Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ESTERKO tak néé,zavolala jsem mojemu gyn. a hned jsem se ho ptala,že jak to probíhá ,protože do narkozy nejdu
a prý jen pod práškama a ambulantně,je to prý jednodušší jako když jsem byla na kyretě,jsem ho hned vyzpovídala,že kdyby to byla potřeba tak co to obnáší ![]()
natul: som zvedava co ma caka ked sa preto rozhodnem lebo tiez to ma byt bez narkozy
prosim detailny popis do posty ![]()
Já se z těch zákroku už fakt po…u
,furt někde roztahovat nohy
,laparoskopie,hysterektomie,hysterskopie,OPU ,ET, a furt roztažené nohy někde,za chvíli ji budu mít jak vjezd do pískovny
,z těch jejich roztahováku
,už mě to nebaví fááákt
![]()
baby, potrebujem trochu ukludnit… od rana mi je dobre, mam pocit, ze mi zmizli priznaky… som blba, sahla som si na krsok a mam pocit, ze je makky a pootvoreny… je to zbytocne stresovanie? ako to vydrzim do 22.10.???
elllla píše:
baby, potrebujem trochu ukludnit… od rana mi je dobre, mam pocit, ze mi zmizli priznaky… som blba, sahla som si na krsok a mam pocit, ze je makky a pootvoreny… je to zbytocne stresovanie? ako to vydrzim do 22.10.???
ella, vies ze ja tiez nad tym dnes cely den rozmyslam? nebolo mi ani nevolno rano… musime mysliet pozitivne ![]()
Dr.Ellla jsi těhulka,nešťourej do krčku
Buď rádaže je ti dobře,tak je dobře i mimískovi ![]()
MOUK já tam ještě nejdu a doufám,že to nebude potřeba,já se ho ptala ,že co si myslí,jestli v om muže být u mě problém a řekl mi,že si to nemyslí,že bych to potřebovala,ale že když si to bude CAR přát,tak se mám ozvat a naplánujem to,ale poč řekl,že si to nemyslí
,z čeho to usoudil,vždyt tam nevidí
,tak jak mužu vědet že o není potřeba u mě
,nebo už tu mojí p..u tak zná
,se nedivím,kvuli cysty se mi tam díval od října skoro každý týden
,ježiš jsem se vytočila ![]()
elli:
ja by som ta rada ukludnila, ale ja som krcok nikdy nekontrolovala a najlepsie nejaka tehulka by ta vedela ukludnit. ![]()
ale pokial nemas ziadne bolesti tak to je dobre…
a niekto tu uz pisal ze krcok sa moze menit v tehu
![]()
Příspěvek upraven 29.09.10 v 10:58
natulaa píše:
Já se z těch zákroku už fakt po…u,furt někde roztahovat nohy
![]()
,laparoskopie,hysterektomie,hysterskopie,OPU ,ET, a furt roztažené nohy někde,za chvíli ji budu mít jak vjezd do pískovny
,z těch jejich roztahováku
![]()
![]()
,už mě to nebaví fááákt
![]()
![]()
![]()
natulka
![]()
elli nebooj, mimi je urcite tam kde ma a je v poriadku
ale ak by si sa mala zbytocne stresovat este mesiac, tak si nieco vymysli a chod k dokine ved na to tam je ![]()
Ellka nešťárej krček
však aj Soldi psala,že ho má,jak před ms
asi se v těhu taky mění,by ho bolelo za krkem z jedné polohy
a mám dotázek na Dr.Ellllu
![]()
Dr.Elllla mám brát sóju od 3 DC nebo 5 DC
jaký je v tom rozdíl
![]()