Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tracy - to špinění je u mě novinka od minulého měsíce. Volala jsem dr. a prý je to po ovulaci a je to normální. Mně to teda moc normální nepřijde, psala jsem i do dvou gyn.poraden co mi poradí.Tak uvidím. nechávám to být, je to ted fakt malinko. A alkohol?
No už na to abstinování kašlu, měli jsme pár oslav, kamarádky svatba, tak jsem střídmě pila, ale zapisuju si to tam, protože alkohol prý může ovlivnit BT, tak proto. Teplotka se mi zdá pro těhu nízká, měla by víc stoupnout.
Zatím se měj, zase se ozvu.
Sun- co to plácáš,vždyť máš nádhernou teplotu přímo těhulkovskou vážně.Většina těhu grafů co jsem viděla tak se teplota držela okolo 36.9 - 37.2 fakt?Takže nezoufej,protože já to vidím nadějně,krásně ti stoupá.
Ahoj holky,
mám taky takový problém už skoro 3 roky se snažíme o mimi a pořád nic.Měla jsem to dostat minulou neděli a nic.Ve st jsem si dělala tst a byl negativní:-(Tak mi ve st. pýchli vyvolávačku a pořád nic už 3 dny mám bazál.teplotu 37.Poradte co si o tom myslíte?Mám docela citlivá prsa.Diky Lůca
taky jsem nechápala…hlavně včera, kdy jsem naměřila 37,1 a chystala se na odjezd s manžou pryč a najednou přišla mrcha
No je to jasné, dneska už 36,9, takže to kleslo. 6. neúspěšný pokus
hrůza co?
sunn: jakto????
teplota je nadějná…
luluc: jak dlouho máš od ovulace? Třeba je ještě čas na //… POkud ti bazální teplota neklesá, tak je pořád naděje.
Zkusila jsi další test? Od středy daleko, už by to mohlo být vidět…
NiKi
P:S: ale teda neetuším, jestli a jak vyvolávačka ovlivňuje BT.....proč ti ji doktor vůbec dával, když nevíš,jestli nejsi těhotná…?
luluc - no to vypadá hodně nadějně. zkus ráno znovu testovat a písni jak to dopadlo, držím pěsti!!!!
jé sunn, tak to mě mrzí.....
Ale sedmička je š'tastný číslo, no ne?
NiKi
sunn: určo, věř tomu…
Já se ještě nesnažím, MS pořád není, kojení ji brzdí
teď jsem ovu testem zjistila ovulaci (snad) a tak vytahuju očima BT nahoru, ale moc to nejde…pořád 36,6 36,8..
NiKi
Tak budu fandit vám ostatním a já asi přestávám měřit BT, ikdyž nevím jestli to vydržím. Ale ten konec je docela stresující - každý den ráno koukat jestli klesla nebo stoupla… no uvidíme jestli vydržím neměřit.
tak papa, letím ven.
sunn
vyvolávačka myslím na těhu nevadí? takže luluc pokud ms nepřišla ani po ní, je to asi jasné. Hodně štěstí při testování a ať tam jsou //
Nikina ahojky a zase napiš, už letím ven.
Tracy - ty měříš?
sunn: držím palec…
taky myslím, že tady holky tvrdili, že vyvolávačka na těhu nevadí…takže pokud nefunguje, tak je to jasný. Zkusila bych testík.
NiKi