Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3519
29.9.10 09:15

Baby sa celá klepem. Mám také nervy z toho… neviem či mám plakať alebo ničo hodiť o stenu… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.9.10 09:16

katlin: to z genetiky alebo imuna? :hug: do kelu to ti nemala takto povedat :cert: ked uz povedala A mala povedat aj B :pocitac: alebo nehovorit nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
29.9.10 09:17

katlin,to bude dobré :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
29.9.10 09:17

katlin zájdi tam osobne a budeš vedieť,ja by som na tvojom mieste dlhśie čakať nedokázala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
29.9.10 09:18

Katlin neboj,všechno dobře dopadne a kdy budeš něco vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519

mouku - v tom labáku, kde robia aj genetiku mi robili aj stry na uraplazmu a to ostatné svinstvo a niečo z toho mám :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2573

Já a tankování taky není moje silná stránka. U nás tankuje jen MM, já jsem tankovala snad jen 3× :jazyk:

Katlinn určitě Ti Dr. vysvětlí, co a jak a něco nasadí. Mně taky nevyšly stěry a nasadil mi Dr. nějaké bobule, dneska už mě čeká poslední.
Když jdeš k Dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
29.9.10 09:20

rere - presne ako mám teraz dokázať čakať? A ona sa ešte čudovala, že prečo to tak chcem vedieť :cert: Je ona normálna? O hodinu mi ide bus tak si po tie výsledky pôjdem, hoci som jeje vravela, že prídem až zajtra. Ale to som skúšala či ju neobmäkčím, ale nepodarilo sa. bože, ja mám nervy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
29.9.10 09:21

Katlinko budu moc držet pěstičky,neboj se nic,však jsi silná ženská,podívej se za sebe kolik už jsi toho zvládla :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
29.9.10 09:22

katlin moja, neboj sa, a to ste ake stery mali robene? na co?

ak tam aj je nieco pozitivne, tak urcite sa s tym da nieco robit :hug:

kofi, dobreee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: moja kamoska zas mala taku story ze pat bab tanecnicok isli niekam na vystupenie a kukaju na stav benzinu a ze prazdna nadrz…tak idu na pumpu, ze natankuju, ale vobec im to neslo, vobec to nepustalo benzin az taky pan sa nad nimi zlutoval a pytal sa ich ci nemaju plnu nadr a oni ze urcite nie, ale potom pre istotu kukaju este raz a to ukazovatko bolo naopak otocene ako v inych autach, cize nadrz bola plna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak potichu odisli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7606
29.9.10 09:22

katlin: neboj, ked Vam zistili nieco zo sterov, to sa da liecit, sice dlhsi cas, ale da :hug: chod tam cim skor a nechej si vsetko poriadne vysvetlit. stery robili aj mm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
29.9.10 09:23

KOFI :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec:

KALINN a ten labák máš daleko,já bych tam asi letěla :think: ,nebo kdy jdeš k dr?

• Citovat
  • Upravit
3113
29.9.10 09:23

Musím jít. Holky ahoj zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
29.9.10 09:24

andul :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
29.9.10 09:24

katlin choď ináć by si sa dnes ani nevyspala,budem ti držať peste a dúfam,že to bude len prkotina a večer sa tu budeme smiat ,že tá kra.. ťa tak vystraśila pre nič,zanič :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí