Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
29.9.10 10:31

Natulko hehehe Myší nenatírá :mrgreen: ta akorát lakuje pacoše :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: šla jsem spát ve dvě a vstávala před hodinou :zed: :zed: :zed: dneska konečně neprší,tak budu pokračovat v natírací krasojízdě :zed: :zed: :mrgreen: měla jsem za úkol natřít v pondělí zábradlí,aby do soboty uschlo a nedalo se :poblion: kvůli počasí :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.9.10 10:32
rere12 píše:
TOJA KDE SI?
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s6122.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s6122.gif
:cry: :cry: :cry: nikdo nic nevíme :cry: :cry: :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.9.10 10:32

ester: no ja by som tiez mala ist na hysteroskopiu ale zalezi odo mna ze kedy a ci vobec :think: a potom do BB na operaciu. lebo zatial to tak vyzera ze sme nasli akutaku pricinu mojich potratov - moja maternica :zed: kedze ostatne vysledky su negativne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
29.9.10 10:33
pmysacek píše:
Rere ty nejsi troškař :palec: Ale pokud ho už nebudeš potřebovat,tak se určitě někomu hodit bude :wink:

však dúfam,že to všetko nebudem potrebovať ale pre istotu je lepšie mať ako nemať :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
29.9.10 10:34

mouk a čože to máš s maternicou? a čo ti budú s ňou robiť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279

Riana našla jsem,že se doporučuje maximálně 500mg/den :think: Ale víš jak mi si dávkujeme Bromelain a soju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3539
pmysacek píše:
Rere ty nejsi troškař :palec: Ale pokud ho už nebudeš potřebovat,tak se určitě někomu hodit bude :wink:

hneď mne by sa hodil, ale posielať to z čiech a nevyplatí. ale musím si ho objednať, keď to všetky chválite.
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.9.10 10:35

Laurí :huban: :srdce: :dance: :dance:
Májuško jsme stejně neaktualizované :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: taky lítám zpátky a nestíhám :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.9.10 10:37

rere: mam ju dvojrohu akoby v tvare srdca. no to mi doktorka len spomenula ako moznost…takze zavisi len odo mna… ale moja mama ma tiez a som tu… je to o stasti kde sa vajko uhniezdni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
29.9.10 10:37

majka kukni na tie linky čo som dávala o pár riadkov vyšie,tak si určo niečo vybereś a tá česká stránka dodáva aj na slovensko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.9.10 10:39

MICHI však já se ptala tebe ne Myši :oops: :mrgreen: :mrgreen:

ESTERKO :think: :think: co já vím :nevim: ,dělali laparku,kontrolovali vejcovosd kontrastní látkou :nevim: a co já vím co ještě :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
riana12
29.9.10 10:39

mysacku no ja som tiez vystudovala, ze 500mg/den, ale to je len denne davkovanie, nie maximalne… :nevim: no a ta soja a bromelain, lenze to mate len kratkodobo…
a ked si tak vezmem, ze tento cyklus ma to podbrusko boli zase od MS a cakala som, ze ked zacnem s magnezkom, ze to prejde… nie ze sa to zosilni :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
3539
29.9.10 10:41

no pozrela som diskusné príspevky Toji - tak tam sú samé pesničky, takže som sa nedozvedela nič nové.

ale ja si myslím, že Toja je úplne v pohode. ona sem chodí len ráno pred prácou a potom večer.

možno bola včera unavená, tak neprišla a dnes ráno sexovali, tak nestihla. večer sa určite ukáže. a bude po záhade. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.9.10 10:43

maja: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: detektivka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
29.9.10 10:46

Májuško doufám,že máš pravdu :hug: pže si myslím,že by nás aspoň pozdravila :hug: trochu mě děsí ta její bolest hlavy :cry: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí