Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bambi,no to isté povedal lekár aj mne, ja beriem tiež utrogestan, že sa berie do 12 tt. No ale pýtala som sa ho, či to znamená 11tt+6, alebo 12tt+6 a on, že 12tt+6. A potom sa pre istotu spýtala sestričky a ona s takou istou povedala, že 11tt+6! Tak ako je to?????
petru, a kolko tt budes v piatok? ![]()
kica, a preco tak neskoro? ci bola si aj skor na kontrole? ale mi povedala, ze to vyzera velmi pekne ![]()
rere, neboj, kazda z nas sa docka, nie je to tak davno, co som sa aj ja divala na tehulky ze uz aj ja chcem ![]()
pobezka, waaau, Tebe to inak rychlo uteka ![]()
pobezka
Ano, bude to Hanicka, Hana
A vy? Uz ste nasli konsezus?
My sme museli vybrat letne meno, aby Hanicka nemala vsetky sviatky v zime. Vsak temrin ma 2.1. a hned predtym su vianoce, tak sme jej to aspon trochu chceli rozhodit.
A uz vlastne viete, chlapcek alebo dievcatko? ![]()
mysi, hi hi, som citala, ze ako ma mas precitanu
aj to tesenie s mm si uhadla ![]()
albi, vazne? ze ked si netehu tak svrbi a ako tehu nic? to je dobra haluz ![]()
kica pokial ja viem, do 12tt logicky znamena do 11tt+6, lebo 12tt+0 je uz 13tt predsa
Ale utros/duphik niektore beru az do 14tt, ked je oficialne koniec prveho trimestra.
soldi, krasa, jeeeeej!!! gratulujem!
bambi, aj ja som dostala knizku uz v 8tt, takze pohodicka…
Lilinka, dakujem moja, som rada, ze som ta na chvilku videla! hadam preskocili nejake tehu bacilky!!!
Soldi já jdu až příští pátek na K.O., to bych měla být 7+1. Mám strach, ale zároveň se těším.
soldi no inak si to neviem vysvetlit, preco ma nic nesvrbi, ked mam mykozu! To svrbenie je uplne otrasne, neznesitelne, to sa neda vydrzat do navstevy lekara a navyse tie cipky zaberu az tak za 2 dni, takze je to doslova utrpenie. CLovek by sa aj poskrabal, ale jednak je to „neesteticke“
, jednak „nehygienicke“
, …
Blba diagnoza ale aspon je pomerne neskodna. ![]()
Soldi, neviem, prečo tak neskoro
. U nás bolo, teda dúfam, že i je, tiež všetko v poriadku. Asi môj lekár má v tom takúto prax! To bola moja 4 kontrola, 2× som bola u zastupújúceho lekára, aby mi potvrdil tehu a 2× u toho môjho!
takže kvasinky znamenají těhotenství
![]()
Tak to jsem taky klidná ![]()
petruska jeeej, to pojdes rovno na srdiecko
Uvidis, to bude ta najkrajsia blikajuca bodka v tvojom zivote ![]()
soldi
![]()
ako krásne vieš čo máš na tej foto, ja na tej mojej viem povedať, že je len zhluk niečoho ![]()
no ja som už dnes dostala tehu knižku 7+4 ![]()
a tiež beriem utroš neviem do kedy, lebo pre ďalšie lieky si mám ísť 12.10. a ďalšiu poradňu mám až 29.10.-no kto to má do vtedy vydržať ![]()
Kica ja beriem duphaston a mne dr. povedal, ze ho mam brat az do 16 tt, tak beriem.