Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jodi, dakujem, som zvedava, kedy sem aj Ty zacnes davat svoje ulovky
![]()
vidis, a mne sa aj zdalo, ze si mala 29 000, ale nebola som si ista ![]()
ja som mala 1: 100 000 a sestricka najprv napisala jedna ku sto, tak mi az tak stislo srdce a potom dopisala tie tri nuly, tak som bola stastna jak blcha ![]()
soldi, jeeej, to ma tesi s tym MMB, hehe
mozno aj ja nieco neskor od nej obejdnam…
prave som si objednala cez ebay UK jednu poprsenku, tak som zvedava, ked pride… zaujimavy seller aj na moje „maxi cosy“ ![]()
soldi,jodi nemám ani tuśenie o akých hodnotách píšete ale veľká gratulácia
až budem tehu tak mi to vysvetlíte ![]()
kuk, tuto som si objednala..
http://cgi.ebay.co.uk/…BayISAPI.dll?…
kkami, ahoj, ako sa mas? ![]()
andul, ano, tiez si myslim, ze HP je to najmenej co moze dok urobit a mal by rovno v nom brat aj hormony na stitku. ale to by musel pohnut prstom navyse a to je strasny problem ![]()
ale co sa tyka centra, to nie je az taky zly napad, podla mna by vam tam pomohli lepsie ako obycajny gyn, ja viem, ze pocitovo je to take, ze nie, to este nepotrebujeme, ale tam su predsa len vacsi odbornici.
aj ked chapem, ze sa tomu branis, ja by som sa tiez ![]()
lauri, co si im povedala? ze nedostanu nic pod stromcek? ![]()
elka, ja uz som od naobjednavala kopu veci
super je, ze to ma doma, takze si po to mozem hocikedy prist ![]()
a podprsenka je kraaaaaasna ![]()
uz som doma. a nejaka som zmrznuta ![]()
ellka pekna ![]()
nestihla som docitat, rychlo to preletim..
Michi, po přihlášení ti tam najedou „Zdravotní záznamy“ a tam si najdeš ty údaje. Někdy to tam prý zadávají i laboratoře, takže když to sleduješ, tak můžeš mít výsledky dřív,než doktor…
Zakup, čemu na tom nevěříš?
ebi, ja neviem, cim to je, ale stale mam pocit, ze si tehulka
![]()
ja tak zavidim babulkam, co maju male prsia… ach, co by som dala za to, ze pridem do obchodu, vyberiem si taku, co sa mi paci, k tomu pekny topik a hotovo… to sa mi u nas na Sk este nestalo…
uz som aj premyslala o zmenseni (ked uz budem rozhodnuta, ze nechcem viac deti), mm aj suhlasil, ked zistil, ze by mi to pomohlo - ci uz psychicky, alebo aj kvoli chrbtici ![]()
Soldi no ahoj.
Mám se pořád stejně..unaveně.Chystám se do vany a ležet. ![]()
jodi tak som sa registrovala a zajtra mi poślú neaké papiere do vlastných rúk a potom sa moźem pozrieť na svoje záznami,myslíś,že tam bude aj spermiogram z května?a laparka z června?to by bolo super pretoźe dr. mi tiež len na všetk kýve je to o.k a nič iné nepovie
Andul, no to se ti nedivím, že tě naštval!!:cert:
![]()
Rere, mně odchytli kdysi v metru, tak jsem zaregistrovala kluky. A na stránkách izip.cz by měl být i on-line formulář k registraci…zatím jsem to nezkoušela, tak nevím, jestli a jak funguje…