Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
cukru - nepostrehla som dievčatko či chlapec? ja ešte ani tehu nie som, ale už mám podbradníček, ponožtičky, šatičky a klobúčiky… ešte keď na tom budeme rok pracovať, tak mám výbavu v suchu ![]()
Katlin no pozitivne je, ze to neprekaza snazenicku, neviem co vsetko to bude pre teba znamenat, ale budes sledovana a nemyslim si, ze by to malo mate este nejaky vyrazny vplyv.
Sonic ja mam v sprave napisane pri PAPP-A hodnotu: 8iu/L; 1,53 Mom, TSH tam nemam, ale zaver je, ze skrinig negativny, pravdepodobnost DS 1 v 10 000. Podla veku mam riziko DS 1 v 1200 ale tieto hodnoty co mi vysli ho znizuju. Ale som dost prekvapena, lebo mam 27 a uz dost vysoke riziko na vek.
Nicol no este ma napada detska krupica, ked nemas ziadnu muku. Len to dlhsie povar. Alebo solamyl, kukuricny skrob, ale to asi tiez nemas.
kati tiež si uvedomujem, že je vlastne šťastím, že o tom viem. Predstav si koľko žien ten vírus v tele má a netušia o tom. A keď sa taká žena vyprdne na preventivy… môže to dopadnúť veľmi škaredo.
budeme mat chlapceka… to nevadi ze mas…ja som tiez kupovala ked som nebola tehu a mali nejake dobre akcie
katka: tak potom mi napis do posty ako si sa rozhodla ci si nieco este neobjavila ![]()
cukru - práveže ja som si nič nekúpila. Len som skúšala šiť a ostatné som dostala ![]()
Mouku - k tomu podbradníčku od teba mi mama doniesla v sobotu podobne zelené ponožtičky ![]()
katlin: ja nemam absolutne nic pre babätko, vlastne 1 ponozticky ked som to zabalila s testom ako prekvapko pre mm este minuleho roku. neviem co s nimi… darovat ich nechcem lebo to vtedy nedopadlo dobre ale je mi luto sa ich zbavit ![]()
jeee tak budes mat supravisku ![]()
Příspěvek upraven 29.09.10 v 13:52
bambi - myslím, že nie. ešte stále ju čakáme. Napína ako vždy ![]()
bambi nebola, aj ja ju tu furt vyhliadam ![]()
my mame par obleckov, aj minule sme si kupili jeden motivacny,t ake bodynko cerveno biele pasikovane s traktorom ![]()
katlinn píše:
bambi - myslím, že nie. ešte stále ju čakáme. Napína ako vždy
tak cakam dalej
![]()
moku - veď to jej jedno či máš či nemáš
mama sa nevie dočkať vnúčatka tak vyhútava somariny… ale sú milé tie ponožky majú naspodku také protišmykové odtlačky psích labiek ![]()