Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kica: a ze ma smatlaveho psa ktoreho sme nevideli
podarena je ![]()
kica tak sme na tom rovnako… ani u nas sa topanocky nekonali, ale nevadi my si to vynahradime ![]()
Albao, ja sa priznám, že keď som kupovala vecičky niekomu z rodiny, tak som pobehala rôzne drahé obchodíky s det. vecičkami, ale také pekné ako v Tescu som tam rozhodne nenašla!!!! Síce je pravda, že vždy som radšej kúpila nejaké hračičky, pretože nikdy nevieš, čo sa komu čo páči!! A keď som videla, čo niekt. pokupovali, no asi platí staré dobré proti vkusu žiadny… ![]()
A čo sa týka tých farieb, tiež by som radšej šla do hnedej, zelenej, žltej…
Ale určite chcem kúpiť nejaký detský overal v podobe macka, alebo iného zviretka, pretože to je tak chutné, nemôžem si pomôcť!!
baby aj mne sa páćia tie oblečenia na mimčo v tescu-dobrá kvalita aj cena ![]()
moukuska píše:
kica: no ja mam hladka muka, olivovy olej a biele vino zohriat na kasuvypocet priamo od Jonasa
Tak to už si ťa mm môže dať na panvičku, opiecť z jednej a druhej strany a už len zahryznúť ![]()
No ja by som asi skúsila toho Jonáša a potom začala až s obkladmi! Je to na Tebe. Ale toho psa som nevidela
, škoooda ![]()
bambi9 píše:
kica tak sme na tom rovnako… ani u nas sa topanocky nekonali, ale nevadi my si to vynahradime
Tak to je jasne!
kica: prave som vyriesila dilemu.
pojdeme podla Jonasa aj s obkladmi aspon tolkokrat kolkokrat sa bude dat… ked to ma vyjst vyjde to. a ked nie, bude cela kura s obkladmi a dalsia dobra zivotnost v marci alebo juni ![]()
ahojte kocky, sorry, ze tak neskoro, ale sla som najprv za mm do roboty, kedze on robi hned vedla gyn, a tam som sa zakecala, a potom som musela ist este do lekarne, lebo mam mykozu ![]()
tak mi predpisala nejake cipky a olejcek, len som musela cakat kym mi to namixuju ![]()
zvlastne, ze mam tu mykozu a ja nic necitim ![]()
a srdiecko krasne blikotalo a vytlacila mi dve rozne fotky ![]()
a smouli mala tiez rano krasnu fotku ![]()
ja knizku dostanem najskor az o mesiac ![]()
fotka cislo 1, ta gulicka, od ktorej ide snurocka, to je zltkovy vak a buduca pupocna snura ![]()
soldi: hlavne ze srdiecko na teba zmurkalo
a knizku preco az o mesiac?
soldi super
ukáž foto a ćo je to tá mykóza?bože aj som tak nevzdelaná ![]()
soldi, konecne, uz si obhryzam nechty tu ![]()
blahozelam k ![]()
ukaz foto ![]()
nechapem preco mne dr. dal teda knizku hned v 8tt ![]()
Soldi já mám taky a vůbec nic jsem necítila, žádné potíže. Dneska už beru poslední čípek. Nejdřív mi Dr. říkal, že to musíme vyléčit ještě před těhu, neboť to prý může bránit otěhotnění
a já mu říkám, že už asi jsem ![]()
Co srdíčko? Co fotečka? Povídej, jsem zvědavá ![]()