Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rere stoupneš zítra,ale možná bych si dneska na mm nařídila budíka
![]()
Kutilko
![]()
Snad se to brzy vyřeší
pořád je lepší o problému vědět a řešit ho než se plácat naprázdno
![]()
michel preco si radsej neskusila soju?
…po nej mas vajka i ovulaciu ![]()
mysacku to ja nařizuju každý den ale mm dnes spal 3 hodiny a má strašný stres v práci ale asi ho znásilním
a ani mi nebude vadit když u toho zaspí
![]()
bestmolly píše:
rere a to on mava stale len nocne???
no už 6-tý týždeň má nočnú 12-ky ja cez deň 12-ky
vidíme sa ráno o 3 tej tak na 1 hodinku
a cez výkend
no a keď mám obedňajšiu prestávku prídem domov na 1 hodinku
Příspěvek upraven 09.12.10 v 19:08
michu, mysi babule, je to hroze ked je viac dni pozitivny, teraz sme sa fakt snazili kazdy den, tak vcera sa uz mm nechcelo
tak som celkom rada ze aj dnes je pozitiv
dufam ze ho spracujem ![]()
jodi no kiezby, ale tento cyklus som celkom pozitivne naladane, tak dufam ze je to spravne vajco, a aj lepsie spermijky
![]()
kutka ahoj moja
o tebe sa mi snivalo, som cakala kedy tu budes, sa mi snivalo ze si si nasla dve //
mne sa este nikdy s nikym odtialto nesnivalo, som sa z toho tesila a este taky pekny sen ![]()
molly som hrozne zvedava, ale verim keby to aj tento cyklus nevyslo, ze do troch si tehu ![]()
bestmolly píše:
michel preco si radsej neskusila soju?…po nej mas vajka i ovulaciu
Molly,ale já zobala sóju,mám to i v grafu
myslela jsem doposud,že jsi slepejš jenom na duchy
ale ty jsi úplnej
![]()
Rere
![]()
Nicol, ale ty míváš ovulaci později, ne? A teplota se mi nezdá nízká… ![]()
Kutka, já naprosto souhlasím s Myšáčkem- lepší vědět, kde je problém… Určitě ho hbitě vyřešíte…i když to čekání a oddalování je na palici,co? ![]()
ahojte babulky,
robila som prazenicku, miska uz je v posteli, dnes isla spat bez kupania, co je tak unavena..
andul, hmm, takto ked su suche tie testiky, tak + by som asi dala vcera a dnes… som zvedava, asi mas silny LH tento mesiac.. mala si clostil alebo soju alebo nic?
michel, to, ze si nemala ovulku na 14 dc este neznamena, ze to bude anovulak.. proste mavas ovulku neskor. podla mna si nemala nasadzovat ten duphaston…
kutka, ake protilatky?
inak, tiez mi to napadlo, ze dost sa tu odhalilo problemov so stitkou.. tak som premyslala, keby sme o tom nepisali, ci by sa ti lekari rozhybali to sami kontrolovat a riesit, lebo vacsina tych vysetreni, co mate babulky za sebou je az po obsirnejsom vyskume a dozadovani sa, nie??
teda řeknu vám sehnat v lékárnách soju tak to fakt nadlidský výkon
jsi ji budu muset snad objednat z netu ![]()
Jodí děkuji
nějak jsem se rozšoupla poslední cykly a anovulák mě řádně zaskočil
a vytočil
mm si vzal volno,abych v tom počasí nemusela jezdit za ním a takhle to dopadlo
![]()
michel ja vidim soju na zaciatku cyklu
…ale myslim v strede cyklu…(uz si to tak kedysi brala
) …ze by bola lepsia ovulka,napr. na Vianoce,ako mrcha
![]()
Sprav tri skoky…asi si stojis na kabli
![]()
Molly, jak to máš s tím prolaktinem? Snažení normálka pokračuje? Že bych si tě zařadila do svých horkých favoritů ![]()
elli nebrala som vobec nic, okrem toho vitaminu B6 50mg na LF asi 18 dni, potom sa mi minul a nejako som este nedokupila
ja som tiez zvedava, dufam ze to nie je nic zle..
zakup super ze spg mate ok
a budes vediet aj presne hodnoty potom?