Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mouku - máš zaujímavé tie kúry
Ja sa tiež veľmi bojím, že ak sa mi náhodou nejakým zázrakom podarí otehotnieť, že budem mať problém to udržať ![]()
baby ja uz 4. den mam divne sny, v tom zmysle ze ma bud mm podvadza alebo ze sa hadame, normalne nocna mora
neviem ci to nebude ovplyvnene tym Panelakom kde sa to miesa a mixuje… asi ho fakt prestanem pozerat alebo az rano reprizy ![]()
esther
to je pravda, ked sa clvoek nauci v BA tak uz vie vsade
no uvidime, mozno na jar
len by to chcelo nejaku spolobojovnicku, akurat ze vsetky kamosky uz vodicak maju ![]()
ja som tu macu neobjednala este
ale idem teraz hned ![]()
katlin: nebooooj
ja si myslim, ze ktorym sa otehu nedari tak s udrzanim nemaju problem
![]()
mouk, ja som jej volala, kedy sme mali miernu poruchu spg, tak to este vie liecit, tazke poruchy nie. ![]()
Kofila mám pocit, že to chce jen základní registrační údaje
já si ho dala kvůli MM, abych mu mohla říkat, jak je fazolka velká ![]()
MOUKUS hmm zajímavé
,jsem teda zvědavá na tebe
![]()
KATLINN já mám taky strach
,už jednou se to stalo a taky nevím,jestli se to nebude opakovat ![]()
natul: ja som tiez zvedava
![]()
inak ja som sa nejak prestala bat, uvidime do kedy
co bude to bude.
Som teraz volala k dr. či už má tie výsledky sterov. že neprišli ešte. Tak som zavolala do labáku a tam mi teta vraví, že už má tie stery hotové ale nemôže mi povedať do telefónu výsledky. Chápete?????!!!!!!
Tak hovorím, že prečo keď sú to moje výsledky? Ona že oni nehovoria do telefónu, že buď prídem osobne alebo mi ich povie lekár. Tak vravím, že ak nechce povedať, tak je tam zrejme ničo pozitívne. A ona že áno
ale že manžel to pozitívne nemá ![]()
Musím vám napsat příhodu z mého 1. tankování benzínu:
Uspěšně zaparkuji na správné straně,úspěšně otevřu nádrž,vyberu správný druh benzinu natural 95, úspěšně narvu pistoli do nádrže,navíc,velmi se snažím abych u všeho vypadala úplně přirozeně a už tankuji. Mám u sebe jen pětikilo,tak musím přesně a říkám si jéj to je frkot,to jde rychle,tak ucvrnkávám po kapkách abych se trefila do částky, cvrkám,cvrkám,ještě kapičku a ještě jednu a sláva úspěšně jsem se trefila do částky 50,00 kč
No nic,tak jsem pak jaoby nic dotankovala za těch zbylých 450 kč a rychle odjela. Doufám,že mě nikdo nepozoroval""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s8721.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s8721.gif