Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
elka, ja mam malicke a vzdy som bola s nimi spokojna, verim, ze s prilis velkymi je to ostara.
ebi, tak potom na tom asi nieco bude ![]()
kkami, jeeej, taka horuca vana s vonavou penou, to musi byt nadhera
zelam prijemny relax ![]()
eli aj ja o tom rozmyslam. az dokojim, a budem velka, a budem vela zarabat a este jedna nemenej podstatna vec- az sa prestanem bat tej bolesti. Presne moje kolegyne skocia napr, na mileticku a kupia si nadhernu podprdu za 10 € a ja idem do obchodu a kupim si za 4O €
![]()
Ebi, tak kuk na toho sellera na ebay, tato pekna ma vysla 13.5E aj s postovnym
a ma aj ine krasne, najprv vyskusam tuto ked pride (kvoli velkosti) a potom od neho objednam asi aj viac..
Hezký večer ![]()
Soldi, Jodi gratulace
mě čekají výsledky ve středu ![]()
Jodí děkuji
někam jsem zašantročila tu obálku s přístupovým kódem
no comennt
![]()
soldi ja by som sa tomu centru tak nebranila, keby som mala pocit ze on pre mna uz spravil maximum, ale ani blby HP mi nechce spravit a na zaklade jednej flm na 12dc mi povedal ze mi nedozrievaju vajicka a pritom ovu bola az na 24DC ![]()
ale on asi pripusta len 28dnovy cyklus, napriek tomu ze meranie BT uznava ![]()
a hlavne chceme skusit dat mm do poriadku, potom mozeme riesit centrum, ja tam nechcem este ist, lebo oni by nas len tlacili dalej do umeleho a ja zatial nechcem, snazime sa len rok a pol, aktivne len od februara (odvtedy meriam) tak ked to budu dva roky tak potom mozno pojdeme ![]()
elli pekne podprda, ale ja by som sa asi bala ze mi nesadne, aj ked, ked sa inak neda
ebay je super v tomto ![]()
lauri, asi Ti nerozumeli ![]()
petruska ahoj, dobre dopadnu, uvidis ![]()
a kolko si mala sijove prejasnenie?
ci pises o tripple testoch?
idem si lahnut. klepe ma zima.
dufam ze budem mat teplotu a rano bude BT skreslena ![]()
dobrú noc dievčatká idem spinkať
jodi a dík za to IZP (alebo čo) ale už teraz mám strach sa tam kuknúť ,že tam bude niečo čo nechcem vedieť:cert:
![]()
Soldi no, u nás se tedy úplně šíjové projasnění nedělá, spíš jen UTZ u Dr. ,který si chvíli prohlížel páteř..... já u toho UTZ ani nedutala, a Dr. říkal jen, že páteř je O.k., srdíčko bije, miminko roste…
Byla jsem na kombonovaném testu PAPP-A v kombinaci s Triplem… takže uvidím, ale zase si říkám, kdyby byly nějaké blbé výsledky, tak by se Dr. ozval ![]()
jinak jsem koukala, jak Ti krásně roste bříško ![]()
Baby, nečítala som nič dozadu -
Soldi - aj ja som dnes mala v profile pod fotkou svoje celé a reálne meno za slobodna, tiež som to vymazala…
![]()
Lauritka, to je neuvěřitelný, jak Kitty vyrostla ![]()
Soldi, no to bych asi nejdřív musela něco ulovit
Ale až se dozvím pohlaví, tak budu k neudržení ![]()
Rere, to je jeden z ukazatelů, že by miminko mělo být v pořádku- ty testy by měly vyloučit vývojové vady-…