Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
549
10.12.10 10:56

ne ne pohyby citím dokonce mame i skytavku vsechno je v pohode jen mě bolí kříž protože se to asi vcera roztahlo myslim že to byl takový ten vodový výtok kdyby to byla voda cekala bych na kalhotkach hlenovou zatku ci tak neco a nic nebo by voda odtekala postupně pokud me nebude zle nejedu u nas mrzne klouže se to spís bych se nekde vybourala než bych dojela tam kam mam uvidim myslim že se to proste jen stupnuje jak rikala ta porodní baba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
10.12.10 10:56

milli, radsej ist do nemocky a nechat sa lekarmi vyhresit, ze robis plany poplach, ako nieco zanedbat.
nemam absolutne nastudovane veci ohladne konca tehu + porodu, ak si mala mokro tak, ze aj na nohaviciach si to mala, tak to podla mna nemusi byt len tak sranda. radsej bez do nemocky, aj ked pocasie nie je idealne, ale nech si potom nevycitas, ze si nieco zanedbala.
alebo je nejaky dovod, preco sa nemocnici tak branis? lebo je to pre mna nepochopitelne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
10.12.10 10:58

aha, uz si to rozpisana. no vsak ako myslis, ty najlepsie poznas svoje telo…
ako daleko to mas do nemocky? a nechces im aspon zavolat a popisat svoj stav?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
10.12.10 11:00

mili taky bych šla radši do nemocnice fakt pro klid duše at jsi v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minewka
10.12.10 11:01

Milli - podľa mňa teraz robíš úplnú kravinu.Fakt.

Plodová voda môže unikať aj postupne.A zátka tam vôbec nemusí byť. Cez pootvorený krčok sa ľahšie môže dostať dnu infekcia.

Ja tiež mám dosť silný výtok - ale určite nie tak, že by som mala mokré rifle 8-o 8-o 8-o 8-o

Nezmyselne riskuješ. A to s tým šmýkaním sú výhovorky.
Mali by skontrolovať, či má mimi dosť plodovky, či ti nezlyháva placenta, či má dosť kyslíka..Ja nechápem, ako môžeš sedieť kľudne doma.

A porodna baba ťa videla, alebo akože len telefonicky alebo ako zhodnotila tvoj stav?

Nemyslím si, že to boli poslíčkovia.

No rob, ako myslíš.
Ale je to riadne nezodpovedné. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4563
10.12.10 11:02

pre blavacky: :dance:
http://bratislava.sme.sk/…-chatra.html
tak kym budem tehu+rodit, tak snad bude uz ficat. a ak bude dobra, tak aspon bude alternativa pre porod v rakusku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
10.12.10 11:02

acko :mavam:

veru vyrastla a zla je ako cert :cert: moju krasnu palmu mi dnez zlomila… :cert:

ma svoj strom, aj tak sa splha na kvety :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19591
10.12.10 11:05

Holky, mě ten podbřišek tedy dost pobolívá - myslíte, že si můžu vzít nějaký prášek? Mám tu tedy jen brufen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
10.12.10 11:07

lauri, mne kocuri odzobali vsekty kvety co maju dlhe alebo spicate listy. a kvetinacov tiez par rozbili, ale to ich s vekoom prestalo bavit. ona z toho vyrastie, teraz je v puberte - v prepocte na ludsky vek mas doma mozno taku 12-13 rocnu pubosku, tak vymysla :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
10.12.10 11:08

dala som jej od nervov aj po zadku :-P :nevim:
aj ked viem, ze macky nechapu trest, ale utekala… :mrgreen: a som nakricala na nu. prd si z toho robi. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
10.12.10 11:10

Milli 3,5 hodiny tvrdnutí břicha po 3 minutách + vodový výtok v takovém množství,že máš mokré aji rifle,podle mého názoru nejsou žádní poslíčci,ale něco se začalo dít.Pokud ses pootevřela a dostane se k miminku infekce,tak může být ohroženo na životě.Nechci tě strašit,píšu ti to zcela narovinu,protože se mi zdá,že to podceňuješ.Minimálně si zavolej k doktorovi nebo přímo do porodnice a poraď se tam.Voda ti může odcházet postupně a nemusí být zátka na začátku,je to moje osobní zkušenost. :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4563
10.12.10 11:33

lauri, ja sem tam mojim tiez dam po zadku. naposledy ked mi velky kocur z linky ukradol bravcove, co som tam dorozmrazovavala. :cert: a myslim, ze oni velmi dobre vedia ze je to trest, lebo hned jak ma zbadal, uz sa pakoval. ale chytila som ho a supla som mu na zadok - a on nie je blby, vie ze za co. len proste ma na haku, spravi to aj dalsi krat, len akurat si dobre skontroluje, ze ci nie som nablizku. hajzlik :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17268
10.12.10 11:41

:mrgreen: jo su to mali hajzlici, vedia robit zle :cert: :cert: :mrgreen:

aj mne kradne zo stola ked nedam pozor, aj rozky napriklad. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
flamenga
10.12.10 11:44

milli určite choď do pôrodnice na vyšetrenie, toto nie je sranda… ako píšu baby, plodová voda môže odtekať aj postupne po troške, alebo to mohla byť hlienová zátka… bolesti v pravidelných intervaloch určite nie sú sranda, aj napriek tomu, že prestali…

• Citovat
  • Upravit
8808
10.12.10 11:44

milli já si myslím,že byjsis neměla určitě zahrávat aspon jsi zjistit co to je a zajít k doktorovi zbytečně já než porodila tak jsem taky udelala 3*planný poplach,ale byla jsem klidná no prostě chi ti říct nezahrávej si michel má pravdu infekce je prevít a to by jsi nechtěla aby myiminko snad chytlo vždyt jak jsi na to dlouho čekala tak to nepodcenuj a utíkej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí