Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Natul
![]()
Ebi, ja som z toho testovania dostala strach, asi az buduci tyzden t.j. 10 dni od ET, mozno na krv skocim…slubila som mm, ze bez neho nepostesujem
![]()
babulky, ja som si dnes dala rano kavu!!! po troch mesiacoch!! zatial som OK, tak sa celkom tesim…
len stale ma popichava to podbrusko, aj ked sedom v praci.. a hlavne napravo, kde viem, ze je babo..
LILLY taky netesuju,síbila jsem si,že počkám aspon na 10tý den ,mám doma jen jeden test a to ten jejich Rapi clear a ten si nechám až na oficiální testování
![]()
michi dopijem caj a idem na to. takze curkam cca o 11,45. ![]()
To vadi ked som pila kavu?
ved dopijem caj, vycikam sa a o dve hodky testnem. ci?
teda kočky a my budeme trpiet a cakat s vami?? Ako to ze nemeriate?
Ale nie.
Ja tiez tento krat netestujem ![]()
ahojte bambule ![]()
lili, natulík nech tie dni utečú ako voda, strašne vám držím palce ![]()
ellka to je fajn, ze is mozes dat uz kavicku.
slaba sa v tehu moze ze ?
Nellinka, moc dakujem
aj vsetkym vam ostatnym babulkam za podporu
![]()
Elli, tak uz sa pomaly preklapas do tych lepsich cias
tesim sa, ze si mozes dat kavicku
ja som teraz pre istotu kavu vylucila, nepila som denne a naco to teraz menit ![]()
Babulky, este nez odidem, musim vam sem nalepit pozvanku co mm vcera vyrobil na sobotnajsiu marty co organizujeme
som musela psa zneuzit
![]()
lauri, hej, vraj dve slabe denne sa vpohode mozu.. ale zo zaciatku mi z kavy byvalo dost vyrazne zle, tak som ju vymenila za kakao… ale uz mi zacalo byvat tazko aj z kakaa, hehe, tak som sa dnes vratila ku kavicke…
hooolkyyy, jak si zaznačím do ff moje vlastní poznámky? prosííím, poraďte, ráda bych tam měla ty záněty,ať si pamatuju příště, jak to bylo…trpím na to skoro každý měsíc před MS a chci si to psát:-(
lauri ako sa mas?
ellka ja som cele tehu kavu nepila. nechutila mi.
Ked si bola s Miskou tehotna mala si na kavu chut? Citala som, ze teraz sa moze, predtym boli vsetci proti ![]()