Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6158
3.11.10 10:20

zaku, je to pořád lepší, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
3.11.10 10:21

Michi ahooj, no zapala potvorskeho sme nasli :cert: :mrgreen: Ale aspon mm uz bude mat zajtra antibio :dance:

• Citovat
  • Upravit
54030
3.11.10 10:26

Myší hehehe,pojedeš si pro nakládačku osobně :-P :mrgreen: :mrgreen:

Estí tak už aby se mm vyléčil :huban: :dance: :dance: :dance: ale jsem někde zahlídla zprávu,že měl výsledky na zápal negativní :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
3.11.10 10:28

Michi, ved to je na porazenie :cert: , v priebehu troch tyzdnov, mal raz zapal pozitivny, potom negativny a teraz zas pozitivny. Tak som si vydupala antibio :mrgreen: Bez toho sa mimi nepodari :think:

• Citovat
  • Upravit
54030
3.11.10 10:33

Estí to je teda fakt bezva,pokaždé jiný výsledek 8-o 8-o 8-o tak hlavně,že se už domluvili :cert: a nasadili ANB :kytka: pak se už můžete zase snažit? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279
3.11.10 10:34
Michelangelo píše:
Myší hehehe,pojedeš si pro nakládačku osobně :-P :mrgreen: :mrgreen:Estí tak už aby se mm vyléčil :huban: :dance: :dance: :dance: ale jsem někde zahlídla zprávu,že měl výsledky na zápal negativní :roll: :think:

Nebojedu :lol: ,budeš mi dělat štít :huban: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6158
3.11.10 10:35

na mě už zase leze splín…jak se už nemůžu snažit, tak smutnim:-) a nemůžu se ani jen tak milovat :-(
dnes hrajeme tu vernisáž, musím se vzamatovat…nebo to tam probulím:-)
nejradši bych se tam opila bílým vínem:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
esther03
3.11.10 10:37

Michi, snazit sa mozeme, ale skor ako bude prelieceny zapal sa to pravdepodobne nepodari, ono ten zapal zabija spermoskov. Tak ja si tento cyklus najeku nadej vobec nedavam :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
54030
3.11.10 10:38
pmysacek píše:
Michelangelo píše:
Myší hehehe,pojedeš si pro nakládačku osobně :-P :mrgreen: :mrgreen:Estí tak už aby se mm vyléčil :huban: :dance: :dance: :dance: ale jsem někde zahlídla zprávu,že měl výsledky na zápal negativní :roll: :think:

noo,já jsem přímo Lomnickej :cert: :cert: :cert: si myslíš,že si nechám nabančit od Pavlušáka :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
3.11.10 10:41

MICHI no veseláááá :think: :think: ,tak bych to nenazvala :mrgreen: :mrgreen: ,budeme tomu říkat,že to jde :mrgreen: :mrgreen: ,to bude na mě vystížnější :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10279
3.11.10 10:42
Michelangelo píše:
pmysacek píše:
Michelangelo píše:
noo,já jsem přímo Lomnickej :cert: :cert: :cert: si myslíš,že si nechám nabančit od Pavlušáka :pocitac: :pocitac: :pocitac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tobě nenabančí,neboj :huban: Tě nedám :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279
3.11.10 10:43
natulaa píše:
MICHI no veseláááá :think: :think: ,tak bych to nenazvala :mrgreen: :mrgreen: ,budeme tomu říkat,že to jde :mrgreen: :mrgreen: ,to bude na mě vystížnější :mrgreen: :mrgreen:

I to je dobrá zpráva :huban:

Příspěvek upraven 03.11.10 v 10:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4184
3.11.10 10:43

lauri ta fotka je prekrasna :-P zalozila som si gmail, ale asi si musim stiahnut to picasso? no pockam na mm. snad to nejako spojazdni.
zaku prvy krat si robim testy. podla teba su tie tvoje pozit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
3.11.10 10:45

ano musis si to stiahnut, ale len potvrd download, potom si budes tam odovzdvat fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279
3.11.10 10:45

Ebi ty Zaku testy nejsou zdaleka pozitivní :wink: Ale na dobré cestě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie