Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
a drahy mi vcera kupil dvoje puzzle ![]()
teda chcel mi to dat az na nase vyrocie co budeme mat v oktobri, ale ked mi povedal ze nieco pre mna ma tak som ho presvedcila nech mi to da uz teraz
![]()
andulqa ![]()
Ja sem nestihala kulit oči, MM došel s puzzliky co dostal maly k narozeninam a že podme skladat
tak to jsem dlouho nezažila, asi koupim dalši puzzliky ![]()
kofila píše:
bambi aha,budou dělat odběr plodové vody?
zatial asi nie.. uvidim podla vysledkov z krvi… ved to je na tvojom rozhodnuti ci chces odber plod.vody..
no graf je este pekny na 8 dpo, to je normalne ![]()
nicollka u tvojho grafu by som si aj myslela ze ovulka mohla byt len vcera. ![]()
lauri ![]()
zkusila sem Light oddelat na spotting. no ja nevim co si myslet o tomto grafu. ze snad ani ovulka zadna nebyla, teploty se stridaji porad stejne.
inak me začnou bolet prsa po ovulce nebo v ..a už me boli dost dlouho
nicollka a nebudes ty mat zvyseny prolaktin, ja by som si dala urobit hormonalny profil na tvojom mieste, ani to spinenie sa mi nejak nezda, posobi to cele na mna, ze mas totalne rozhadzane hormony ![]()
bambi já nevím,teda jasně,je to na mém rozhodnutí,ale já tomu celému nerozumím,oni na tu nemoc nemají asi jak jinak udělat testy,než z plodovky. Já se ptala doktora,ale ani od něj jsem to nepochopila,asi jsem natvrdlá. Nebudu s tím prudit,až to pochopím,tak dám jasně formulovanou otázku
![]()
Kofila v Brne v jednej nemocke robia geneticke vysetrenia okolo 12 tt, ktore su dost presne a netreba ist na plodovku, dokonca ani ked nahodou vyjdu testy AFP zle..