Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Albi tak my este uvidime ake to nakoniec bude, ja som tiez skor za jazdene, no ale popozerame, porovname ceny a uvidime. Lebo v Nemecku sa daju kupit jazdene ako nove a porovnatelne lacnejsie.
katkamarek presne tak, aj to sme chceli, ale to sme zistili sa oplati az u aut stredneja vyssej kategorie. Ja som chcela „male“ na parkovanie v meste, ale „velke“ na kufor
A to je vsetko ta nizka kategoria aut, kde sa dovoz neoplatil.
Ale inak nase prve auticko mame z Nemecka a spokojnost ![]()
lisa:
tak budete mat bojovnicka ![]()
katka: no pri nom je aj napisane ze neskodi tehu
Albi tak ja budem vyberat nejake vacsie, lebo mna by mm nepustil s dietatom na „malom“ aute
Ja planujem aj cestovat k mamke, takze keby to malo byt len auto do mesta, tak tiez chcem mensie. My sme uz viac aut z Nemecka priviezli, ale hovorim, este je to vo hviezdach co a kde nakoniec kupime.
Mouk co neskodi tehu? Silgard? Ale ja som uz asi pred dvomi rokmi bola ockovana.
katka: ano, ale teraz ja keby som sa dala a popri tom by som otehu ![]()
Ja som tiez mala Silgard
Aj ked neviem, ci to este malo zmysel u mna ![]()
jeeej, kocky, bola tu svagrina a chce nam kupit takuto detsku izbu ![]()
je naadherna ![]()
Soldi krasna, ja by som tiez chcela biely nabytok, ale bez zvieratiek, tak uvidime co nakoniec bude ![]()
soldi kraaasa, presne tuto chcela kamoskina sestra, ale neviem ci ju nakoniec kupili ![]()
ja budem kupovat len postielku, nic ine sa nam nevojde do bytu ![]()
katka, mne sa to praveze paci aj s tymi zvieratkami, som tak trosku infantilna ![]()
a mame uz hrocha na stene, tak to bude k nemu pasovat ![]()
a nasla si nieco, co sa Ti pacilo?
andul, ja som totiz nechcela taku klasicku drevenu postielku, co maju vsetci, chcela som nieco krajsie a s tymto prisla svagrova
a teraz ich maju aj dost pozlavnovane,
tieto konkretne kusy by som chcela
http://www.modrykonik.sk/…ila/5569472/
inak, ak sa bojis soferovat, nechces ist niekedy len tak s mm vecer na parkovisko sa povozit?
mozno by vas to zblizilo v tejto otazke ![]()
katka, ozaj, a pre kocik si uz rozhodnuta?
ja vyberam medzi quinny speed a cam cortina x3 ![]()