Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
toja
,hurá do ďalšieho cyklu
a dúfam,že posledného na dlhú dobu ![]()
elli nechodim, tam mozu ist aj polovicky?
teda mne to drahy vzdy tak hovoril, ze tam idu len zamestnanci firmy, dufam ze si to nevymyslal
ale aj tak ma ot nejako nelaka, banda ozratych chlapov
![]()
a to maju fakt 23teho? nie 22? ![]()
my mame 15.12. vianocny vecierok, som zvedava
inak som videla ze ste mali vianocne trhy pred vytahmi ![]()
andul, k dokyne idem 22.12. poobede
potom dam hned vediet, co je nove.. a nemam pocit, ze by za to mohlo B6.. podla mna je to OK.
no mne mm povedal, ze maju 23.12., ale mozno sa to uz aj zmenilo, hehe…
my mame vianocny vecierok celofiremny prave teraz, ale pri predstave, ze mam ist do 39-iny haha som rada, ze som doma s miskou.. buduci tyzden vo stvrtok pojdeme do nejakej utulnej vinarnicky s teamom niekde pri modrom kostoliku, tak som zvedeava, tam by som rada isla..
a trhy boli charitativna akcia, celkom sa vydarila..
ginger, potvrdene
je to v albume Snazenie
(mam tam kopec albumov, hehe)
Zakup, nevím, jestli jí mají, ale můžu se zkusit zeptat
A tuhle Osteo??? ![]()
jj holky slšíte její slova no budu si trvat na svém
a ještě když jsem ji ukazovala testy od ledna aš do ted tak řekla že mys tím nepomůže že neví no a na to jsem ji řekla že bych chtěla uděllat HP a řekla že je dělaný ted nevím ktery měsíc říkala a že ted je podstatný SPG tak zitra zavolam a na uterý bych se objednala,vám říkám od té doyb co jsem brala clostil a přestala my dělat UTZ TAK JI NĚJAK NEVĚŘÍM NO můj pocit
![]()
akorát by mě zajímalojestli to dělá takhle všem pacientkám nebo jenom mě nevím ![]()
Prepacte, musela som tu nieco este riesit.
Andul
si zlaticko. Kiezby sa ten tvoj sen splnil, ale este si asi na to pockam chvilu. Inak tento boj o babatko ma asi nauci riadnej trpezlivosti.
Elli - protilatky proti stitke. Mam jednoznacne vraj nejaku autoimunnu tyreotoxikozu. Len este caka moja dr. na nejake dalsie vysledky. Hej, som rada, ze sa o tom vie a ze sa to riesi, ale ma kasle to, ze som cakala 2 mesiace, kym som sa tam konecne dostala a teraz budem zase len cakat a cakat.
![]()
Molly - u mna je to zlozitejsie, liecbu mi nenasadila, ale vysadila. Mne totiz po poslednom potrate zistili hypotyreozu. Tak mi dali najnizsie davky euthyroxu. A po mesiaci sa mi to uplne cele obratilo naruby a teraz to vyzera na autoimunnu hypertyreozu, cize presne naopak. Takze liecbu vysadila a mozno budem naopak brat nejake supresiva na potlacenie SZ.
A to este stale nemam vysledky z tej sprostej genetiky. Uz je to 10. tyzden. Asi sa tam zajtra vyberiem osobne im zaklopat na dvere, lebo dovolat sa im teda neda.
Boze ja som dneska jajinek
![]()
Babulky, stale na vas myslim zlaticka. Drzte sa mi tu, utekam uz z prace domov
![]()
papa
![]()
Zakup, oni ti neukázali výsledky?
A věřím, že pojišťovny se brání proplácet „zbytečné“ úkony- ale to už není tvoje starost, to je problém doktorky, aby si to obhájila…Ty přece nechceš okoukávat vajíčko jen tak z plezíru, ale protože chceš otěhotnět,ne?
![]()
Ellli, kráásně ti pupík povyskočil
Jen mi na té fotce chybí i ten tvůj kouzelný úsměv… ![]()
Toji ![]()
Zakup, jako máš pojišťovnu? VZP má ten IZIP systém- když se zaregistruješ, tak můžeš nakukovat do svých výsledků on-line…
no zlaticko je doma
…idem sa ja venovat
… ![]()
Prijemny vecer Vam zelam ![]()
Kutilko
Drž se ![]()
Ellli krásně ti bříško povyrostlo
Snad se do Blavy dostanu dřív než porodíš
Možná únor,když můj stav a počasí dovolí
![]()
jodi jo koukni ale muzu si ji tu objednat taky ale jukni jeste se pak podivat ve velke nemocnici u nás
elli kráné bříško ![]()