Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
andul, no skusim nenapadne mrknut, ale asi v inom meste, lebo v nasom prdinci to este tajim
ale kontrola bude inde a tam je vacsie tesco ![]()
budem rada za tu fotku ![]()
a inak kazda kamoska mi hovori ze skoro vsetko kupuju v tescu, su to pekne vecicky,prijatelne ceny a aj kvalita ok ![]()
Moukuska, tak to je super
Ja som mala Anke zavolať hneď ako otehotniem, ale nejako som…
A teraz mi je blbé jej už volať. Ja som dokonca nestihla ani začať s tými obkladmi
A bola som dosť prekvapená, koľko tam za ňou chodí ľudí! Ale je milá však?! A čo Ti predpísala a dala niečo i mužíkovi??
Dúfam, že ten Tvoj graf sa nie len tak tvári ![]()
No mne sa darí celkom dobre, momentálne som na PN, tak som ušetrená cestovania ![]()
bambi ja som si prve dupky kupila tak v 21 tt
A teraz uz vazne zacinam nakupovat, buduci tyzden idem s maminou na 2-dnovy velky zatah
Dokonca si beriem dovolenku, auto, … a platobnu kartu ![]()
Bambi aj mne sa páčia vecičky v Tescu, v poslednom období majú krásny výber!!!
kica: len mne dala na zdurenu maternicu obklady…mm nic, lebo mi otehu vieme. sak ked som jej poevdala odkial sme tak skoro spadla zo stolicky… je velmi mila aj obalku som potajme strcila do tasky s dezertom a kavou a aj to som jej musela nanutit… len rozmyslam ci tie obklady robit a uz sa aj zaroven snazit v tom oktobri alebo sa snazit az v novebri tak ako povedala…ja mam totiz aj vypocet od Jonasa a na oktober mi vypocital dobru zivotaschopnost, potom az v marci najblizie
tak babo rad mam dilemu ![]()
nie nie tento graf pojde dole, musi ![]()
Příspěvek upraven 29.09.10 v 14:31
albi tak a teraz si podryla moje rozhodnutie
to je super, ze uz ides vo velkom nakupovat, aj ja sa na tu chvilu tesim ![]()
kica presne, vzdy prejdem okolo tych regalov a žasnem
ty uz nieco mas kupene??
kica
Aj my uz mame dupky z Tesca
krasne biele so zvieratkami
Ja sa vyhybam ruzovej a modrej, nejak som znich chora uz ked to v obchodoch vidim, ale zrejme sa nejakej ruzovej nevyhneme
Vsak nemusia byt vsetky babatka iba ruzove a iba modre, je tolko krasnych odtienov, tak vyberam a preberam ![]()
mouk, co sa tyka grafu a teplot tak si nemozes byt nicim ista
ked si pozries, ja som zacala klesat ako pred ms a az po pozit. teste som stupla ![]()
bambi:
ved ja viem ze tie grafy si z nas robia dobre rano niekedy, ale z 1 keksiku co mm stihol vyjst este s rezervou, tak hadam nie, takto sa deticky nerobia. to sme akurat cakali na vysledky z vyteru tak sme sa nesnazili len uz sme nevydrzali
a 2.x by to bola veeeelka nahoda keby sa smyklo. no mm berie dost vitaminov co som mu naordinovala vdaka radam od albi
no ale aj tak menej ako 1% davam tomu sancu.
Když Vás tak čtu,tak se na to nakupování už strašně těším
Jak se znám,tak to bude dost brzy,ale nejdřív najít // ![]()
Mouk ty už nepracuješ?Nebo máš volno?
Soldi se určitě raduje s mm a taky než nás dočte,bude chvilku trvat ![]()
moukuska ved ok, nemusi to platit prave pre tento cyklus, ale chcela som len povedat ze aj klesajuci graf moze byt vitazny… a este k tomu som asi tri dni pred testom skusila krcok a bol pootvoreny a taky makksi..tak som to hned uzavrela ako bliziacu sa ms ![]()
mysacku: ja mam sluzby nepravidelne, ked ma zavolaju, najblizsie v nedelu dennu a v pondelok nocnu ![]()
Mouk tak v neděli budeme pracovat spolu a vlastně i v pondělí
![]()
Moukuska, s tou obálkou a dezertom sme to urobili rovnako
No mne dala obklad z ľanových semiačok, z kt. som si mala urobiť kašu, dať na vreckovka a obviazať! No len som nemohla zohnať ľan.sem., potom keď som ich už mala, tak bol pre mňa problém ich pomlieť na mlynčeku od maku a už keď som ich mala pomleté, tak som ho nepotrebovala!
A ten výpočeť máš z netu, či priamo od Jonáša??
Bambi, ešte nič nemám, ale vždy som si predstavovala,že keď budem raz tehotná, tak si kúpim malé topánočky, alebo aspoň ponoštičky. Tie som chcela dať mužíkovi na vankúšik a tak by sa dovtípil, že.. no ale skutočnosť bola iná!! Ale v pondelok ideme na kontrolu, konečne, už sa jej neviem dočkať po takom dlhom čase, a mm mi sľúbil, že sa zastavíme v jednom novootvorenom detstkom obchodíku! Ale či niečo kúpim…na jednej strane sa mi to zdá skoro, ale na strane druhej..prečo nie!!!
kica: no ja mam hladka muka, olivovy olej a biele vino zohriat na kasu
vypocet priamo od Jonasa ![]()