Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5593
9.12.10 19:38

toja :mavam: ,hurá do ďalšieho cyklu :wink: a dúfam,že posledného na dlhú dobu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333

ellka krasne sa zagulatujes :srdce: :dance:
toja co mrcha?rozbehla sa? :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080

elli nechodim, tam mozu ist aj polovicky? :-) teda mne to drahy vzdy tak hovoril, ze tam idu len zamestnanci firmy, dufam ze si to nevymyslal :cert: ale aj tak ma ot nejako nelaka, banda ozratych chlapov :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a to maju fakt 23teho? nie 22? :think:

my mame 15.12. vianocny vecierok, som zvedava :roll: inak som videla ze ste mali vianocne trhy pred vytahmi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
9.12.10 19:41

andul, k dokyne idem 22.12. poobede :) potom dam hned vediet, co je nove.. a nemam pocit, ze by za to mohlo B6.. podla mna je to OK.
no mne mm povedal, ze maju 23.12., ale mozno sa to uz aj zmenilo, hehe…
my mame vianocny vecierok celofiremny prave teraz, ale pri predstave, ze mam ist do 39-iny haha som rada, ze som doma s miskou.. buduci tyzden vo stvrtok pojdeme do nejakej utulnej vinarnicky s teamom niekde pri modrom kostoliku, tak som zvedeava, tam by som rada isla..
a trhy boli charitativna akcia, celkom sa vydarila..

ginger, potvrdene :) je to v albume Snazenie :) (mam tam kopec albumov, hehe)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
9.12.10 19:41

Zakup, nevím, jestli jí mají, ale můžu se zkusit zeptat :wink: A tuhle Osteo??? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
9.12.10 19:42

jj holky slšíte její slova no budu si trvat na svém
a ještě když jsem ji ukazovala testy od ledna aš do ted tak řekla že mys tím nepomůže že neví no a na to jsem ji řekla že bych chtěla uděllat HP a řekla že je dělaný ted nevím ktery měsíc říkala a že ted je podstatný SPG tak zitra zavolam a na uterý bych se objednala,vám říkám od té doyb co jsem brala clostil a přestala my dělat UTZ TAK JI NĚJAK NEVĚŘÍM NO můj pocit :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
9.12.10 19:42

akorát by mě zajímalojestli to dělá takhle všem pacientkám nebo jenom mě nevím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
9.12.10 19:43

Prepacte, musela som tu nieco este riesit.

Andul :hug: :hug: :hug: :srdce: :srdce: si zlaticko. Kiezby sa ten tvoj sen splnil, ale este si asi na to pockam chvilu. Inak tento boj o babatko ma asi nauci riadnej trpezlivosti.

Elli - protilatky proti stitke. Mam jednoznacne vraj nejaku autoimunnu tyreotoxikozu. Len este caka moja dr. na nejake dalsie vysledky. Hej, som rada, ze sa o tom vie a ze sa to riesi, ale ma kasle to, ze som cakala 2 mesiace, kym som sa tam konecne dostala a teraz budem zase len cakat a cakat. :zed: :zed: :zed:

Molly - u mna je to zlozitejsie, liecbu mi nenasadila, ale vysadila. Mne totiz po poslednom potrate zistili hypotyreozu. Tak mi dali najnizsie davky euthyroxu. A po mesiaci sa mi to uplne cele obratilo naruby a teraz to vyzera na autoimunnu hypertyreozu, cize presne naopak. Takze liecbu vysadila a mozno budem naopak brat nejake supresiva na potlacenie SZ.

A to este stale nemam vysledky z tej sprostej genetiky. Uz je to 10. tyzden. Asi sa tam zajtra vyberiem osobne im zaklopat na dvere, lebo dovolat sa im teda neda.

Boze ja som dneska jajinek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Babulky, stale na vas myslim zlaticka. Drzte sa mi tu, utekam uz z prace domov :srdce: :srdce: :srdce:
papa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
9.12.10 19:47

Zakup, oni ti neukázali výsledky?
A věřím, že pojišťovny se brání proplácet „zbytečné“ úkony- ale to už není tvoje starost, to je problém doktorky, aby si to obhájila…Ty přece nechceš okoukávat vajíčko jen tak z plezíru, ale protože chceš otěhotnět,ne? :cert: :cert: :cert:

Ellli, kráásně ti pupík povyskočil :palec: Jen mi na té fotce chybí i ten tvůj kouzelný úsměv… :wink:

Toji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
9.12.10 19:47

Kutilko ahooj :huban: :srdce: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
9.12.10 19:48

Zakup, jako máš pojišťovnu? VZP má ten IZIP systém- když se zaregistruješ, tak můžeš nakukovat do svých výsledků on-line…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
9.12.10 19:48

no zlaticko je doma :dance: …idem sa ja venovat :oops: :-P:mavam:
Prijemny vecer Vam zelam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10279
9.12.10 19:50

Kutilko :huban: :hug: :mavam: :mavam: :mavam: Drž se :wink:

Ellli krásně ti bříško povyrostlo :hug: Snad se do Blavy dostanu dřív než porodíš :think: Možná únor,když můj stav a počasí dovolí :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
9.12.10 19:50

jodi jo koukni ale muzu si ji tu objednat taky ale jukni jeste se pak podivat ve velke nemocnici u nás
elli kráné bříško :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
9.12.10 19:51

jodi jo vzp mám ,ale ten ZIP nemám nějak tomu nevěřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...