Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ebi:-) chudáčku, to testování je hrozné, že? nejsou pozit:-( ale budou:-)
Michi-ko, já měřím BT podle starého času:-) podle nového začnu od nového cyklu:-)
holky, já toho mého dr asi uškrtím, až ho uvidím! vůůůbec neřeší žádný můj problém! mám 100 chutí ho vyměnit.....ale musela bych dojíždět do chomutova a jsem jediný řidič v rodině, tak to se mi moc nezamlouvá:-( ale nakonec nebude zbytí.
ahojte bambulky ![]()
Dala som sa na Vianocne upratovanie ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s1294.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s1294.gif ,tak Vas zanedbavam
![]()
mouk krasne cisielko
![]()
a hlasim,ze moje vajecniky su jak po vybuchu,furt ich citim
zeby ich soja vyburcovala
![]()
lauri prave dnes som objednavala ovutesty,a rozmyslala som o wondfo
,ale nakoniec som zostala verna one step
![]()
Molly ![]()
citis vajecniky po soji? to je snad dobre znamenie
ja som tiez rovnaky den ako ty a teda necitim absolutne nic, ale ani tuk ![]()
ja tiez citim sem tam jemne pichnutie
aj minuly cyklus, ked som zacala so sojou. aj pri clostyle som citila… ![]()
AHOJTE
![]()
Ja len na skok, lebo musím mm odniesť auto:
MOKU - super číslo, hrozne držím palce, keď budeš chcieť ten dupik, nezabudni sa ozvať, odložila som ti!
Adalim - moja mamka mala pár rokov opakované problémy s mykózou, nič nepomáhalo - nepoužívala mydlá, ani peny do kúpeľa, ani liečba oca a mamy súbežne nepomohla, skúšala rôzne výplachy, bylinky, no fuuuurt sa jej to vracalo.
Nakoniec sa dáva očkovať (tuším 1× ročne) a od vtedy má pokoj. Aj moja kamoška sa dáva zaočkovať a tiež sa jej mykóza už nevracia.
matenka ahoj,ved to,ze vajecniky zacinam citit az tak okolo 12DC
…neak skoro sa mi vidi ![]()
No nic od zajtra zacnem merat a testit a znasilnovat
![]()
lauri aj ja som s nimi nadmieru spokojna…za 20testov dam 1,90£…a mam ich doma na druhy den ![]()
Lauritka píše:
ja tiez citim sem tam jemne pichnutieaj minuly cyklus, ked som zacala so sojou. aj pri clostyle som citila…
toto presne som citila i pri clostyle
…hned po dobrani ![]()
Adalim, ešte čosi - mykóza tehu nevadí, si myslím, lebo hneĎ ako som otehu som schytala 2× v mojom živote mykózu a gyndoš mi aj tak nič na to nepredpísal, že nemôže a tak som si robila asi týždeň výplach Rosalginom a umývala sa Lactacydom plus a pomohlo mi to a mykóza prešla…
Asi keby nejak veľmi vadila, radšej by to preliečili.
Na čo mi už ale nasadili lokálne vag. čípky - mala som z výteru nejakú baktériu, či čo a to preliečil (ale tuším som končila už 3tí mesiac)