedava, ako sa dari jej sojovemu vajku
Este to tak krasne bolo nacasovane s navstevou muzika
Ja som chronicky optimista a vidim tu velku nadej u pavky ![]()
Příspěvek upraven 29.09.10 v 11:47
lauri
Vsak prave. Ja mam kralicka samceka a ten bol celych 6 rokov nemaznavy - mal ma rad, to viem, ale nemaznal sa velmi ako ine samicky. Az na toto obdobie, ked uz je stary a rad si necha podrbat kozustek ![]()
Ella neboj sa, ja od kedy som tehotna, som svoj krcok este nenahmatala, tak je vysoko, na zaciatku som dokonca volala dr. ze sa mi nezda krcok a ona ma vysmiala, ze on ma byt na zaciatku vysoko. Tak som sa uz potom na to vykaslala a neriesila ho.
Ale ked si nervozna a nevies vydrzat, tak si vymysli nieco, napriklad, ze si mala take jednorazove spinenie, to by ti mala aj UTZ kvoli hematomu urobit.
A nemam smajle, kde zmizli
My máme být ve 2 v Brně a mm ještě není doma
,akorát se zase pohádáme
,tak je normální,máme to 200km než se osprchuje a nají,chce se mi brečet
,jako by nemohl skončit o 20 minut dřív ![]()
albi, michel: ja som mala aj zvysenu horucku
no ja som strasne zvedava
![]()
lauri: kitty je vdacna ze si si ju nechala ![]()
Lauri Kitty je uzasna ![]()
Albi toto je ta kniha co mas ty? Lebo rozmyslam, ze si ju objednam, su tam fakt dobre veci, lebo jednu o tehotenstve uz mam, ale to je tak o nicom by som povedala.
http://www.martinus.sk/?…
Natul ty jsi si jeste nezvykla to jsou chlapi…Elisce se vcera narodil kluk 52cm 4230g to je macek vid???co tam jedete delat?konzultace???
Natul a volala si mu kde je? Tak priprav mu rychlo aj nieco na cestu, ked nebude stihat jest, aby si mu zobrala do auta.
natul: a raz nebude vadit ked sa neosprchuje
sprav rozky zje po ceste
uz ho cakaj vonku
Příspěvek upraven 29.09.10 v 11:54
katka ano mam aj tuto a povazujem ju za najlepsiu
Ako druhu najlepsiu povazujem tu, co sem dala mouk, ta ma aj viac obrazkov, ta prva je obsiahlejsia ale menej nazorna. Takze zalezi na tvojich preferenciach. ![]()
mouk jej, tak to sa tesim, aby to pavke skoncilo //
Juuuj, znamenia su uz tu ![]()
Jej, aby ste videli, ako vyzera moje prve dieta, davam fotku, ale potom zmazem ![]()
pokládá mi telefon,tak je asi na cestě,ale jestli blízko nebo teprve vyjel z práce nevím
,