Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ebi: niee este, len mam take nutkanie
a chcela som nakupit zasoby ![]()
vsak sa mi to zdalo, ze si vymazala nesnazilku az po ovulke.
nabuduci mesiac, kupis jeden rikadny a bude to ten pravy test
.
ebi: ty si vsimava
![]()
no a ty nechces robit ovu testy?
u teba to vyzera asi ze coskoro je ovulka tu ![]()
ahojte babulky, dnes mam velmi zle rano, mm mi nechal auto, tak som rano musela posuvat vlastnorucne ine dve auta pred domom, aby som vyparkovala… dufam, ze brusko je vporiadku, som sa dost namahala… potom som prisla do prace pred garaz z zistila som, ze si nemam ako otvorit rampu, lebo sa nam neda otvorit okno, takze som musela zatiahnut rucnu (vjazd do garaze je dolu kopcom), otvorit dvere, otvorit rampu a potom rychlo naskocit do auta a fujazdit do garaze… a to dnes mam kopec prace a musim odist skor, aby som mohla ist pre misku do skolky, lebo mm ide prave o stvrtej k zubarke (ako keby nemohol ist skor…).. ach… najviac ma stve to posuvanie aut… jedno bol taky mensi peugeot, ale to druhe bola taka tazka fabia.. (u nas sa tak parkuje, ze auta, co blokuju ostatne z parkovacich miest, tak maju vyradenu rychlost a nemaju zatiahnutu rucnu, takze sa posuvaju, aby sa urobila medzera na vyparkovanie z miesta…)
ebi: to nevadi, vzdy lepsie ako moj preklep ked som sa ja preudila minule
![]()
ale vies ako mozes opravovat prispevky, das editovat ![]()
elli:
no ja neviem coby som robila, ale urcite by som auta neposuvala lebo som slaba jak caj a aj by som sa bala. ale ty si silna, takze ublizit by ti to nemalo
dnes uz by si sa nemala namahat uz a supnut si potom magnezium na uvolnenie
elli
to fakt
To nemá nikdo strach,že jim auto navždy odjede? Taková fuška ech
ell ahoj
chudatko malinke
myslim teba, nie babenko. to je ukryte v brusku a je mu dobre ![]()
JA som roztlacala auto cca 5O m ked som bola v 8 mesiaci!!!! Som myslela ze je to moja posledna tehotna hodina
![]()
Pekne si hacaj a relaxuj chvilocku ![]()
Lauritka ![]()
Kofila tak jak se dneska cítíš???
Ella
tedy Ty jsi měla ale ráno
, tak hlavně teď odpočívej (jestli to v práci jde).
Holky ze mě bude asi vorvaň, protože jsem snědla bagetku, co jsem si udělala na oběd, ale za to se žaludek uklidnil ![]()
dobre ranko…
potrebujem poradit…zacina mi jemne svrbenie..mam ist k dr. alebo si nieco kupit sama??? ![]()
a este sa citim nejak inak, akoby aj tie moje male nevolnosti ustupili, bojim sa ci babo sa vyvija ![]()
elli ty si uz ok? ![]()
moukneviem ci si chcem robit ovu testy
ked to tento mesiac nevyjde tak asi aj ano.
uz terazh mam pocit ze je po ovulke. ale snad este nie. ![]()
bambi aj soldi nieco vcera zacala brat. bez k lekarovi. to je podla mna lepsie ako si nieco „samonasadzat“ ked si tehotna