Funguje měření bazální teploty?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
238
10.9.06 14:25

Nevím jak dlouho mám od ovulace.Měřím teprve první měsíc.Testík jsem si dělala ve st u doktora a nic,tak mi pýchli tu injekci a čekám.A už tři dny mám 37 teplotu.Tak ta teplota se mi zdá dobrá,ale ten test ze středy mě zaráží.Test si udělám až tak ve st nebo čt nechci být zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
11.9.06 12:56

Ahojky holky.
Sun-moc mě to mrzí a je rudoška normální?Jinak určo příště neměř,já taky tento cyklus neměřím a pořád se držím,ikdyž mě to někdy moc moc láká,tak zatím odolávám.

já bych měla mít ovu koncem tohoto týdne,ikdyž už mám 3 den bílkový hlen,ale zdá se mi to brzy.

jinak pokud jsi těhulka tak vyvolávačka vůbec neuškodí,právě naopak,mimi se ještě líp zahnízdí.Ale zkus mi tu poslat tvé teplotky protože pokud píšeš že se ti teplota drží 3 dny tak se mi to zdá hodně málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
11.9.06 13:30

Měla jsem
36,8 +-asi 10dní pak
37 2dny
36.8 6 dní
36.9 1den
37 3dny a
dneska 36,8

Jinak mě bolej hrozně prsa a ty mě jindy tolik nebolej když to mám dostat.Tak já fakt nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
11.9.06 14:46

Tracy - tak to pořádně pojistěte, hihi
No u mě je to normální mrcha, tak snad už to příště vyjde. Zkouším zjistit co na to špinění, jestli mi nebrání v těhu. Už bych moc ráda, aby to vyšlo.
Zatím se měj a piš jo??
 sunn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
11.9.06 19:10

luluc-to jsou teploty měřené od začátku cyklu??jsou nějak vysoké a pořád stejné takže bych z toho i řekla že jde o anovulační cyklus s nějakou hormonální nesrovnalostí,ale či já vím,děláš si graf na fertility??Nebo jsi pak těhu už delší dobu,ale to by se snad ukázalo na tom testu ne?Jsem z toho magor,tak zkus test a uvidíš.

Sun-moc jsem ti to přála,snad to už vyjde příští měsíc.Já jsem teď 4 měsíc snažení,ale už se mě začíná zmocňovat nějaká skepse či co.Tak papa určitě se ti zase ozvu ale teď neměřím takže nebudu vědět zda proběhla ovu.Vše se rozhodne 1.října kdy má přijít ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
11.9.06 19:15

Tak to nejsi sama kdo je z toho magor :P ale zasmála jsem se.Tak to když jsem se snažila 4 měsíce to mi bylo ještě hopity,ale skoro po 3letech je mi do pláče.No co manža jde na spermiogram v pá a pak asi umělý.Už mi nic jiného nezbívá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
11.9.06 19:20

A to ještě manža nebyl na spermiogramu??Jakto že s tebou nedělali doktoři něco už dřív 3 roky se mi už zdá dlouhá doba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
11.9.06 19:23

Dlouhá doba to je.Měla jsem blbého doktora,který do mě rval hormony a pak se mi kvůli němu udělali 4 velké cysty a musela jsem ležet v nemocnici.A pořád říkal,že je na vše čas.Tak mám ted měsíc nového a je skvělej.Ríkal,že počká na spermiogram a pak zacneme hned hledat řešení.Tak už to chci právě dostat,abych tam mohla jít a začali jsme to řešit.Malý bude 6 a nechci je mít tolik od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
11.9.06 19:38

tak to je fakt blb doktor,protože spermiogram měl vyšetřit už po roce a pak i tebe.Je fajn,že máš už jedno dítě,aspoň víš že to jde,zkus na to co nejméně myslet a měř tu teplotku a pak ji ukaž doktorovi,pokud nejsi teď těhu tak je ta teplota opravdu divná, asi anovulační.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
11.9.06 19:56

Já jsem celá divná tlak mám60/40 to mi řekli,že se diví,že ještě vůbec žiju.Prostě mám ve všem smůlu :twisted: Jinak měřím každé ráno a doktor se nato koukal a říkal,že je to v poho.Takže čekáme na ten spermiogram já hor.profil a pak se uvidí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
12.9.06 10:29

luluc - tak hodně štěstí!

Tracy - já stejně asi budu měřit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
12.9.06 11:07

Tak jsem si dělala test ráno a jako vždy negativní.Nic jiného jsem ani nečekala a jinak stále jsem to nedostala a prsa mě bolej.To bude asi z něčeho jiného :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
14.9.06 13:08

luluc - tak zkus ještě testík později

Tracy ahojky, jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
14.9.06 18:14

Sunn-možná už jsem po ovu,uvidím zítra co teplota,sice jsem měřit nechtěla ale teď jsem 2dny měřila protože jsem měla divné příznaky ovu a zdá se mi to ještě brzo,ale už mě bolí dost bradavky tak je to možné.Uvidím zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
15.9.06 07:31

Sunn-jojo tak už jsem 2 DPO teplota dneska 37.Takže mi ovu přišla o pár dní dřív.TAk uvidíme co z toho bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí