Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Natulko hehehe Myší nenatírá
ta akorát lakuje pacoše
šla jsem spát ve dvě a vstávala před hodinou
dneska konečně neprší,tak budu pokračovat v natírací krasojízdě
měla jsem za úkol natřít v pondělí zábradlí,aby do soboty uschlo a nedalo se
kvůli počasí
![]()
rere12 píše:
TOJA KDE SI?
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s6122.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s6122.gif
ester: no ja by som tiez mala ist na hysteroskopiu ale zalezi odo mna ze kedy a ci vobec
a potom do BB na operaciu. lebo zatial to tak vyzera ze sme nasli akutaku pricinu mojich potratov - moja maternica
kedze ostatne vysledky su negativne ![]()
pmysacek píše:
Rere ty nejsi troškařAle pokud ho už nebudeš potřebovat,tak se určitě někomu hodit bude
však dúfam,že to všetko nebudem potrebovať ale pre istotu je lepšie mať ako nemať ![]()
Riana našla jsem,že se doporučuje maximálně 500mg/den
Ale víš jak mi si dávkujeme Bromelain a soju ![]()
pmysacek píše:
Rere ty nejsi troškařAle pokud ho už nebudeš potřebovat,tak se určitě někomu hodit bude
hneď mne by sa hodil, ale posielať to z čiech a nevyplatí. ale musím si ho objednať, keď to všetky chválite.
![]()
Laurí
![]()
Májuško jsme stejně neaktualizované
taky lítám zpátky a nestíhám
![]()
rere: mam ju dvojrohu akoby v tvare srdca. no to mi doktorka len spomenula ako moznost…takze zavisi len odo mna… ale moja mama ma tiez a som tu… je to o stasti kde sa vajko uhniezdni ![]()
majka kukni na tie linky čo som dávala o pár riadkov vyšie,tak si určo niečo vybereś a tá česká stránka dodáva aj na slovensko ![]()
MICHI však já se ptala tebe ne Myši
![]()
ESTERKO
co já vím
,dělali laparku,kontrolovali vejcovosd kontrastní látkou
a co já vím co ještě
![]()
mysacku no ja som tiez vystudovala, ze 500mg/den, ale to je len denne davkovanie, nie maximalne…
no a ta soja a bromelain, lenze to mate len kratkodobo…
a ked si tak vezmem, ze tento cyklus ma to podbrusko boli zase od MS a cakala som, ze ked zacnem s magnezkom, ze to prejde… nie ze sa to zosilni ![]()
no pozrela som diskusné príspevky Toji - tak tam sú samé pesničky, takže som sa nedozvedela nič nové.
ale ja si myslím, že Toja je úplne v pohode. ona sem chodí len ráno pred prácou a potom večer.
možno bola včera unavená, tak neprišla a dnes ráno sexovali, tak nestihla. večer sa určite ukáže. a bude po záhade.
![]()
Májuško doufám,že máš pravdu
pže si myslím,že by nás aspoň pozdravila
trochu mě děsí ta její bolest hlavy
![]()