Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17359
9.12.10 20:38

elka, ja mam malicke a vzdy som bola s nimi spokojna, verim, ze s prilis velkymi je to ostara.

ebi, tak potom na tom asi nieco bude :-P

kkami, jeeej, taka horuca vana s vonavou penou, to musi byt nadhera :srdce: zelam prijemny relax :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4184
9.12.10 20:38

eli aj ja o tom rozmyslam. az dokojim, a budem velka, a budem vela zarabat a este jedna nemenej podstatna vec- az sa prestanem bat tej bolesti. Presne moje kolegyne skocia napr, na mileticku a kupia si nadhernu podprdu za 10 € a ja idem do obchodu a kupim si za 4O € :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
9.12.10 20:40

Ebi, tak kuk na toho sellera na ebay, tato pekna ma vysla 13.5E aj s postovnym :) a ma aj ine krasne, najprv vyskusam tuto ked pride (kvoli velkosti) a potom od neho objednam asi aj viac..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268

povedala som . AHA MYS ! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2573

Hezký večer :kytka:

Soldi, Jodi gratulace :hug: :hug: mě čekají výsledky ve středu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
9.12.10 20:43

Jodí děkuji :huban: někam jsem zašantročila tu obálku s přístupovým kódem :cert: :cert: :cert: no comennt :poblion: :poblion: :poblion: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
9.12.10 20:43

soldi ja by som sa tomu centru tak nebranila, keby som mala pocit ze on pre mna uz spravil maximum, ale ani blby HP mi nechce spravit a na zaklade jednej flm na 12dc mi povedal ze mi nedozrievaju vajicka a pritom ovu bola az na 24DC :roll:

ale on asi pripusta len 28dnovy cyklus, napriek tomu ze meranie BT uznava :roll:

a hlavne chceme skusit dat mm do poriadku, potom mozeme riesit centrum, ja tam nechcem este ist, lebo oni by nas len tlacili dalej do umeleho a ja zatial nechcem, snazime sa len rok a pol, aktivne len od februara (odvtedy meriam) tak ked to budu dva roky tak potom mozno pojdeme :-)

elli pekne podprda, ale ja by som sa asi bala ze mi nesadne, aj ked, ked sa inak neda :-) ebay je super v tomto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
9.12.10 20:44

lauri, asi Ti nerozumeli :mrgreen:

petruska ahoj, dobre dopadnu, uvidis :hug:

a kolko si mala sijove prejasnenie?

ci pises o tripple testoch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4184
9.12.10 20:44

idem si lahnut. klepe ma zima. :roll: dufam ze budem mat teplotu a rano bude BT skreslena :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
9.12.10 20:47

dobrú noc dievčatká idem spinkať
jodi a dík za to IZP (alebo čo) ale už teraz mám strach sa tam kuknúť ,že tam bude niečo čo nechcem vedieť:cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2573
9.12.10 20:49

Soldi no, u nás se tedy úplně šíjové projasnění nedělá, spíš jen UTZ u Dr. ,který si chvíli prohlížel páteř..... já u toho UTZ ani nedutala, a Dr. říkal jen, že páteř je O.k., srdíčko bije, miminko roste…

Byla jsem na kombonovaném testu PAPP-A v kombinaci s Triplem… takže uvidím, ale zase si říkám, kdyby byly nějaké blbé výsledky, tak by se Dr. ozval :think:

jinak jsem koukala, jak Ti krásně roste bříško :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4184
9.12.10 20:49

dobru noc vam zelam :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
9.12.10 20:52

Baby, nečítala som nič dozadu -

Soldi - aj ja som dnes mala v profile pod fotkou svoje celé a reálne meno za slobodna, tiež som to vymazala… 8-o 8-o 8-o

• Citovat
  • Upravit
6651
9.12.10 20:52

Lauritka, to je neuvěřitelný, jak Kitty vyrostla 8-o

Soldi, no to bych asi nejdřív musela něco ulovit :oops: Ale až se dozvím pohlaví, tak budu k neudržení :-P

Rere, to je jeden z ukazatelů, že by miminko mělo být v pořádku- ty testy by měly vyloučit vývojové vady-…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
9.12.10 20:55

JODI a to ma len pol roka 8-o ona bude vacsia ako Cecil… :nevim: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie