Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dobre ranko ![]()
som dolamana, celu noc som sa prehadzovala, mala som aj teplotu. Rano BT 37,3 a TT 36,0
ALe je to naozaj tym, ze som sa prehadzovala. ![]()
ebi to je sakra tehu priznak
choroba… mmm, zajtra testni juhuuu. ![]()
vyfotila som penu na presse
nevidno aka je hlboka, ale da sa prehrabavt s lyzickou po povrchu, juj som spokojnaaaaaa
![]()
lauri to presso vyzera skvelo, =aj ked na neho teraz nemam chut ale je isto uzasne.
Choroba nieje priznak
aspon u mna nie.
viem preco ju mam ![]()
nebudem testovat. bojim sa. radsej si budem este par dni uzivat sladku nevedomost
Ale tebe sa uz blizi ovu
testujes?
holcinky tak jsem vydundala hlavní hodnoty spg dam to do podpisu a budu rada když mi k tomu řeknete svůj názor víc my neřekl
MATENKA, budes sa smiat, ale tiez mi meskaju tie posrane wondfo testy… ![]()
uz mali byt tu pred par dnami… cize sudiac podla bolesti je ovulka dnes, vcera sme neistili, tak dnes musime
se na to vyseru.
jeziss Kitty zhodila dalsi kvet, musim utekat do Baumaxu kupit kvetinace, uz druhy ![]()
To je „vyhoda“ mat macky = demolicna cata ![]()
dobre ranko babulky,
tak uz len raz sa vyspime a pride tatinko ![]()
idem vas citat…
trem, ja odporucam na zriedenie hlienika robitussin expectorans. obsahuje guaifenesin a ten zrieduje hlienik. ja som videla uspech uz po 24 hodinach. berie sa 10 ml 3× denne.
budu tu soju muset asi objednat pres net prtze ji asi jen tak neseženu vy jí máte u vas v pohode k dostaní? ![]()
ellka ale vam to rychlo ubehlo. aj ked pre teba to musela byt sialene dlha doba
Vcera som ti pozerala brusko. krasne ti uz vykuklo ![]()
ahoj děvčátka,krásné ránko přeji:-)
Ebenko, nevěřím, že ten výskok je z převalování v posteli:-) sama se převaluju po ovulkce doooost často…a toto jsem NIKDY neměla:-))))
Elko, co to radíš trem…co to je? to jsou kapky?
Zakup, to je parádní spg, my máme „jen“ 90mil/ml:-)))