Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
29.9.10 10:46

Joo a linky už jsem od Reré posbírala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.9.10 10:46

ESTERKO tak néé,zavolala jsem mojemu gyn. a hned jsem se ho ptala,že jak to probíhá ,protože do narkozy nejdu :mrgreen: :mrgreen: a prý jen pod práškama a ambulantně,je to prý jednodušší jako když jsem byla na kyretě,jsem ho hned vyzpovídala,že kdyby to byla potřeba tak co to obnáší :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7606
29.9.10 10:49

natul: som zvedava co ma caka ked sa preto rozhodnem lebo tiez to ma byt bez narkozy :palec: prosim detailny popis do posty :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.9.10 10:50

Já se z těch zákroku už fakt po…u :pocitac: ,furt někde roztahovat nohy :zed: :zed: ,laparoskopie,hysterektomie,hysterskopie,OPU ,ET, a furt roztažené nohy někde,za chvíli ji budu mít jak vjezd do pískovny :cert: ,z těch jejich roztahováku :cert: :cert: :cert: ,už mě to nebaví fááákt :cert: :cert: :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7606
29.9.10 10:51

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: si zabila teraz natula :pankac: :pankac: :pankac: to bolo dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
29.9.10 10:52

baby, potrebujem trochu ukludnit… od rana mi je dobre, mam pocit, ze mi zmizli priznaky… som blba, sahla som si na krsok a mam pocit, ze je makky a pootvoreny… je to zbytocne stresovanie? ako to vydrzim do 22.10.???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
29.9.10 10:54
elllla píše:
baby, potrebujem trochu ukludnit… od rana mi je dobre, mam pocit, ze mi zmizli priznaky… som blba, sahla som si na krsok a mam pocit, ze je makky a pootvoreny… je to zbytocne stresovanie? ako to vydrzim do 22.10.???

ella, vies ze ja tiez nad tym dnes cely den rozmyslam? nebolo mi ani nevolno rano… musime mysliet pozitivne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279
29.9.10 10:55

Dr.Ellla jsi těhulka,nešťourej do krčku :cert: :cert: :cert: :hug: :hug: :hug: Buď rádaže je ti dobře,tak je dobře i mimískovi :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.9.10 10:55

MOUK já tam ještě nejdu a doufám,že to nebude potřeba,já se ho ptala ,že co si myslí,jestli v om muže být u mě problém a řekl mi,že si to nemyslí,že bych to potřebovala,ale že když si to bude CAR přát,tak se mám ozvat a naplánujem to,ale poč řekl,že si to nemyslí :cert: ,z čeho to usoudil,vždyt tam nevidí :cert: :cert: ,tak jak mužu vědet že o není potřeba u mě :cert: ,nebo už tu mojí p..u tak zná :mrgreen: :mrgreen: ,se nedivím,kvuli cysty se mi tam díval od října skoro každý týden :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :mrgreen: ,ježiš jsem se vytočila :cert:

• Citovat
  • Upravit
7606
29.9.10 10:56

elli: :hug: ja by som ta rada ukludnila, ale ja som krcok nikdy nekontrolovala a najlepsie nejaka tehulka by ta vedela ukludnit. :hug:

ale pokial nemas ziadne bolesti tak to je dobre…

a niekto tu uz pisal ze krcok sa moze menit v tehu :think: :palec:

Příspěvek upraven 29.09.10 v 10:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.9.10 10:57
natulaa píše:
Já se z těch zákroku už fakt po…u :pocitac: ,furt někde roztahovat nohy :zed: :zed: ,laparoskopie,hysterektomie,hysterskopie,OPU ,ET, a furt roztažené nohy někde,za chvíli ji budu mít jak vjezd do pískovny :cert: ,z těch jejich roztahováku :cert: :cert: :cert: ,už mě to nebaví fááákt :cert: :cert: :cert: :mrgreen:
8-o 8-o 8-o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
29.9.10 11:00

natulka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

elli nebooj, mimi je urcite tam kde ma a je v poriadku :hug: ale ak by si sa mala zbytocne stresovat este mesiac, tak si nieco vymysli a chod k dokine ved na to tam je :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.9.10 11:00

Ellka nešťárej krček :cert: :cert: :mrgreen: však aj Soldi psala,že ho má,jak před ms :wink: asi se v těhu taky mění,by ho bolelo za krkem z jedné polohy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a mám dotázek na Dr.Ellllu :wink: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.9.10 11:02

Dr.Elllla mám brát sóju od 3 DC nebo 5 DC :?: :think: jaký je v tom rozdíl :?: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
29.9.10 11:02

michel, aky dotazek? sem s nim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie