Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10279
9.12.10 19:04

Rere stoupneš zítra,ale možná bych si dneska na mm nařídila budíka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kutilko :huban: :mavam: :mavam: :mavam:
Snad se to brzy vyřeší :hug: pořád je lepší o problému vědět a řešit ho než se plácat naprázdno :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
9.12.10 19:04

michel preco si radsej neskusila soju? :think: …po nej mas vajka i ovulaciu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
9.12.10 19:05

mysacku to ja nařizuju každý den ale mm dnes spal 3 hodiny a má strašný stres v práci ale asi ho znásilním :cert: :cert: :cert: a ani mi nebude vadit když u toho zaspí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
9.12.10 19:06

rere a to on mava stale len nocne??? :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279
9.12.10 19:07

Rere no jasně,ať si spí..holt práce bude na tobě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
9.12.10 19:08
bestmolly píše:
rere a to on mava stale len nocne??? :evil:

no už 6-tý týždeň má nočnú 12-ky ja cez deň 12-ky :cert: :cert: vidíme sa ráno o 3 tej tak na 1 hodinku :cert: :cert: a cez výkend
no a keď mám obedňajšiu prestávku prídem domov na 1 hodinku

Příspěvek upraven 09.12.10 v 19:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
9.12.10 19:08

michu, mysi babule, je to hroze ked je viac dni pozitivny, teraz sme sa fakt snazili kazdy den, tak vcera sa uz mm nechcelo :cert: tak som celkom rada ze aj dnes je pozitiv :mrgreen: dufam ze ho spracujem :mrgreen:

jodi no kiezby, ale tento cyklus som celkom pozitivne naladane, tak dufam ze je to spravne vajco, a aj lepsie spermijky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kutka ahoj moja :hug: o tebe sa mi snivalo, som cakala kedy tu budes, sa mi snivalo ze si si nasla dve // :-D :dance: mne sa este nikdy s nikym odtialto nesnivalo, som sa z toho tesila a este taky pekny sen :hug:

molly som hrozne zvedava, ale verim keby to aj tento cyklus nevyslo, ze do troch si tehu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
9.12.10 19:10
bestmolly píše:
michel preco si radsej neskusila soju? :think: …po nej mas vajka i ovulaciu :srdce:

8-o 8-o 8-o Molly,ale já zobala sóju,mám to i v grafu 8-o 8-o 8-o myslela jsem doposud,že jsi slepejš jenom na duchy :cert: :cert: :cert: ale ty jsi úplnej :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
9.12.10 19:11

Rere :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nicol, ale ty míváš ovulaci později, ne? A teplota se mi nezdá nízká… :think:

Kutka, já naprosto souhlasím s Myšáčkem- lepší vědět, kde je problém… Určitě ho hbitě vyřešíte…i když to čekání a oddalování je na palici,co? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
9.12.10 19:11

ahojte babulky,
robila som prazenicku, miska uz je v posteli, dnes isla spat bez kupania, co je tak unavena..

andul, hmm, takto ked su suche tie testiky, tak + by som asi dala vcera a dnes… som zvedava, asi mas silny LH tento mesiac.. mala si clostil alebo soju alebo nic?

michel, to, ze si nemala ovulku na 14 dc este neznamena, ze to bude anovulak.. proste mavas ovulku neskor. podla mna si nemala nasadzovat ten duphaston…

kutka, ake protilatky?
inak, tiez mi to napadlo, ze dost sa tu odhalilo problemov so stitkou.. tak som premyslala, keby sme o tom nepisali, ci by sa ti lekari rozhybali to sami kontrolovat a riesit, lebo vacsina tych vysetreni, co mate babulky za sebou je az po obsirnejsom vyskume a dozadovani sa, nie??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
9.12.10 19:14

teda řeknu vám sehnat v lékárnách soju tak to fakt nadlidský výkon :cert: :cert: jsi ji budu muset snad objednat z netu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
9.12.10 19:15

Jodí děkuji :huban: :srdce: nějak jsem se rozšoupla poslední cykly a anovulák mě řádně zaskočil :cert: :cert: :cert: a vytočil :cert: :cert: :cert: mm si vzal volno,abych v tom počasí nemusela jezdit za ním a takhle to dopadlo :cry: :cry: :cry: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
9.12.10 19:16

michel ja vidim soju na zaciatku cyklu :cert: :cert: :cert: …ale myslim v strede cyklu…(uz si to tak kedysi brala :wink: ) …ze by bola lepsia ovulka,napr. na Vianoce,ako mrcha :cert: :cert: :cert:
Sprav tri skoky…asi si stojis na kabli :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
9.12.10 19:16

Molly, jak to máš s tím prolaktinem? Snažení normálka pokračuje? Že bych si tě zařadila do svých horkých favoritů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
9.12.10 19:17

elli nebrala som vobec nic, okrem toho vitaminu B6 50mg na LF asi 18 dni, potom sa mi minul a nejako som este nedokupila :oops: ja som tiez zvedava, dufam ze to nie je nic zle..

zakup super ze spg mate ok :palec: a budes vediet aj presne hodnoty potom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí