Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
sun- je to test s citlivostí 10 HCG což může zjistit těhotenství staré 3-5 dní,ale sama víš jak to je s těmi testy na testech s 25 píšou od 10 a většinou se to ukáže až v době vynechání ms.Takže já budu zítra 10DPO,tak uvidím.Taky si myslím,že by mohla už jen růst,ale já s tím nepočítám.Jinak mě taky nešlo zaregistrovat se na fertility a pak jsem to zkusila ještě jednou a šlo to.
ahojky tak jsem doma z chaty.Přijeli jsme včera večer v 11.Bylo supr.Jinak test jen s /.Ráno tam sice byl stín druhé ale to se už nepočítá.Dneska jsem 13 DPO teplota stále nahoře.Měla bych to dneska právě dostat pokud bych to měla dostávat pořád 13 DPO
A co ty?
Tracy tak to je supééér !!! určitě to vyjde! ![]()
Já zatím takhle: http://www.wunschkinder.net/…zanzeige.php?…
skáče mi to tam nahoru a dolu
Asi tím vedrem.
Ukaž grafík ![]()
no nevím jestli je to supr,teplota pomalounku klesá,podle rad mám počkat do zítřka to by už mohla být uplně dole a i mrcha tady.Tak uvidím.Břicho mě už bolí od včerejška.
http://www.fertilityfriend.com/home/141f0d
co myslíš? ![]()
No nevím, nejsem ohledně BT zkušená, ale jestli zítra stoupne,tak to bude dobrééé!!
Tak jsem to věděla ještě klesla o stupeň mám už 36.85.Takže pokud to dnes nedostanu a zítra zase klesne tak je to jasné.Jsem smutná.
Tracy - to je mi moc líto ![]()
Ale když to nevyjde teď, vyjde to na tuty příští měsíc! Hlavu vzhůru!!!
Hm no jo,ale teď mě čeká hodně stresu,končí mi smlouva,takže musím příští týden na uřad práce a hledat nové místo,to zas bude hrůza.Břicho zatím nebolí tak co je??Asi přijde teda zítra
Tak zase klesla o stupeň a test negativní,takže mrcha už mi tu klepe na dveře.Nemám z toho moc dobrou náladu.
Tracy - mrzí mě to. Tak vzhůru do nového snaženíčka!!!
Je tady ještě někdo s měřením BT?
ahoj sunn-tak mrcha mi včera zkončila trvala jen 4 dny ale byla normální.Takže hurá do dalšího snažení.Teď jsem si řeka že nebudu moc měřit a koupím spíš ty ovu testy a uvidím,mrcha mi chodí přesně za 33 dní
Ahoj Tracy, tak já měřím pořád, ale měla jsem nějaké ovulační krvácení, takže to asi tento měsíc nemůže vyjít.
A v jaké diskuzi nebo deníčku jinak jsi???
My si tady totiž píšem jen dvě
![]()
sunn
Ahoj Sunn-už jsem myslela že se neukážeš,já nejsem v žádné diskuzi tady na emiminu,chodím jen na miminko.com a na rodina.cz tam mám svou založenou diskuzi snažilky v červnu a máme i svůj nově založený deníček,pokud budeš někdy chtít tak tam koukni a klidně se k nám přidej.