Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7606
29.9.10 12:35

katlin: HPV? nooo este to nemusi nic znamenat ked chodis na preventivky robia ti stery na onkocytologiu… lebo tie stery na HPV sa nerobia, lebo to ma kazda 2. zena, robia sa tie onkomarkery. aj ked mate high risk rakovinu dostat z toho nemusis, telo si s tym zvykne poradit aj samo.

gynekolog ti na preventivke aj krcok kontroluje, uz by videl nejake zmeny. a to sa strasne dlho vyvija az do stadia rakoviny…

mne povedali ze na plodnost ani na potraty to nema vplyv

presne toto som aj ja riesila a tiez som sa velmi bala. mojmu mm to zistili okrem inych typy 16 a 18 vysokorizikove. z moje vytery boli sice negativne, robili to v jednom labaku tak neviem kde je chyba, lebo na 99% ked to ma jeden ma to i druhy z partnerov. takze mm ide na kontrolny vyter a mal by ist aj tvoj.
ked ta budu chciet ockovat, podla mna je to zbytocne, na vakcinach je to napisane. ide potom len o prachy…

katlin neboj :hug: sme v tom spolocne.

Příspěvek upraven 29.09.10 v 12:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
29.9.10 12:36

:mavam:
tak lauri holčička super aš my slzy vyhrkly
maja lakatoš neměl chybu pi..... :lol: :-P
soldi čekáme na vysledky jak jsi dopadla
co nového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2520
29.9.10 12:36

ahojte :mavam:
baby viete mi niektora poradit ake maju byt hodnoty vysledkov z krvi???

12 tt PAPP-A: 1,43
TSH: 0,298
sestricka mi to len podala a nepovedala ci je to ok…

dakujem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2573
29.9.10 12:37

Katlinn uvidíš, bude to dobré :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
29.9.10 12:37

katlin moc tomu nerozumiem čo si napísala,ak máš teraz trpezlivosť,možeš to vysvetliť laicky? 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6158
29.9.10 12:38

katlin…tomu vůbec nerozumím…to jako, že je velké riziko rakoviny u tebe? a jak to souvisí s otěhotněním?
já taky mám ten virus v sobě a chodím 2×do roka na kontrolní výtěr…nic bližšího o tom nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
29.9.10 12:38

Baby keď to správne chápem tak s otehu by to nemalo vôbec súvisieť. Je to len zvýšené riziko rakoviny ženských pohlavných orgánov zrejme.

mouku - zaujímavé je že môj mm je negatívny (takže od neho som to nedostala). A teraz ho akože môžem nakaziť či čo? Ja neviem čo ten výsledok vlastne pre nás znamená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
29.9.10 12:39

rere -zlatko ja tomu nerozumiem tiež, tak preto som len opísala čo je napísané v správe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
29.9.10 12:40

sonicc no to su tie divne testy. Ja som zistovala AFP v 15tt a to je tak komplikovane, ze sa treba spolahnut len na usudok lekara, maju na to pocitacovy program, ktory im vsetky tie cisla da dokopy, vratane presneho gestacneho veku dietata a veku matky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
29.9.10 12:40

Ach baby, ďakujem..boože, ja počítam dni, kedy to malé budem už cítiť :roll: :roll: :roll: :roll:

Ellka - si včera písala o tom prístroji na počúvanie srdiečka - som si kúpila cez bazoš za 25eur - a nepočujem NIČ…srdiečko určite nie, niekedy sa mi zdá, že počujem kopance, také buchotanie, ale necítim nič..

Niekedy si to priložím a nepočujem žiaden buchot…

No ale aj toto pridalo môjmu stresu..jediné, čím sa ukĺudňujem - že tá kočka, čo mi to predala, vravela, že srdiečko počula od nejakého 18tt..

Katlin - moja, neboj sa, to, že máš vírus, ešte neznamená, že rakovinu budeš mať..len ťa budú častejšie sledovať…

• Citovat
  • Upravit
12225
29.9.10 12:41

katlinn a co ti lekar povedal, aky je dalsi postup? Ono vela lekarskych veci znie strasidelne a nic to napokon nie je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6158
29.9.10 12:41

Katlinko, to co píše Mouku mě uklidnilo…tebe by taky mohlo, co?
neboj…dr ti to vysvětlí…jestli není jak ten můj, hh:-)
Sonic…já netuším:-)
ale zdejší milé odbornice jistě poradí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.9.10 12:42

katlin: no u nas je to presne opacne, mm ma a ja nie… a pre muzov vakcina neexistuje je vo vyvoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
29.9.10 12:42

katlin a u dr. si nebola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
29.9.10 12:43

minewka a aky si si kupila??? od 18tt to uz je pocutelne aj obycajnym stetoskopom, ten mam doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí