Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
http://www.ovulacnitesty.cz/femigard
bola som so psom vonku a vy medzi tým napíšete 4 strany
tu sa píše že femigard brať tri mesiace a potom spraviť týždennú prestávku
rere - dík za ten link, to je akési lacnejšie, ako som platila minule, ale je to česká stránka, musím pozrieť, či to dodávajú na sk
majka o pár riadkov naspet som ti poslala aj slovenskú stránku ![]()
http://www.a-cosmetics.sk/…-detail.html?
Příspěvek upraven 29.09.10 v 09:29
Baby to bol ster na pohlavné choroby a ona sa tvári akoby som mala AIDS
MM stery nerobilo. to asi len z krvi vydedukovali, že on to nemá
Bohuvďaka aspoň za to. Baby mám taký tlak, že ledva vidím na monitor. Pôjdem po tie výsledy a skúsim zájsť aj k dr. či tam bude mať veľa ľudí alebo čo. Do riti načo chodím každý rok na preventíne prehliadky, načo???!!!
andulqa - ja som krátko po spravení vodičáku začala jazdiť v BA a bola to najlepšie škola. najskôr budeš jazdiť stále po tej istej trase - do roboty, z roboty.
a potom sa odvážiš aj odbočiť napr. na poštu.
začni koncom zimy, na jar sa dobre jazdí a do budúcej zimy už budeš ostrieľaná vodička.
![]()
a mm nech si vyse.. oko.
![]()
už sa polepšil?
rere -strašne dúfam, že sa na tom budeme smiať, lebo mne teraz tak vyletel tlak, že ledva vidím na monitor…
majka skúsim ešte raz
http://www.a-cosmetics.sk/…-detail.html?…
Dobre ranko
Katlin, no ber to tak, ze ti nieco nasli a da sa to riesit, ved si vravela, ze by bolo horsie, keby sa vam nedarilo a ani ziadna pricina by sa nenasla. Podla mna to bude riesitelny problem, budes brat nejake lieky a coskoro sa to upravi. Ber to z tej lepsej stranky, a ked mas moznost, tak si pre tie vysledky skoc, lebo ta netrpezlivost zozerie ![]()
Andulqa podla mna nic lepsie ako robit vodicak v Blave by si nemohla urobit. Je to naozaj skola. Mna do vodicaku donutil tiez mm a robila som ho v KE, co ked si vezmes, tiez nie je male mesto
Tiez som mala strach, ale nakoniec som usudila, ze to bola dobra skola. No a moja prva jazda? Pred tym som sedela len v trenazeri, ziadnu cvicnu jazdu som s nikym v skutocnom aute nemala. A instruktor na mna, no podme. A ja ze kam? No na cestu. Ja som vyplestila oci
Cakala som, ze ideme na nejake parkovisko, alebo niekde, kde si to mozem najprv skusit, ale on nie, hned na cestu. Ale islo mi to
A teraz som vdacna, ze mam vodicak. Inak som si pred tym mysleal, ze som typicka zena, co v zivote nebude vediet ani auto nastartovat ![]()
Příspěvek upraven 29.09.10 v 09:36
katlin nemysli hneď na najhoršie,uvidíš čo ti povedia,zhlboka dýchaj ![]()
katka - ale pohlavná choroba? To je na mašľu
Som mala až 2 frajerov pred mm. A ešte aj jeho som vystavila riziku, že sa odo mňa nakazí… hanbím sa ako pes ![]()
Katlin boli to stery na ureaplazmy, mykoplazmy a chlamydie, alebo aj na dalsie choroby? Lebo vsetky tieto co som vymenovala su svinstvo, ale daju sa liecit. Teraz to ma takmer kazda druha zena, nieco z toho. Proste to chytis a ani nevies ako a kde. Nepoddavaj sa zufalstvu, ziadna kasa sa neje taka horuca ako sa navari. Viem, ze teraz je to sok pre teba, ale este nevies o co presne ide. Ziadny syfilis (sifylis, ci ako sa to pise), kvapavku ani nic podobne urcite nemas, to by si uz mala davno priznaky. Takze neboj sa, vsetko dobre dopadne a fakt sa za par dni budes na tom smiat ako si sa bala ![]()
katlin: neblazni, co ak ta nakazili oni a vobec, zatial nevies o co ide, oni za pohlavne choroby beru vsetky tie frasy
ureu, mykoplazmu, chlamidie, HPV,… preliecis to a bude to v poriadku aj na ukor ze stopnete snazenie ![]()
katka to napisala velmi presne ![]()
Příspěvek upraven 29.09.10 v 09:42
katlinn, ale pohlavnu chorobu mozes aj inak dostat nez pohlavnym stykom. nestresuj sa moja, vsetko je liecitelne, preliecia Ta, chvilku si oddychnete od snazenia, a potom hop, budes stastna tehulka ![]()