Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17359
9.12.10 20:23

jodi, dakujem, som zvedava, kedy sem aj Ty zacnes davat svoje ulovky :-P :srdce:

vidis, a mne sa aj zdalo, ze si mala 29 000, ale nebola som si ista :lol:

ja som mala 1: 100 000 a sestricka najprv napisala jedna ku sto, tak mi az tak stislo srdce a potom dopisala tie tri nuly, tak som bola stastna jak blcha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
9.12.10 20:24

soldi, jeeej, to ma tesi s tym MMB, hehe :) mozno aj ja nieco neskor od nej obejdnam…
prave som si objednala cez ebay UK jednu poprsenku, tak som zvedava, ked pride… zaujimavy seller aj na moje „maxi cosy“ :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
9.12.10 20:25

soldi,jodi nemám ani tuśenie o akých hodnotách píšete ale veľká gratulácia :kytka: až budem tehu tak mi to vysvetlíte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
9.12.10 20:26

kuk, tuto som si objednala..
http://cgi.ebay.co.uk/…BayISAPI.dll?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
9.12.10 20:29

kkami, ahoj, ako sa mas? :hug:

andul, ano, tiez si myslim, ze HP je to najmenej co moze dok urobit a mal by rovno v nom brat aj hormony na stitku. ale to by musel pohnut prstom navyse a to je strasny problem :cert:

ale co sa tyka centra, to nie je az taky zly napad, podla mna by vam tam pomohli lepsie ako obycajny gyn, ja viem, ze pocitovo je to take, ze nie, to este nepotrebujeme, ale tam su predsa len vacsi odbornici.

aj ked chapem, ze sa tomu branis, ja by som sa tiez :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
9.12.10 20:31

lauri, co si im povedala? ze nedostanu nic pod stromcek? :mrgreen:

elka, ja uz som od naobjednavala kopu veci :-P super je, ze to ma doma, takze si po to mozem hocikedy prist :dance:

a podprsenka je kraaaaaasna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4184
9.12.10 20:32

uz som doma. a nejaka som zmrznuta :roll:
ellka pekna :palec:

nestihla som docitat, rychlo to preletim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
9.12.10 20:33

Michi, po přihlášení ti tam najedou „Zdravotní záznamy“ a tam si najdeš ty údaje. Někdy to tam prý zadávají i laboratoře, takže když to sleduješ, tak můžeš mít výsledky dřív,než doktor…
Zakup, čemu na tom nevěříš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
9.12.10 20:33

rere, to je riziko downovho syndromu, :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
9.12.10 20:34

ebi, ja neviem, cim to je, ale stale mam pocit, ze si tehulka :nevim: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
9.12.10 20:35

ja tak zavidim babulkam, co maju male prsia… ach, co by som dala za to, ze pridem do obchodu, vyberiem si taku, co sa mi paci, k tomu pekny topik a hotovo… to sa mi u nas na Sk este nestalo…
uz som aj premyslala o zmenseni (ked uz budem rozhodnuta, ze nechcem viac deti), mm aj suhlasil, ked zistil, ze by mi to pomohlo - ci uz psychicky, alebo aj kvoli chrbtici :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mellanie
9.12.10 20:35

Soldi no ahoj.
Mám se pořád stejně..unaveně.Chystám se do vany a ležet. :lol:

• Citovat
  • Upravit
4184
9.12.10 20:36

soldi ty si zlata :mrgreen: a vies ze aj ja? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593

jodi tak som sa registrovala a zajtra mi poślú neaké papiere do vlastných rúk a potom sa moźem pozrieť na svoje záznami,myslíś,že tam bude aj spermiogram z května?a laparka z června?to by bolo super pretoźe dr. mi tiež len na všetk kýve je to o.k a nič iné nepovie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651

Andul, no to se ti nedivím, že tě naštval!!:cert: :cert: :cert:

Rere, mně odchytli kdysi v metru, tak jsem zaregistrovala kluky. A na stránkách izip.cz by měl být i on-line formulář k registraci…zatím jsem to nezkoušela, tak nevím, jestli a jak funguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí